Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6013357 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

@CanEmre alt radial halatlar hidroliklerle çekilmeye başlayınca üst çatıyı bir çok kısımdan vinçler tutacaktır, tam havalanmadan gerginleşince üst kısmı alt kısma bağlayan halatlar  takılacaktır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

@Necmi abi 5-6 günde çatı gerilecek bilgisini teyit ettireyim dedim, eğer beni kandırmıyorlarsa süper bir haber  :D

arkadaş diyorki  48 saatte hidrolikle tak tak çekeceğiz.  Yani 2 günde kaldıracakmış.

birde kötü haber var. Gelen bazı imalatlar hatalı üretilmiş maalesef.

Çevrimdışı CanEmre

@CanEmre alt radial halatlar hidroliklerle çekilmeye başlayınca üst çatıyı bir çok kısımdan vinçler tutacaktır, tam havalanmadan gerginleşince üst kısmı alt kısma bağlayan halatlar  takılacaktır.
Bu mantıklı evet. Böylece denge sorunu da olmaz  :ok: @ahmetx
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

alt üst baglantısı için halat olmayacak abi yine çelik borular kullanılacak
çatının taşıma işlemini 4lü ring halat ve 42 uzun gergi halatı saglıyor
üstteki çelik konstürksiyonun buradan destek alabilmesi ancak çelik boru ile olur
zaten çizimlerde de öyle görünyüyor

Çevrimdışı ahmetx

@BRK çatı işte bu ama bu çatı bizim bu bölgeye yapma şansımız yoktu, çünkü yükseklik sınırımız var.

[ Son Düzenleme: 14 Eylül 2015, 18:17:30 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

alt üst baglantısı için halat olmayacak abi yine çelik borular kullanılacak
çatının taşıma işlemini 4lü ring halat ve 42 uzun gergi halatı saglıyor
üstteki çelik konstürksiyonun buradan destek alabilmesi ancak çelik boru ile olur
zaten çizimlerde de öyle görünyüyor
haklısın evet öyleydi  :)

Çevrimiçi Necmi

iyi ama ilk gerginleşme aşamasında halat ile dik borular arasında 45 dereceye yakın bir açı olmayacak mı? kaldırma bittiğinde ise 90 dereceye çıkacak bu açı
dolayısıyla ilk aşamada konacak destek borularının yarı boyunda bir mesafe olmayacak demirlerle halat arasında??
yanlış mı düşünüyorum @FARUK ????  :alala: :alala:
yanlış düşünüyorsun bence :D
şimdi diyelim konulacak parçanın boyu beş metre alttanda 5 metreye ayarlar bağlarsın yukarı kalktığındada yerinde oynama olmaz
zaten bağlayacakları yerede parçaları monte ettiler yani bağlanacakları yerlerde belli @CanEmre

Çevrimdışı BlackEagle26

Çatıda şeffaf kısım olacaktı o hala geçerlimi ? Birde bu 4 gunde çatının kalkması olayı ciddiyse çok iyi haber..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi 5-6 günde çatı gerilecek bilgisini teyit ettireyim dedim, eğer beni kandırmıyorlarsa süper bir haber  :D

arkadaş diyorki  48 saatte hidrolikle tak tak çekeceğiz.  Yani 2 günde kaldıracakmış.

birde kötü haber var. Gelen bazı imalatlar hatalı üretilmiş maalesef.

bana dört gün bilgisi geldi :D zaten öyle olursa ekim sonuna kadar semerler falan biter
kasım ayıyla birlikte membran montajı başlar. Bu arada kalkar kalkmazda peşinden çim işi başlayacakmış
diye bir söylenti var :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

hoaydaaa bu arkada ki ekler ne acaba anlamadım bütün olarak dönüpte o halde mi kaldıracaklar acaba biri aydınlatsın bizi :D
kac gundur konusuyoruz takip etmezsen bilemezsin faruk kac sayfa once paylasti samet acayip bi cati oluyor harika :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bana dört gün bilgisi geldi :D zaten öyle olursa ekim sonuna kadar semerler falan biter
kasım ayıyla birlikte membran montajı başlar. Bu arada kalkar kalkmazda peşinden çim işi başlayacakmış
diye bir söylenti var :busted_cop:
bunlar yemin ettiler galiba hepsi ya herro ya merro 16 ocak açılış :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çatıda şeffaf kısım olacaktı o hala geçerlimi ? Birde bu 4 gunde çatının kalkması olayı ciddiyse çok iyi haber..
şu an yaptıkları kısım zaten şeffaf kısım o kare boşlukların içi şeffaf parçalarla doldurulacak

Çevrimiçi Necmi

bunlar yemin ettiler galiba hepsi ya herro ya merro 16 ocak açılış :evillol:
yok bu olursa bu işe @Deniz  çok bozulacak :kop: :kop: :kop:
elimden çekeceği var :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

şu an yaptıkları kısım zaten şeffaf kısım o kare boşlukların içi şeffaf parçalarla doldurulacak
şeffaf kısım membran mı polikarbon mu olacak @Necmi ?

Çevrimiçi Necmi

şeffaf kısım membran mı polikarbon mu olacak @Necmi ?
hiç bilgim yok ama şu anda mevcut olan durum polikarbonu işaret ediyor

Çevrimdışı Efe

dikey borularin ustu şeffaf 4 gun olayini necmi reyiz dediyse dogrudur zaten bu kadar parcayi taktiktan sonra geriye ne kaldi bide yuksek iskeleden kalkacak topu topu 15 metre falan kalkacak heralde hemen kalkar asma germe halat uzerine celik elemanli mebran catimiz ben uydurdum :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız şimdiye kadar bu ağırlıkta ve çok parçalı çatı gerdirmesi hiç olmadı stadyumlarda .  :D

Çevrimdışı ahmetx

dikey borularin ustu şeffaf 4 gun olayini necmi reyiz dediyse dogrudur zaten bu kadar parcayi taktiktan sonra geriye ne kaldi bide yuksek iskeleden kalkacak topu topu 15 metre falan kalkacak heralde hemen kalkar asma germe halat uzerine celik elemanli mebran catimiz ben uydurdum :lol:
necmi reyiz  :lol:

Çevrimdışı Efe

yok bu olursa bu işe @Deniz  çok bozulacak :kop: :kop: :kop:
elimden çekeceği var :bandit: :bandit:
valla açacaklar zaten bu takim icin acmalilar bizi bos vet takimin taraftara cok ihtiyaci var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

valla açacaklar zaten bu takim icin acmalilar bizi bos vet takimin taraftara cok ihtiyaci var
hava şartları bundan sonra sıkıntılı @Efe , ama dediğin tarihe yetişirse bence olağanüstü performans olur kalan günlerde.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dinamo Kiev Karambolü'nden daha beter bişey buldum.

Şu çatının havaya kaldırılması. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

hava şartları bundan sonra sıkıntılı @Efe , ama dediğin tarihe yetişirse bence olağanüstü performans olur kalan günlerde.
aynen keşke yetişse su son gunlerde aldigimiz haberler şimdilik guzel ekim basinda cati tam olarak havada olacaksa ballı kaymak ahmetx cok zaman kazandiriri ekim sonuda cati tam biter bence sonrasi çim zaten kasim aralik ve ocaktan 16 gun var cok cok yeterli ic kisimlar zaten bitiyor bekleyip gorelim burda vinclerin sahadan ne zaman cikacagi onemli artik vincler gitti stad bitti diyecegiz cimleri bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yalnız şimdiye kadar bu ağırlıkta ve çok parçalı çatı gerdirmesi hiç olmadı stadyumlarda .  :D
bende merakla kalkisi bekliyorum 27 eylul -1 ekim  kalkarsa istanbuldayim kalkisi an an aktaririm :tabe:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Yaklaşık 3 aydır stadı doğru düzgün takip edemiyorum. Lucescu resminden belli oluyor  :D. Sorum şu çatı gerdirilince çatı sanki biraz geriye gelecek gibi gorunuyor eğer boyle olursa tribun ilk sıralar açık kalır ve  başakşehir gibi küçük çatımız olur . Yani çatı gerdirilince geriye doğru hareket mümkunmudur ? @Efe ve @Necmi  reis