Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013489 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ensar

Ya şimdi felaket tellallığı yapmak istemem ama bu kadar ağır üstünde bir çok monte edilmiş malzeme varken bu çatı kazasız belasız kalkar inşallah
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 18:37:20 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı FARUK

dikey borularin ustu şeffaf 4 gun olayini necmi reyiz dediyse dogrudur zaten bu kadar parcayi taktiktan sonra geriye ne kaldi bide yuksek iskeleden kalkacak topu topu 15 metre falan kalkacak heralde hemen kalkar asma germe halat uzerine celik elemanli mebran catimiz ben uydurdum :lol:

bir kaç fotodan baktıgım kadarıyla şuan iç halatların seviyesi +5m kotu civarında
proje görselinde bu halatlar 26.10m kotuna kadar yükseliyor
yani 21 m lik bir yükselme olacak

Çevrimdışı Efe

İlerleme yok diyenlere ücretsiz hizmetimdir  :icool:

foto açiklamali anlatim guzel olmus :claps:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Yaklaşık 3 aydır stadı doğru düzgün takip edemiyorum. Lucescu resminden belli oluyor  :D. Sorum şu çatı gerdirilince çatı sanki biraz geriye gelecek gibi gorunuyor eğer boyle olursa tribun ilk sıralar açık kalır ve  başakşehir gibi küçük çatımız olur . Yani çatı gerdirilince geriye doğru hareket mümkunmudur ? @Efe ve @Necmi  reis
iyide o gördüğün demirler lastik değilki uzasın o gördüğün neyse aynı şekilde yukarı kalkacak
ama aklı olan ilk sıralardan kombine almaz çünkü yağmur dik yağmaz genelde ilk sıralar ıslanacaktır
kurtuluş yok bundan daha kapalı yapamazlar burda önemli olan insanların ıslanmaması değil çimlerin
güneşi mümkün olan en fazla şekilde görmesi zaten ön tarafın şeffaf olma nedenide bu

Çevrimiçi Necmi

İlerleme yok diyenlere ücretsiz hizmetimdir  :icool:

uzun halatların tamamı takıldı sanırım resimlerde takılı görünüyordu zaten sahadada uzun halat yok sanırım
sadece s.jack lar ve onlara bağlı çeki halatları görünüyor

dogru diyorsun abi boy farkı olacagı için konmaz o zaman
ama o parçalar alttan desteksiz havada nasıl duracak onu bilmiyorum
Eğer ringin şimdi monte edilen 2. halkasının 1. halkaya olan bağlantıları sabit değilde mafsallıysa yanı 2. halka yukarı aşağı hareket edebilirse senin dediğin dikey parçalar monte edilebilir @FARUK
Belkide sonradan sabitlendirilecek bir sistemdir :)
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 18:55:26 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı ahmetx

başkanın hayali 300 localı monterrey stadı bitti  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@Emre.Guler çalışma için teşekkürler  :claps: devamını bekleriz  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

Eğer ringin şimdi monte edilen 2. halkasının 1. halkaya olan bağlantıları sabit değilde mafsallıysa yanı 2. halka yukarı aşağı hareket edebilirse senin dediğin dikey parçalar monte edilebilir @FARUK
Belkide sonradan sabitlendirilecek bir sistemdir :)
düz köşelerinden vidalanan şeklinde baglantı yüzleri abi

Çevrimdışı murat

Bu arada koltukların hangi renk olacagı deseni falan kesinleşti mi ?

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siyah beyaz olacak

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 19:18:30 MURAT ]

Çevrimdışı Efe

bir kaç fotodan baktıgım kadarıyla şuan iç halatların seviyesi +5m kotu civarında
proje görselinde bu halatlar 26.10m kotuna kadar yükseliyor
yani 21 m lik bir yükselme olacak
oda güzel yeter  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremd

@Emre.Guler çalışma için teşekkürler  :claps: devamını bekleriz  :D

ellerine sağlık emre güzel olmuş

Çevrimdışı Efe

uzun halatların tamamı takıldı sanırım resimlerde takılı görünüyordu zaten sahadada uzun halat yok sanırım
sadece s.jack lar ve onlara bağlı çeki halatları görünüyor
tamamı takılmış onların yernde enine takılan borular imal ediliyor halat işi bitmiş :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

üst önemli değil altta halatlara bağlantı nasıl olacak sanırım bağlantı parçaları halatlara monte edilmişti

