Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6005571 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir güzel haberde benden ,Bugün antrenman sahasına sızdım, çimler hemen hemen hazır. :claps:

müthiş müthiş  :halay: :halay:

acaba ne zaman oynamaya başlıcaz ?

Çevrimdışı Efe

Bir güzel haberde benden ,Bugün antrenman sahasına sızdım, çimler hemen hemen hazır. :claps:
çimlere bak tam hayalimdeki gibi vodafone arenada acayip duracak bunlar nevzat demir harikacolmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı warofpoet

Sizce enine kufeki taşları için iskelemi kurulur yoksa seyyar bir arac vs.. montaj yapilir ?

Seyyar araç yardımıyla olur tahminen birkaç tane olması daha makbul . Ya da prekastların arasına macun çekilirken loca kısımlarında merdiven gibi bişey asmıslardı betona o tarz da bişey de olabilir belki. İskele en uzun iş sanmam iskele kursunlar.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı CanEmre

Strandjack standı kalan: 1
Dikine boru kalan: 2  :sevinc
Dikine boru 3 de olabilir tam göremedim ama yarın stand ve dikine boru işlerini listeden silebiliriz...  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Eylül 2015, 18:52:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Teşekkürler :)

@Necmi abi rengi pek koyu değil gibi bunların stat koyu olacak demişlerdi bunun gibi mi olur acaba  :alala:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Maçları burada oynayamaz mıyız acaba  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Tolga

Teşekkürler :icool:

Çimler harika gözüküyor :claps:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eline saglik abi :claps: :claps:
Saha muhtesem olmus :halay: :halay: :ishock: :ishock: :sevinc :sevinc :super: :super:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BlackEagle26

Ooo bu habere göre arenadaki cimde kısa bir sürede tamamlanıcak diyebilirmiyiz ?

Çevrimdışı asyakartalı

Strandjack standı kalan: 1
Dikine boru kalan: 2  :sevinc
Dikine boru 3 de olabilir tam göremedim ama yarın stand ve dikine boru işlerini listeden silebiliriz...  :ok:
foto varmı foto

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı osman1903

Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim bugün kartalyuvasından alışveriş yaptım doğu tribünü bileti verdiler lisbon maçına ben maça gelemeyecem gelmek isteyen olursa aklınızda bulunsun bende bir adet bilet var
ben alabilirim @ekrembaser abi

Çevrimdışı selçukaras

@keremfrat1 fotolarda saha da bir tane tir var dostum, onunla ne geldi acaba.

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı alfaoz

Benim görüşüm henüz çelik imalat bitmedi bir çember biter yenisi başlar bu yuvarlak işler bize göre değil yaw 😕

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Teşekkürler :)

@Necmi abi rengi pek koyu değil gibi bunların stat koyu olacak demişlerdi bunun gibi mi olur acaba  :alala:
@Çağrı bu açıdan çekilen fotodan anlaşılmazki
ama senin gösterdiğin resimdeki gibi bir çim rengi yok arsenalin stadımıydı o görüntü oyundan alınmış görüntüydü
gerçekte rengi öyle değil :D birde kapalı havada çekilen foto ile güneşli havada çekilen bile çim rengini değiştirir
benim bildiğim toki stadı gibi değil koyu renk çim tercih edildiği bu aslında tecih renklede alakalı değil seçilen çim kış çimi
soğuk iklimlerde kullanılması tercih edilen çim arsenalin stadı gibi bir görünümde olacak birde çim kesildiğinde hibritten dolayı daha koyu görünür

Çevrimiçi Necmi

Bayram tatili kaç gün olacak?
Arife günü yarım gün ve bayramın birinci günü tatil ikinci gün çatıda ve içerlerde çalışma devam ediyor @COB

Çevrimiçi COB

Güzel ozaman fazla duraksamayacak işler..

Çevrimdışı FARUK

Benim görüşüm henüz çelik imalat bitmedi bir çember biter yenisi başlar bu yuvarlak işler bize göre değil yaw 😕

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tribünlerin orta kısımlarında yeni bir halka takılabilecek mesafe yok bu haliyle kalkacaktır

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 00:45:02
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı bu açıdan çekilen fotodan anlaşılmazki
ama senin gösterdiğin resimdeki gibi bir çim rengi yok arsenalin stadımıydı o görüntü oyundan alınmış görüntüydü
gerçekte rengi öyle değil :D birde kapalı havada çekilen foto ile güneşli havada çekilen bile çim rengini değiştirir
benim bildiğim toki stadı gibi değil koyu renk çim tercih edildiği bu aslında tecih renklede alakalı değil seçilen çim kış çimi
soğuk iklimlerde kullanılması tercih edilen çim arsenalin stadı gibi bir görünümde olacak birde çim kesildiğinde hibritten dolayı daha koyu görünür

Oyun değil @Necmi abi bildiğin böyle stat :D

Şöyle olsa ne olur ki :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Oyun değil @Necmi abi bildiğin böyle stat :D

Şöyle olsa ne olur ki :D
yok @Çağrı bu oyundan alınma bir görsel :D
bak alttakine

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Eylül 2015, 01:44:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serdar

bak alttakine
@Necmi  abi @çağrı iki resimde gerçek bence sadece mevsim,resim açısı,bakım zamanı,kamera kalitesi v.b nedeniyle farklı görünüyorlar sanki

Çevrimdışı Efe

yarın strand jack standı ve boru işi bitecek enine boru ve strand jack işleride sürecektir salı ve çarşamba strand jacklerde de ilerleme olacaktır bayram sonu hem strand jack hemde enine boru işi bitecek inşallah bayramdan sonraki hafta artık hazırlıklar başlar yapılacak başka iş varsa ona geçerler :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

bak alttakine
Bu fotoğraf çok eski ya, Fabregas, Hleb falan var :D