Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6015155 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Fotoğraf konusunda karamsar olmayın derim.

Çevrimdışı poedr

o değilde halatların ağırlığının üstüne tonlarca çelik konstruksiyon konuluyor. dahada konulacak gibi. strandjackler bunları kaldırabilecekmi? benim gözüme çok sağlam gelmediler. 10 15 tane jack kablosu geçiyor içinden , teknik açıdan bilgilendirecek arkadaş varmı?. kaldırılırken kopup başına çökmesin emekçilerin. benim gözüme hiç sğlam gelmediler.. :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :akuma: :akuma: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :money:
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi merak ettim yarın öbürgün yağmur ve kötü hava şartlarında çatı nasıl devam edecek yavaşlama ihtimali var mı?
kötü hava koşullarında dışarda olan bütün işler durur. Ama ne kadar kötü hava koşulu olacak

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 12 Eylül 2015 (16:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @KUMANOVALI   'ya teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimiçi Necmi

o değilde halatların ağırlığının üstüne tonlarca çelik konstruksiyon konuluyor. dahada konulacak gibi. strandjackler bunları kaldırabilecekmi? benim gözüme çok sağlam gelmediler. 10 15 tane jack kablosu geçiyor içinden , teknik açıdan bilgilendirecek arkadaş varmı?. kaldırılırken kopup başına çökmesin emekçilerin. benim gözüme hiç sğlam gelmediler.. :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :akuma: :akuma: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :money:
bu işi yapan dünya çapında firma bilmiyor burda teknik olarak bilgilendirecek insanlaramı güveneceksin. :alala:
orda işi yapanlar amele ya :bandit: bodoslamadan yapıyorlardır.

Çevrimiçi Necmi

Yağmur şiddetini iyice arttırdı çalışma görünmüyor şu anda vinclerde haraket yok
bu gün bir tuhaflık var bütün resimler ters geliyor bende iki saattir resim düzeltiyorum :D

Çevrimdışı keremd

bu gün bir tuhaflık var bütün resimler ters geliyor bende iki saattir resim düzeltiyorum :D

evet abi bir sıkıntı var bugün.. telefondan yüklediğim için beceremedim fotoları düzeltmeyi

Çevrimdışı Efe

sadece 3 tane uzun halat kaldi ayrica borularina arkasina yerlesyirilen enine borulardanda 3 tane takilmis ilginc bir catimiz oluyor yapanlarin ellerine sagalik harbiden en iyisi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yağmur şiddetini iyice arttırdı çalışma görünmüyor şu anda vinclerde haraket yok
olsun yeterli is yapilmis bugunde halatlar konmus enine borular konmus yeterli yarin hava durumuna gorw calisma devam eder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

resımlere bakılınca ıcerde her yanda daha dunyanın ısı var oldugu gorunuyorrr zaten catı kalkmıs olsada hedef tarıh sarkacakmıs bu satten sonra sagsalım acılsın tarıhıne gecebılırız
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

reımde goruldugu gıbı olmıcaktır aydınlatma sanırım ben sacmalamısımdır umarım ole dusunerek
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

bu ısaretlı yerdekı dıs cepe kaplamsının ustune tekrar tas kaplanıcakmı sıvamı yapılacak
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı aa.aslan

yani aydınlatma öyle olmaz bence bu kadar kaliteli bir stadyumda. şimdilik öyledir heralde.
Şampiyon BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

reımde goruldugu gıbı olmıcaktır aydınlatma sanırım ben sacmalamısımdır umarım ole dusunerek
orda aydinlatma olmaz zaten led doserler bi yerlere o gecici
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

resımlere bakılınca ıcerde her yanda daha dunyanın ısı var oldugu gorunuyorrr zaten catı kalkmıs olsada hedef tarıh sarkacakmıs bu satten sonra sagsalım acılsın tarıhıne gecebılırız
yok oyle cok is yok bana sorarsan belli bolgeler var yapilmadik onlardan dolayi biraz fazla is gorunuyor merdivenleri takmaya basladilarsa bu iste sona gelmistir yine tuvaletler bitiyor yil sonuna kadar ince isler bitmeş olur bence cati ne zaman kalkti bitti vincler sahadan cikti ondan sonra 70 gun sayacagiz artik diger tum isler bitmis olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

resimler bi ara hiç bitmeyecek sandım.çeken arkdaşımızın ellerine sağlık.şu tavan kaplamalarını takmaya başlasalar inşaat halinden çıkacak ama yaklaşık bi 2-3 ay kadar daha sürer ince işer.daha hiç sıva vurulmamış hiç başlanmamış yerler var gibi.
birde @Efe 3 tane takılmış olan nedir resimle gösterebilirmisin.ben farkedemedim.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

resimler bi ara hiç bitmeyecek sandım.çeken arkdaşımızın ellerine sağlık.şu tavan kaplamalarını takmaya başlasalar inşaat halinden çıkacak ama yaklaşık bi 2-3 ay kadar daha sürer ince işer.daha hiç sıva vurulmamış hiç başlanmamış yerler var gibi.
birde @Efe 3 tane takılmış olan nedir resimle gösterebilirmisin.ben farkedemedim.
isteyim suan ama numaralida 3 tane uzun iskele konmustu bu borularin enine olanlari var onlar takiliyor 3 tane onlari taktilar o son imalat olacak galiba hepsinin bitisi ekim ortasini bulur gibi gorunuyor baya teferruat cikti ilk basta 3 ayda biter dedigimiz asma germe cati bildigin asma germe uzerine celik imalatli cati oldu cok fazla parca var dunyada ki hic bi asma germe catida bu kadar fazla celik eleman yoktur cok iyi ve guzel bu cati yapiliyor bu yapiya yakisir bir cati oluyor baskan hic bir seyden kacmamis bu cati icin en ince ayrintisi bile dusunulmus
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı poedr

bu işi yapan dünya çapında firma bilmiyor burda teknik olarak bilgilendirecek insanlaramı güveneceksin. :alala:
orda işi yapanlar amele ya :bandit: bodoslamadan yapıyorlardır.

Ben firma bilmiyor demiyorum . Burdakilerde daha iyi bilirde demiyorum. Benimle ayni kaygiya sahip insanlar olabilir.  Gorus ve fikirleri merak ediyorum sonucta cati kalkmadan icimiz sogumayacak. Kazayida ayni firma yapti  catiyida bu firma tamamlayacak insallah. Uslup olarak cevabinizi begenmedim @Necmi  bey..
[ Son Düzenleme: 12 Eylül 2015, 19:18:00 poedr ]
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

Ben firma bilmiyor demiyorum . Burdakilerde daha iyi bilirde demiyorum. Benimle ayni kaygiya sahip insanlar olabilir.  Gorus ve fikirleri merak ediyorum sonucta cati kalkmadan icimiz sogumayacak. Kazayida ayni firma yapti  catiyida bu firma tamamlayacak insallah. Uslup olarak cevabinizi begenmedim @Necmi  bey..
cati 3 kere cizim masasina gitti bildigimiz kadariyla o yuzden ayrintilar hesaplanmistir strand jacklerden bazilari 150 ton kaldirma kapasitesine sahip merak etmeyin kaldirmada en azami guvenlik onlemleri alinir hersey bi kac kere kontrol edilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Haldun

kaykaycılar ıcın zıplayıs rampası hersey dusunulmus bızım statta:))
helal olsun koca yurekli adamlara, taraftarlar devre arasinda sklmasinlar diye kaykay rampasi yapmislar

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

cati 3 kere cizim masasina gitti bildigimiz kadariyla o yuzden ayrintilar hesaplanmistir strand jacklerden bazilari 150 ton kaldirma kapasitesine sahip merak etmeyin kaldirmada en azami guvenlik onlemleri alinir hersey bi kac kere kontrol edilir

Bi kaza bela olmaz inşaAllah. Ne kadar önlem alırsak alalım insan hata yapabilen bi varlık biliyosunuz..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."