Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6007182 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Bide yazilar Turkce olsaydi iyiydi :bandit:
Hicbisey anlamadim :alala:
Bide Ptfe den daha iyi galiba bu Silikon kaplama??

Siz yeni nesil çok hazırcısınız @Yunus Emre Dökmeci ,2 dk online sözlüklere bakacaksın. Neyse Türkçe karşılıklarını yazdım.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

maliyetide etfe den pahalı galiba :nerd:
evet ama orta kuşak ülkelere etfe tavsiye edilmiyor.Almanya ve daha kuzeyi olabilir ancak  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bursadan farklı çatı malzemesi gelmiş kedi yolu mu ? @FARUK

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı osman1903

kerem ellerine sağlık yanlız benim kafamda soru işareti kaldı

eğer kaza yasanmasaydı yine bu şekilde mi havaya kaldırılacaktı

şimdi bakıyorum sanki demir aksam biraz daha artmış

birde krikolar halatlar vasıtasıyla çelik iskeleti yukarı çekti

ama görününe göre kriko siyah stadı çevreleyen celik iskeletin önünde duruyor

beyaz çatıyı nasıl olacakta siyahın üzerine tutturacaklar

krikoları nasl çekecekler

projede değişiklik yok bildiğim kadarıyla kaza olmasa aynı bu şekilde dizilecekti
2. sorudaysa krikolar beyaz aparatı çekecek daha sonra bu beyaz aparatın iki tarafındaki halatlar krikonun sol ve sağ tarafına tutturulacak sonrada kriko kaldırılacaktır

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

deplasman yasağı kalkarsa cin conlar için kaçacak yer var .Kedi Yolu  :lol:

Çevrimdışı Efe

şuan sahada 2 paletli 2 cengaver ve 2 ufak vinc olmak uzere 6 vinc calisiyor 3 tanesi dikey boru 2 tanesi enine boru 1 taneside strand jacklerw ugrasiyor goruntuye gore tabi bu gun icinde degisiklik gisteriyordur persembeye kadar ne takilirsa kardir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kerem ellerine sağlık yanlız benim kafamda soru işareti kaldı

eğer kaza yasanmasaydı yine bu şekilde mi havaya kaldırılacaktı

şimdi bakıyorum sanki demir aksam biraz daha artmış

birde krikolar halatlar vasıtasıyla çelik iskeleti yukarı çekti

ama görününe göre kriko siyah stadı çevreleyen celik iskeletin önünde duruyor

beyaz çatıyı nasıl olacakta siyahın üzerine tutturacaklar

krikoları nasl çekecekler

cok basit uzun halatlarin ve v halatlarin baglandigi kelepcelere strand jacklerde baglaniyor ordan havaya kaldiracaklar krikolar 150 ton cekme kapasiteli merak etmeyin artik bisey olmaz azami onem veriyorlar bayram sonu cati bitmis sekilde gorulecek sadece ufak bi kac is kalir strand jack montaji kalir onlarda ekim ilk haftasi bitecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Işık geçirgenliği silikon membranda süper , biraz pahalı ama çok iyi tercih yaptık . :claps:
Bir an silicon ve ptfeyi ters gördüm :D

Eline sağlık @ahmetx abi güzel paylaşım  :claps:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

deplasman yasağı kalkarsa cin conlar için kaçacak yer var .Kedi Yolu  :lol:

:kop: :kop:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Geovani

İNŞ herhangi aksilik olmazsa en geç ekim 20 25 çatıda hava olacak gibi gözüküyor çok şükür bugünleride gördük, zamandan dolayı bi bıkkınlık var hepimizde bugünki fotolara bakınca tekrardan bi heyecanlandım çok az kaldı ilk üçlüye....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı osman1903

cok basit uzun halatlarin ve v halatlarin baglandigi kelepcelere strand jacklerde baglaniyor ordan havaya kaldiracaklar krikolar 150 ton cekme kapasiteli merak etmeyin artik bisey olmaz azami onem veriyorlar bayram sonu cati bitmis sekilde gorulecek sadece ufak bi kac is kalir strand jack montaji kalir onlarda ekim ilk haftasi bitecektir
@Efe çatı kalkmaya başladığında bu beyaz boruları dengede tutacak olan şey ne şuan devrilmesin diye 15 tane  destek koyuldu peki 1 metre kalktığında bunlar nasıl dengede kalacak  arkaya öne devrilmelerini ne engelleyecek?

Çevrimdışı Easthanbool

@Efe çatı kalkmaya başladığında bu beyaz boruları dengede tutacak olan şey ne şuan devrilmesin diye 15 tane  destek koyuldu peki 1 metre kalktığında bunlar nasıl dengede kalacak  arkaya öne devrilmelerini ne engelleyecek?

Kaldıracak olan halatlar engelleyecek  :nerd:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Siz yeni nesil çok hazırcısınız @Yunus Emre Dökmeci ,2 dk online sözlüklere bakacaksın. Neyse Türkçe karşılıklarını yazdım.

Tesekkurler @ahmetx abi
Çatiyla ilgili kafamda hic soru isareti yok en guzeli olcagindanda hic suphem yok , Her alanda Ülkemizin ve Dunyanin en kaliteli malzemelerini kullandik stadimizda oyuzden benim icim cok rahat , Birde Baskandan dolayi icim rahat , Fikret Baskan bir seye 17 milyon € veriyorsa onun gercek degeri en az 25 € milyon falandir , Pazarlikla o fiyata indirmiştir :biggrinking: :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 19:57:34 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kartal Ç

Tesekkurler @ahmetx abi
Çatiyla ilgili kafamda hic soru isareti yok en guzeli olcagindanda hic suphem yok , Her alanda Ülkemizin ve Dunyanin en kaliteli malzemelerini kullandik stadimizda oyuzden benim icim cok rahat , Birde Baskandan dolayi icim rahat , Fikret Baskan bir seye 17 milyon € veriyorsa onun gercek degeri en az 25 € milyon falandir , Pazarlikla o fiyata indirmiştir :biggrinking: :evillol: :evillol:

Pazarlığın üstüne bir de Valmiera firması Beşiktaş akademi altyapı takımlarına 90.000 euroya 1 yıl sponsor oldu.  :D

Çevrimdışı ilhan mansız

Coca cola sponsorluğu nedir? Bilen var mı?

Çevrimdışı Efe

halatlarin gerdirme kuvveti ve ondeki halkanin olusmasi devrilmeyi engelleyecek o arka bolumde o yuzden takildi heralde denge saglasin diye
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

http://www.stadion-zabrze.pl/kamera_online

eurosport kanalında gornik zabrze - Slask Wroclaw maçını izlerken ev sahibinin stadyumu dikkatimi çekti kamera kadrajında koltuk ve taraftar olmayınca stadyumun resmi sitesini gördüm daha önce paylaşıldıysa kusura bakmayın. bunu gördükten sonra iyiki yerinde stadyum yapılmamış dedim. 2011 yılında başlanan stadyum bakalım ne zaman bitecek  :kop:

stadyumları hayırlı olsun galeriden o zorlu aşamaları görünce emekçilerimizin gayretlerinden allah razı olsun demekten başka bir şey gelmedi elimden. allah hepinizden razı olsun  :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Kartal Ç

Coca cola sponsorluğu nedir? Bilen var mı?

Malum Beşiktaş dışında bu yıl bütün süper lig takımları sponsor sıkıntısı çekiyordu. Çoğunun forma reklam alanları boştu. Coca cola tüm takımlara şort kol vs gibi yerlere sponsor oldu. Mesela bizim de şort boştu bir tek. Oraya da 3 yıllığına Coca Cola geldi çok da şahane oldu bence. Zaten önceden içecek sponsorumuzdu yanılmıyorsam. Keşke tutarını da öğrenebilseydik. Formaya bak yaa Adidas Vodafone Beko Kalde CocaCola vay vay vay  :ishock: Çoraba izin çıksa oraya bile rahat sponsor buluruz. Vodafone Arenamız açılsın staddaki reklam alanları da kapış kapış gidecektir.
[ Son Düzenleme: 18 Eylül 2015, 20:25:46 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pazarlığın üstüne bir de Valmiera firması Beşiktaş akademi altyapı takımlarına 90.000 euroya 1 yıl sponsor oldu.  :D
250.000 € diye hatırlıyorum ben :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kartal Ç

250.000 € diye hatırlıyorum ben :alala:

o zamanki kurdan 90 bin euro 250-260.000 TL civarıydı ordan karışmıştır belki? bikaç yerde 90bin € diye gördüm çünkü.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 fotograflara tesekkurler hic bir bilgi alabildin mi konusma imkanin oldumu