Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6008342 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı alfaoz

Hic sikinti olmaz merak etme olimpiyatta da ononudede herkes koktuklari birakip ortada toplaniyordu yine oyle olur saflari siklastriririz :ok:
Koltuk darısı kadar taraftar almaları hiç iyi değil o zaman belki oturmaya gitmiyoruz çekirdekçi miyiz biz

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

işte burada resim :D
bugün izinliydim gidip yattım 2 saatte neler olmuş dikey borular takılmaya başlanmış çok sevindirici bayrama kadar bitirirler onlarıda :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

bugün izinliydim gidip yattım 2 saatte neler olmuş dikey borular takılmaya başlanmış çok sevindirici bayrama kadar bitirirler onlarıda :)
Peki  @Efe dikey borular bittikten sonra strand jackler var bağlaması gereken.Halatlar dan  kalan varmı hala  bağlanmamış.Veya  başka  eksik??

Çevrimdışı Efe

fotolara göre 2 tane dikey boru takmışlar belki akşama kadar 3.de takılmıştır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Peki  @Efe dikey borular bittikten sonra strand jackler var bağlaması gereken.Halatlar dan  kalan varmı hala  bağlanmamış.Veya  başka  eksik??
abi tüm kısa uzun halatlar takıldı sadece bu borulara çapraz atılan ince halatlar takılacak bazılarıda hala gerilmedi onların onları yapacaklar bide strand jackler kalıyor bayramda çalışma olursa baya baya bitmiş olacak işler bayram sonu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

abi tüm kısa uzun halatlar takıldı sadece bu borulara çapraz atılan ince halatlar takılacak bazılarıda hala gerilmedi onların onları yapacaklar bide strand jackler kalıyor bayramda çalışma olursa baya baya bitmiş olacak işler bayram sonu :)
Efecim harika  haber  sağolasın.Kaç zamandır beklenen boruların montajına   başlanması sanırım  hepimizi çok mutlu etmiştir.

Çevrimdışı Efe

strand jack standı takılmayan bölüm eski açık kaldı kapalı numaralı ve yeni açıkta standlar takıldı nazar değdirmeden işler iyi gidiyor diyelim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efecim harika  haber  sağolasın.Kaç zamandır beklenen boruların montajına   başlanması sanırım  hepimizi çok mutlu etmiştir.
aynen abi bide 4 büyük vinçle çalışıyoruz 2 paletli ve 2 sarı vinçle işler hiç olmadığı kadar seri şekilde sürüyor 3-4 iş birlikte yapılıyor bayrama kadar bu işin büyük bölümünü bitirmek istedikleri kesin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

aynen abi bide 4 büyük vinçle çalışıyoruz 2 paletli ve 2 sarı vinçle işler hiç olmadığı kadar seri şekilde sürüyor 3-4 iş birlikte yapılıyor bayrama kadar bu işin büyük bölümünü bitirmek istedikleri kesin
Aman Efecim isterse  bayram sonrasına  sarksın.Yeter ki  istenmeyen durumlar  olmasın.Aceleye  gerek yok.

Çevrimdışı LeonarT

Bitmiyor oğlum bitmiyor ya, çatı gibi ben senin  :bawling:

Çevrimdışı Efe

bu sefer işi sıkı tutuyorlar 2-3 boruda bi iskele koyuyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

o harika kavisli oval goruntu olusmaya baslamis :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ddc1979

Eee artık bizde Divan da Çalışıyor olmanın avantajını yaşayalım artık dimi...
Sonuçta Stadı'mızın işletme hakkını devraldık . Ctesi kısmetse Stadı'mızın içini dışını her bi yerini gezecem.... :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı osman1903

hazır yenmişken bi yeni inönü iyi gider be

Çevrimdışı ALBATROS

Eee artık bizde Divan da Çalışıyor olmanın avantajını yaşayalım artık dimi...
Sonuçta Stadı'mızın işletme hakkını devraldık . Ctesi kısmetse Stadı'mızın içini dışını her bi yerini gezecem.... :)

eski açık terası dahilmi anlaşmaya acaba

Çevrimdışı ddc1979

Tam bilgi sahibi Değilim o konuda. Ama restaurant işletme, güvenlik, temizlik , teknik işleri bizde yani DİVAN GRUBUNDA...
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Sezer94

Şuan bariz bi hız olduğu belli gibi ama şu hızı biraz daha arttırsalar iyi olur çatı ve strand jackler tamamlanmış olması gerek bu ay bitene kadar ekimin ilk hafta kaldırılması lazım artık
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Deniz

Tam bilgi sahibi Değilim o konuda. Ama restaurant işletme, güvenlik, temizlik , teknik işleri bizde yani DİVAN GRUBUNDA...
teknik işler derken ne tarz teknik işlerden bahsediyorsunuz @ddc1979 ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı osman1903

tribünlerde çok fazla malzeme var çatı kalktıktan sonra sahayı temizlemek kaç gün sürer acaba yada çatı tam olarak kalkmadan temizlik başlayabilir mi fikri olan var mı?

Çevrimiçi Necmi

hımm güzel haber o zaman bayrama kadar biter 6 gün kaldı çalışma günü yarın takmaya başlarlarsa çarşambaya kadar biter
salı günü bitecekmiş bayramdada ilk gün izin yapacaklarmış ondan sonra çalışma devam @Efe

Çevrimdışı ALI RIZA

yok ya ne stadı ofisde oturmuş maçın saatinin gelmesini bekliyorum :D
ben o kadar şanslı değilimki daha stadda eski açıktan öteye geçemedim  :bandit:
oda sanırım iki defa oldu sızma operasyonuydu güvenliğe pasta verdik birinde arkalarını döndüler :D
diğerindede bjk_mabete bir bakıp çıkacağız dedik tamam demeden biz daldık içeri ondan sonraki gidişlerimde
sadece çay ocağında çay içtim ve böcek götlerinin şekillerini dinledim :bandit:
ben stada girme hakkımı hep istanbul dışında olanlara bırakıyorum onlar girsin bizden daha büyük özlem içindeler
yanıyorum yanıyorumda @ALI RIZA  ve @Efe  bile benden fazla girdi :bandit:

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: @Necmi ABİ

Çevrimdışı can1903

Gidiyor Gönlümün efendisi out,

Geliyor Gönlümün efendisi in
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..