Çevrimdışı Efe

üst önemli değil altta halatlara bağlantı nasıl olacak sanırım bağlantı parçaları halatlara monte edilmişti

halatlar gerildikten  sonra uzun borular dikme borularla halatlara monte edilecektir o uzun halayların üzerindeki kelepçelere heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremd

bugün çekilmiş birkaç foto da ben ekleyim. açı ve fotoğraf kalitesi düşük olsada paylaşım paylaşımdır

:alala: Belki mafsal takılan parçadadır @FARUK neyse bakalım nasıl olacak heyecan artıyor :ok:

Çevrimdışı FARUK

evet abi yerdeyken monte edildi onlar sanırım
fotoda dikkat çeken 2 tür baglantı parçası olması
yakın çekimdeki 4 vidalı baglantı bölgesi barındırıyor çatı kalkıp tamamlanınca baglanacak parça için bence
 daha arka planda görülen ve  çatının iç kısmından sonraki ilk dikey boru baglantısı için olan parça daha farklı ortasında delik var
sanırım bu 2. takılan kısmı alta baglayan celik boru için bu
germe sırasında harekete izin verebilir
@Ümit Marmaris mafsal ın tam anlamını bilmiyorum ama bu parça olabilir sanırım harekete uyum saglayabilecek
[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 19:29:24 FARUK ]

Çevrimiçi Necmi

bugün çekilmiş birkaç foto da ben ekleyim. açı ve fotoğraf kalitesi düşük olsada paylaşım paylaşımdır
eline sağlık

yakın çekimdeki 4 vidalı baglantı bölgesi barındırıyor çatı kalkıp tamamlanınca baglanacak parça için bence
 daha arka planda görülen ve  çatının iç kısmından sonraki ilk dikey boru baglantısı için olan parça daha farklı ortasında delik var
@Ümit Marmaris mafsal ın tam anlamını bilmiyorum ama bu parça olabilir sanırım harekete uyum saglayabilecek
Gerdirilecek kablo fare bağlantısı gibi yalnız kablo değil profil@FARUK :)

Çevrimiçi Necmi

@FARUK sen doktorsun :D diz dirsek mafsaldır haraket eden parça demek oluyor iskeleti bir düşün :evillol: anlayacağın dilde anlattım

Çevrimdışı FARUK

görünüm ve son hal benzerlik açısından en yakın stat brezilya uluslararası stadyumu
altta içten dışa uzanan tek bir gergi halatı ve bunun üzerine baglantı aparatları yardımıyla tutturulan üst çelik konstrüksiyon
tabi kaldırma işlemi açısından oldukça fark var burada halatlı yapı tek başına kaldırılıp daha sonra çelik konstrüksiyonlar yerde hazırlandı ve uzun tek parçalar halinde yerleştirildi
biz de ise çelik kostrüksiyonun bir kısmı henüz germe işlemi başlamadan yerleştirildi ve bu parçalarla birlikte kalkacak

Çevrimdışı FARUK

@FARUK sen doktorsun :D diz dirsek mafsaldır haraket eden parça demek oluyor iskeleti bir düşün :evillol: anlayacağın dilde anlattım
:) tamamdır abi bu tanıma göre uyuyor o zaman

Çevrimdışı iyimserure

görünüm ve son hal benzerlik açısından en yakın stat brezilya uluslararası stadyumu
altta içten dışa uzanan tek bir gergi halatı ve bunun üzerine baglantı aparatları yardımıyla tutturulan üst çelik konstrüksiyon
tabi kaldırma işlemi açısından oldukça fark var burada halatlı yapı tek başına kaldırılıp daha sonra çelik konstrüksiyonlar yerde hazırlandı ve uzun tek parçalar halinde yerleştirildi
biz de ise çelik kostrüksiyonun bir kısmı henüz germe işlemi başlamadan yerleştirildi ve bu parçalarla birlikte kalkacak
bunlar tüm prekastları boyayacak heralde, boyamadan önce turuncu bişeyler yapıyorlar ya ondan yapmışlar, bizde öyle bir işlem yok değil mi?

Çevrimdışı Karabay

Birkaç kişi daha sormuş bende sormak istiyorum.  Germe çatı olacak hiç demir olmayacak diye bekliyorduk ama bu kadar demir parçası fazla değilmi?