Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028404 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremd

Bugünün fotoları geldi sıcak sıcak :) yarın da  yeni resimler gelecek inşallah  twitter @kenanaysgl

Çevrimdışı ahmetx

bu çok maliyetli olur @ahmetx abi
sadece kale arkalarına 20 sıra olacağından çok bi maliyet çıkmazdı , hem kale arkalarından daha fazla gelir elde edilirdi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ferhat Türk

Cidden her gün stadyumda neler oldu diye @Efe'nin mesajlarını okumak acayip keyif verirdi,şimdi burasını böyle görünce insanın içi sızlıyor  :bur2:
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bugünün fotoları geldi sıcak sıcak :) yarın da  yeni resimler gelecek inşallah @kenanaysgl

bir an fotolar yalan olacak sandım ama teknolojiye boyun eğmedin :D

ellerine sağlık  :claps: :claps:

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı SDemirsoy

aynen @SDemirsoy , eskiden foruma girince 40-50 sayfa ilerlemiş olurdu da, okumaya fırsat bulamazdık, hey gidi günler hey.
:D :D

Çevrimdışı FARUK

@Xyzwq fotolar için teşekkürler
yeni yeşil  paletli nin kurulumu,
uzun gergi  halatlarının ve strandjack standlarının yerleştirilmesine devam edildigi görülüyor

Çevrimdışı serdart

@Xyzwq fotoğraflar için teşekkürler. iş yeri süzer de galiba. En azından günde bi fotoğraf paylaşabilme imkanın olursa güzel olur. Malum stadda gözümüz kalmadı pek  :)

Stadda çalışmalar son hız sürüyor anlaşılan. yeni paletlide kurulmuş olur heralde bu akşam. yarın iş başı  :money:

Çevrimiçi Necmi

Bugünün fotoları geldi sıcak sıcak :) yarın da  yeni resimler gelecek inşallah  twitter @kenanaysgl
eline sağlık kardeşim @Xyzwq

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi senin mesajın altında (o yerin bir adı var ama bilmiyorum :D ) kapasite neden 43.903 yazıyor , sizim stat 41.903 kişilik değil miydi  :alala:

evet 41903 kişilik  :tabe: , ancak en üst sıraya da koltuk konduğu takdirde resimde belirttiğim koltuk genişliği ve aralığı standartlarında 44 bin koltuk sığdığı için sembolik olarak kapasiteyi 43903 yazıyorum imzamda .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı keremd

İş yerim süzer de olsa canlı yayın yapardım.  ritz de yakın bir arkadaşım var sağolsun 2 günde bir fotoğraf gönderiyor bende foruma ekliyorum inşallah bi nebze olsun ateşi alıyordur

Çevrimdışı ahmetx

İş yerim süzer de olsa canlı yayın yapardım.  ritz de yakın bir arkadaşım var sağolsun 2 günde bir fotoğraf gönderiyor bende foruma ekliyorum inşallah bi nebze olsun ateşi alıyordur
arkadaşına bizden selam zoomlu fotolar aydınlatıcı oluyor.

Çevrimdışı ahmetx

piksel modasına antalya stadında devam  :D

Çevrimdışı ebabil

bu strand jack standlarından kaç tane yapılacak? kaç tanesi yapıldı bilen var mı?

Çevrimdışı Eyüp Emir

gebze ye maça bekliyorum 12 bilet aldım hepsini dağıttım

Çevrimdışı Erhan

Mübarek rakamımız 42  :D

O kadar platform yapılması lazım

Çevrimdışı onur_U

nevzat demir'in çimleri yaklaşık olarak 60 günde yeşerdi. 10 gün daha sürse dedikleri gibi 70 gün yapıyor. aralık başı gibi saha çalışması başlasa şubat ortası gibi zemin hazır olur. mart ayında da uçmaya başlarız hayırlısıyla...

Çevrimdışı ALI RIZA

ne güzel fotolar :)
Nevzat demir süper olmuş brandaları komple kaldırmak lazım  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı cursedofdragon

nevzat demir'in çimleri yaklaşık olarak 60 günde yeşerdi. 10 gün daha sürse dedikleri gibi 70 gün yapıyor. aralık başı gibi saha çalışması başlasa şubat ortası gibi zemin hazır olur. mart ayında da uçmaya başlarız hayırlısıyla...

hayır.Vodafone arena için herşey çatıyı havaya kaldırmamıza bakıyor çatı havaya kalktımı kaplaması saha dışından yapılcak çimi başlancak çatısı yapılırken çim'ide yapıcaz.Bu yüzden daha kısa sürücek diyorum bir aksilik olmazsa ocak gibi açarız stadı.

Çevrimdışı ALI RIZA

ne güzel fotolar :)
Nevzat demir süper olmuş brandaları komple kaldırmak lazım  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı cursedofdragon

piksel modasına antalya stadında devam  :D

pixel güzel olmuş bence.Bizim kide güzel olucak inşallah :)

Çevrimdışı Ensar

bu strand jack standlarından kaç tane yapılacak? kaç tanesi yapıldı bilen var mı?
Fotoğraflardan 10 tane takılmış stand saydım , 42 tane olacak , günde 4 tane ortalamayla takılıyor , yani 8 günlük iş var
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Fotoğraflar için teşekkürler ilaç gibi geldi :) 10 tane stand takılmış saydım ben , günde 4-5 tane takılıyor yani bir haftalık iş var , sonra jackler yerleştirilip bağlanacak bu arada da halka tamamlanır , jacklerin yerleştirilip bağlanması ve hazır hale gelmesi toplam 15 gün sürse , yani tam bayram zamanı çatı kalkmaya hazır olur bayram sonrası da kaldiririz inşallah kazasız belasız :)
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 18:43:53 Ensar ]
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !