Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6006337 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı KUMANOVALI

Benim ilgi alakam halatti onlarla isim bitti simd hedefim kedi yolllari onlarla ask yasadim :) gecen haydaaa :)

:naughty: :naughty: :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

pazar gunu su celik montaji bitsede rahatlasam sıkıntı verici bir is dustu duscek diye aklimiz cikiyor dikine borulat yarin biter ama enine borular bayrama sarkacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GÖRKEM

Baskan Haziran ayinda Eylül diyordu. Simdi bu Sezon acilmasi bile süpheli deniyor. Artik bir an önce bitmesi lazim Stadimizin. Yoksa bu Sezon da heba olacak.

Çevrimdışı Ensar

Var arkadaş çatı bu haliyle bile güzel gözüküyor :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yldrmaydn

bu ikinci sıradaki aradaki çapraz borular nasıl bir düzende ilerliyor? neden hepsinde yok ve neden kafalarına göre takılıyor gibiler?
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı denilanz

Çevrimdışı Emre.Guler

Ulan yeni inönü foto paylaşınca Marstan yeni görüntü almış nasa personeli gibi heyecan yapıyorum he:) Benim doktora görünmem lazım

Çevrimdışı Easthanbool

Yanlış saymadıysam;
4 tane boru,
6 tane de strand jack konsolu kalmış  :halay: :ishock:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı CanEmre

Yanlış saymadıysam;
4 tane boru,
6 tane de strand jack konsolu kalmış  :halay: :ishock:
16 tane de enine boru kalmış
onları genelde 2şer 2şer taktıklarını hesaba katarsak orada da 8 parça iş kaldı diyebiliriz.
Bir de çaprazları var tabi
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı kaanzor

hala bu çatı nasıl dengeli şekilde yükselecek aklım almıyor arkadaş valla mühendislikte son nokta
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Mehmet92

Bayram sonrası çatı iskeletimiz hazır şaka maka

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

hala bu çatı nasıl dengeli şekilde yükselecek aklım almıyor arkadaş valla mühendislikte son nokta
42 yerden aynı ölcü de çekilecek bunda büyütecek ne var :)

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 21 Eylül 2015 (12:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1 ve @beşiktaşk   'a teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı MamiReyiz_39

Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı kaanzor

42 yerden aynı ölcü de çekilecek bunda büyütecek ne var :)

Bilmem benim kafa almıyo içe çökmemesi felan  :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Ensar

Bilmem benim kafa almıyo içe çökmemesi felan  :evillol:
Çember tamamlandıktan sonra kazada olduğu gibi içe çökme gibi bi ihtimali olduğunu düşünmüyorum , benim de onu aklım almıyor :D

Çevrimdışı CanEmre

Bu aparatlar çelik konstruksüyonu dengede tutmak için olabilir mi?  :alala:
çatı kaltıkça enine boruların aşağı çökmemesi için bunlara mı bağlayacaklar acaba???
kısa halatları gerdirip kirişe bağlamak içinmiş bu gerdirmeler...

Çevrimdışı can1903

Çocuklar inanın.. İnanın çocuklar..

Bu stat açıldığındaki atmosferi düşünemiyorum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ALBATROS

kolon aralarına çelik iskeleti yerleştirdiklerine göre cam olacak galiba

Çevrimdışı Ermanacer

Sizce martta bu stada geçermiyiz?

Bence bu soruya 1 ay sonra cevap verebilecegiz, catinin hangi asamada olduguna gore bi gercekci bir tahmin yapilabilir.
Mesela benim ongorum 1 ay sonra cati havaya kalkmis olursa, ikinci yarinin basina hazir olur. biraz daha uzun surerse mart-nisan gibi kesin acilir.

Çevrimdışı CanEmre

Bence bu soruya 1 ay sonra cevap verebilecegiz, catinin hangi asamada olduguna gore bi gercekci bir tahmin yapilabilir.
Mesela benim ongorum 1 ay sonra cati havaya kalkmis olursa, ikinci yarinin basina hazir olur. biraz daha uzun surerse mart-nisan gibi kesin acilir.
En gerçekçi cevabı SiS sahada çalışmaya başlayınca verebiliriz.
Çatı kalksa da vinçlerin sahadan ne zaman çıkacağı net değil.
Çelik konstrüksiyon bitip sabitlenmeden çıkmayacaklar sanırım

Çevrimdışı Sezer94

Sanirim 42 binlik stada 47-48 bin kisi girmeye calisiriz :) o degilde cati kaldirildiktan sonra boyu kiris boyunu gecicek mi acaba onu merak ettim  :iblush:
Her zaman her yerde en büyük kartal.