Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017649 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kediyolu diye kelime mi olur, yok mu Türk Dil Kurumundan bunun yerini tutacak kelime?

Birde drenaj ve cim işi yapilirken kar yagmasi cimin gelismesine engel mi?

Ingilizceside "catwalk"  :lol:

Kedi yuruyusu diye de cevirebilirlerdi.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Kediyolu diye kelime mi olur, yok mu Türk Dil Kurumundan bunun yerini tutacak kelime?

Teknolojiyi bulan,geliştiren adını da  koyar  abicim.Birebir  tercümesi  bu.TDK  dediğin  zurna  kurumun derdi inanki bu tür çalışmalar değil.Daha doğrusu şuan o kurumda  çalışanların.Kurumun  günahı da yokki. 2. sorunun  cevabı da  engel  olmaz.

Çevrimdışı Necmi

kediyolu zaten bunun Türkçe adı :D şimdi işi tdk ya bırakırsak kaldırmaçlı tutunmaçlı yürümeçli bir şey koyar pişman oluruz :bandit: böyle iyi
SIS röportajımızı okumadın galiba bizim toprak altında klima sistemimiz var bu dünyada ilk yılın 12 ayı toprak ısısı sabit tutulacak ve çim kökleri aynı zamanda
toprak içinden havalandırılacak yani işin özeti iklim şartları çim gelişimine engel değil sürekli toprak ideal ısıda olacak  @COB

Çevrimdışı Necmi

Resimlerden gördüğümüz  kadarı  ile S.Jack standlarında iki göz var ; bu durumda bir alt bir üst olmak üzere 42 X 2 = 84 strand jack mi kullanılacak  :alala:
s.jacklar ortaya bağlanıyor iki tarafındaki göz ustaların iki kenarda çalışması için iskele @Hasan Tahsin

Çevrimiçi Kartal Ç

Kedi yolu anlamını iyi karşılıyacak şekilde türkçeleştirilmiş bence. Orjinali olan catwalk çevresine göre yüksek konumda bulunan dar yürüyüş yolu demek. Dar ve yüksek olduğu için kedi gibi dikkatli yürümek gerektiğinden, serbest çağrışım yapmış adamlara. Kedi yolu demişler. Biz de anca keçinin yürüyebileceği patikaya keçi yolu diyoruz mesela. Aynı hesap.

Kar problem olur gibi gelmiyor. drenaj için zaten kepçenin kazamayacağı şekilde toprak donduran bir soğuk olmaz ki çok da derin kazmayacak zaten. Çimler için de ısıtma sistemini veya o suni güneş ışığı sistemini devreye sokarlar muhtemelen.

Medyada son günlerde yer alan tribün sponsorluğuyla ilgili bir gelişme var mı hangi tribüne adını verecek vs gibi?
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2015, 23:20:04 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Deniz

bu demir iskeleler gergi kuvvetine dayanabilecek mi?pek kuvvetli durmuyorlar da..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

merhaba bugün stattaydım biraz gezme şansım oldu  :D tamamını göremedim tabi ama locaların camları bitmiş gibi görnüyor :super: çapraz halatlar kaza olan bölüm hariç yapılmış, bir de yeni açık tarafındaki bir çapraz halatta sorun olduğunu öğrendim en son giderilecekmiş onun sorunu sanırım fazla problem yokmuş (çok gergin miymiş neymiş) . beklenti yaratmak istemem ama en geç salı o hasar gören borular gelecekmiş diye duydum ama gelmezse bana kızmayın  :D :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Necmi

bu demir iskeleler gergi kuvvetine dayanabilecek mi?pek kuvvetli durmuyorlar da..
o demir iskelelere bağlandığını sanmıyorum @Deniz bence direk kirişlere bağlı demir iskelelerde açısal hizalamayı sağlıyor.
birde kenarlarda çalışacak ustaların üstünde sağlam durabilmesi için konuyor  sanırım onlar yoksa gerilmeye başladığında onların hepsi orta göbekte buluşur :D
onlara s.jack bağlayıp birde üstüne insan çıkaracaklarına ihtimal vermiyorum

Çevrimdışı Necmi

merhaba bugün stattaydım biraz gezme şansım oldu  :D tamamını göremedim tabi ama locaların camları bitmiş gibi görnüyor :super: çapraz halatlar kaza olan bölüm hariç yapılmış, bir de yeni açık tarafındaki bir çapraz halatta sorun olduğunu öğrendim en son giderilecekmiş onun sorunu sanırım fazla problem yokmuş (çok gergin miymiş neymiş) . beklenti yaratmak istemem ama en geç salı o hasar gören borular gelecekmiş diye duydum ama gelmezse bana kızmayın  :D :D
:alala: Bu kadarmı?

Çevrimdışı Deniz

o demir iskelelere bağlandığını sanmıyorum @Deniz bence direk kirişlere bağlı demir iskelelerde açısal hizalamayı sağlıyor.
birde kenarlarda çalışacak ustaların üstünde sağlam durabilmesi için konuyor  sanırım onlar yoksa gerilmeye başladığında onların hepsi orta göbekte buluşur :D
onlara s.jack bağlayıp birde üstüne insan çıkaracaklarına ihtimal vermiyorum
ben de öyle düşünüyorum @Necmi abi
Çatı işleri ilerledikçe merakımız artıyor.Boruları tamamlayıp germe işlemine başladık mı rahatlayacaz :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Serdar

Ben bu stadı yiiierrriimmm yierrriiimm yiierriiim :D

Kekememisin , simetri hastasımısın bu ne Zübeyir yaaaawwwwwwww  :)

Çevrimdışı Efe

boruları falan bırakın :money: şu tribünlere konan yüksek beyaz iskeleler ne için konuyor onu öğrenmemiz lazım @keremfrat1 stada gittiğinde sorsana sana zahmet numaralıda tribünlere kurulan uzun beyaz iskeleler ne için konmuş :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Sabah'ın iki ay önce duyurduğu ve ayrıntılarına yer verdiği Spor Toto Tribünü anlaşması resmileşti. Beşiktaş'ın Yeni Açık tribünü olarak bilinen ve bittiğinde Çarşı için düşünülen ateşli taraftar tribününün adı Spor Toto Tribünü olacak. Stadın inşaatından sorumlu Asbaşkan Umut Güner'in gayretleriyle de ilerleyen ve 5 yıllık yapılan bu anlaşma gereği Beşiktaş'ın kasasına 50 milyon lira artı KDV girecek. Ancak Beşiktaş 2 ay önce bu anlaşma için 10 milyon lira avans çekmişti. Kurban bayramından sonra kalan parayı kasasına koyacak olan Beşiktaş ekonomik olarak da rahatlayacak. Başkan Fikret Orman diğer 2 tribün için Milangaz, Fıratpen ve uluslarası bir içecek firmasıyla görüşmelerini sürdürüyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı onur_U

arkadaşlar stadı gezmenin bir yolu var mı yahu? daha önce gittim ben ama almadılar. özel izin mi gerekiyor?

Çevrimdışı Serdkar

Siyah beyazlılar, tribün ismi için Spor Toto ile resmi imza atmak için gün sayarken catering anlaşmasını da tamamladı.

Beşiktaş'ta yeni yılda açılması beklenen Vodafone Arena için inşaat çalışmaları tüm hızıyla ürerken yönetim de stat için sponsorluk anlaşmaları yapmayı sürdürüyor.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre siyah beyazlılar, Vodafone Arena'nın catering işletmesi için Koç Grubu (Divan) ile anlaşmaya vardı. Kurban Bayramı'ndan sonra resmi imzaların atılması bekleniyor. 5 yıllık olan anlaşmadan Beşiktaş'ın kasasına 3 milyon lira girecek.

Beşiktaş daha önce de Yeni Açık tribünü olarak bilinen tribün için Spor Toto ile 50 milyon lira karşılığında 10 yıllığına anlaşmıştı. Dİğer tribünler için de Fıratpen ve Milangaz ile görüşmeler devam ediyor.

http://www.goal.com/tr/news/232/spor-toto-s%C3%BCper-lig/2015/09/10/15215442/vodafone-arenaya-sponsor-ya%C4%9F%C4%B1yor

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Nasıl Girdin?

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı yldrmaydn

bence spor toto anlaşması 5 yıllıktır yıllık 5 milyon TL bana pek mantıklı gelmiyor. Başkana da mantıklı gelmemiştir bence:)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Serdkar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarın "Timsah Arena" olarak adlandırdığı yeni statta, tüm eksikler giderilene kadar maç oynanmamasına karar verildi.

Alınan bilgiye göre, UEFA heyeti, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileriyle statta kapsamlı bir inceleme yaptı.

Çim boyu, koltuk arası mesafeleri, giriş kapıları, soyunma odaları ve diğer tüm alanları kontrol edip not tutan yetkililer, stadın henüz maç oynamaya uygun olmadığı yönünde görüş bildirdi. 

.......................

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2015, 11:21:15
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, taraftarın "Timsah Arena" olarak adlandırdığı yeni statta, tüm eksikler giderilene kadar maç oynanmamasına karar verildi.

Alınan bilgiye göre, UEFA heyeti, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileriyle statta kapsamlı bir inceleme yaptı.

Çim boyu, koltuk arası mesafeleri, giriş kapıları, soyunma odaları ve diğer tüm alanları kontrol edip not tutan yetkililer, stadın henüz maç oynamaya uygun olmadığı yönünde görüş bildirdi. 

.......................
koltuk araları nizami değil miymiş.
yoksa safları sık tutup kapasiteyi yüksek mi çıkardılar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Eylül 2015, 11:22:29
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı COB

kediyolu zaten bunun Türkçe adı :D şimdi işi tdk ya bırakırsak kaldırmaçlı tutunmaçlı yürümeçli bir şey koyar pişman oluruz :bandit: böyle iyi
SIS röportajımızı okumadın galiba bizim toprak altında klima sistemimiz var bu dünyada ilk yılın 12 ayı toprak ısısı sabit tutulacak ve çim kökleri aynı zamanda
toprak içinden havalandırılacak yani işin özeti iklim şartları çim gelişimine engel değil sürekli toprak ideal ısıda olacak  @COB

Reportaji okudum ama aklimdan cikmisti. 

Kediyolu yerine adam akilli birşey de dusunemedim simdi. Dar yol olabilirdi belki :D , bu kediyoluna isiklar ve skorbord monte edilecek heralde.

Çevrimdışı Serkan Çağıl

@keremfrat1 Bugün resim atarsın herhalde .Heyecan ve merakla bekliyoruz Kolay Gelsin.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Reportaji okudum ama aklimdan cikmisti. 

Kediyolu yerine adam akilli birşey de dusunemedim simdi. Dar yol olabilirdi belki :D , bu kediyoluna isiklar ve skorbord monte edilecek heralde.

" Montaj ve Bakım Yolu  "  olabilir  :) . Şöyle bir kural vardır; Halkımızın kullandığı dil Türkçe'dir. Eğer yabancı bir sözcük hiç değiştirilmeden kullanılıyorsa yabancı kökenli Türkçe'dir  :ok:

Madem kedi yolu benimsenmiştir, o zaman bu da Türkçe'dir
[ Son Düzenleme: 10 Eylül 2015, 11:53:08 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş