Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6007571 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

@Efe çatı kalkmaya başladığında bu beyaz boruları dengede tutacak olan şey ne şuan devrilmesin diye 15 tane  destek koyuldu peki 1 metre kalktığında bunlar nasıl dengede kalacak  arkaya öne devrilmelerini ne engelleyecek?

Çatının şekli, orta halka tam olarak tamamlandığında bağlantılar sağlam olduğu müddetçe birbirinden ayrılmaz dolayısıyla da içe ya da dışa devrilmez.

Çevrimdışı osman1903

Çatının şekli, orta halka tam olarak tamamlandığında bağlantılar sağlam olduğu müddetçe birbirinden ayrılmaz dolayısıyla da içe ya da dışa devrilmez.

inşallah baya sağlamdır orası çatının can damarı allah korusun orda bir kaza bize bu yılı unutturur

Çevrimdışı Efe

http://www.stadion-zabrze.pl/kamera_online

eurosport kanalında gornik zabrze - Slask Wroclaw maçını izlerken ev sahibinin stadyumu dikkatimi çekti kamera kadrajında koltuk ve taraftar olmayınca stadyumun resmi sitesini gördüm daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. bunu gördükten sonra iyiki yerinde stadyum yapılmamış dedim. 2011 yılında başlanan stadyum bakalım ne zaman bitecek  :kop:

stadyumları hayırlı olsun galeriden o zorlu aşamaları görünce emekçilerimizin gayretlerinden allah razı olsun demekten başka bir şey gelmedi elimden. allah hepinizden razı olsun  :ok:
oo yakup bey hangi rüzgar attı sizi bu başlığa :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Efe çatı kalkmaya başladığında bu beyaz boruları dengede tutacak olan şey ne şuan devrilmesin diye 15 tane  destek koyuldu peki 1 metre kalktığında bunlar nasıl dengede kalacak  arkaya öne devrilmelerini ne engelleyecek?
Osman havaya kalkmış çember nasıl  devrilebilir  abicim.Halatlarla bağlı  ve havada???????????

Çevrimdışı Efe

yeni inönü foto atsa şu boruları bi görsek üstten  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Ben de bunu söyleyecektim kimsenin dikkatini çekmedi galiba  :icool:
:nerd:  kontrol etmeden yayınladığımızımı sanıyorsun :D
mesela bu gün bir tane sildim yayınlamadım :evillol: kerem ne bulsa yapıştırıyor resme

Çevrimiçi Necmi

Osman havaya kalkmış çember nasıl  devrilebilir  abicim.Halatlarla bağlı  ve havada???????????
eğer arkadaki ayakları alttaki halatlara sabitlemezlerse nasıl devrildiğini görme ihtimalin var Coşkun abi :D

Çevrimdışı Ferhat Türk

eğer arkadaki ayakları alttaki halatlara sabitlemezlerse nasıl devrildiğini görme ihtimalin var Coşkun abi :D

hep negatifi,negatifi  verme sırtımıza necmi abi :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Erhan

Bu şekilde mi diyorsun @Necmi  abi

Çevrimdışı Ferhat Türk

:nerd:  kontrol etmeden yayınladığımızımı sanıyorsun :D
mesela bu gün bir tane sildim yayınlamadım :evillol: kerem ne bulsa yapıştırıyor resme

Özelden atsana @Necmi  abi merak ettim  :naughty: :utan
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

enine borularımı diyorsun abi onları nasıl sabitleyecekler şuan halatlar boşta gerilirken sabitledikleri yerde gerilecek :alala:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Guzel bir noktayi yakalamissin @Erhan

Garanti olsun diye böyle bişi yapılabilir bence de

Çevrimdışı Efe

evt öyle olabilir o zaman daha aparat bağlamaları gerekecek yine  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

yok o üçüncü boğumun bağlantı yeri biraz aşağıda bir tane daha var :D
halatları gerip sonra ayakları bağlayacaklardır. yoksa son yaptıkları bölmeler boşlukta kalırsa
bağlantı yerlerinden kırılır. bu şekilde havaya kalkması bana göre mümkün değil o ağırlıkta bir
parça vidalarla boşlukta tutunamaz

Çevrimiçi Necmi

Özelden atsana @Necmi  abi merak ettim  :naughty: :utan
ofisdeydi yüklerken sildim kayıt dışı artık :bandit:

Çevrimdışı Erhan

yok o üçüncü boğumun bağlantı yeri biraz aşağıda bir tane daha var :D
halatları gerip sonra ayakları bağlayacaklardır. yoksa son yaptıkları bölmeler boşlukta kalırsa
bağlantı yerlerinden kırılır. bu şekilde havaya kalkması bana göre mümkün değil o ağırlıkta bir
parça vidalarla boşlukta tutunamaz

Aynen bi alttekine de geçiçi bişey bağlanabilir.Bence de riske atmayıp öyle bişi yapacaklar diye düşünüyorum abi :icool:

Çevrimiçi Necmi

Aynen bi alttekine de geçiçi bişey bağlanabilir.Bence de riske atmayıp öyle bişi yapacaklar diye düşünüyorum abi :icool:
yoo geçici değil direk ana parçaları bağlarlar.

Çevrimdışı Erhan

yoo geçici değil direk ana parçaları bağlarlar.

Evet bunu diyorsun hıhı baya mantıklı @Necmi  abi :claps: :bandit:

Çevrimdışı Yakup

oo yakup bey hangi rüzgar attı sizi bu başlığa :icool:

polonyadan maç izlerken kendimi bu başlıkta gördüm @Efe  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı denilanz

Halka tamamlandıktan sonra bence herhangi bir bağlama gerekmeyecek. Öyle bir şey olsaydı elbet başlarlardı bir ucundan diye düşünüyorum. Çok kalmadı gerçi, yakında göreceğiz.

Çevrimiçi Necmi

polonyadan maç izlerken kendimi bu başlıkta gördüm @Efe  :kop: :kop: :kop:
polonya maçlarına zaman ayıracağına Beşiktaş maçlarına zaman ayırsan  :bandit: @Yakup

Çevrimiçi Necmi

Halka tamamlandıktan sonra bence herhangi bir bağlama gerekmeyecek. Öyle bir şey olsaydı elbet başlarlardı bir ucundan diye düşünüyorum. Çok kalmadı gerçi, yakında göreceğiz.
şu an bağlayamazlar halatlar gevşek bağlarsan aşağı doğru kayma yapar riskli olur s.jacklar bağlanır halatların
boşlukları alınır ondan sonra bağlanır sanırım benim mantığım öyle söylüyor.

Çevrimdışı Yakup

polonya maçlarına zaman ayıracağına Beşiktaş maçlarına zaman ayırsan  :bandit: @Yakup

@Necmi abi onu hep izliyoruz tivibu gelse de  :sevinc :sevinc
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Efe

Evet bunu diyorsun hıhı baya mantıklı @Necmi  abi :claps: :bandit:
bak bu daha mantıklı onlarıda takacaklarmı bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK