Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028470 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Koa_lAA

o değilde bu çatı sağlam olur dimi.. yıkılmasın bide sonradan tepemize... halatlar falan hani kopma, zaman içinde yıpranma falan filan :D çok safca ve bilgisizce yapılmış bi yorum oldu dimi  :alala:

Çevrimdışı sozkul

başakşehir 17300 kapasiteye sahip şu anda 19bin küsur kombine satılmış yani anlaşalım oynayalım demek o kadar basit değil
takım şampiyonluğa gidiyor ve bütün kombineler stada girmek isterse nasıl sokacaksın senin elinde bir anlaşma var
kombineyi buna ölçü tutarak satmışsın kombine satıp stada almamak nasıl bir şey olur katakulleye getirip bir kaç önemsiz maçı belki oynarlar ama taraftar gelmesini bekledikleri hiç bir maçı başakşehirde oynayamazlar ve kombine sattıkları sayıdan daha düşük bir kapasitede stadı gösteremezler
siz işin taraftar boyutunu düşünüyorsunuz hiç hukuksal boyutunu düşünmüyorsunuz ve emin ol böyle bir şey olsunda dava edelim
diye hazırda bekleyenler vardır gerçi kulüp bunu düşünmüş önlem almış sözleşmede sadece olimpiyat stadında oynanacak maçları seyrederler diye bir madde vardı
yanılmıyorsam. yani olimpiyat stadında kombineler geçerli ama diğer stadlarda geçerli değil zaten o nedenlede diğer statlara kombineyle giriş yapamadık
bilet aldık hep kulüpde parayı iade ederek bir nevi kombine alanları ödüllendirdi. Aslında mecbur değildi Belkide bu sene oynanacak maçlarda olimpiyat olmazsa kombineleri devre dışı bırakacak buda mümkün

Vodafone Arena kombinelerini satarken direk stad ismi verdiler. Olimpiyat stadındaki bütün maçlar bedava dediler Vodafone Arena açılana kadar. İsterlerse Başakşehirdeki bütün biletleri satışa çıkarabilirler, hukuksal bir sorun olmaz,  amabaşka bir sorun olur, kombine alan taraftarın bir kısmı ayaklanır.
Ayrıca diğer stadlar için maçdan bir hafta önce bilet satışlarını kombinelilere açıyorlar, parayı ödüyorsun ve maça gidersen iade ediyorlar, gitmezsen yanıyor.  Mümkün değil 19.000 kombineliden hepsinin bilet almaya çalışması, bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Çevrimdışı SDemirsoy

o değilde bu çatı sağlam olur dimi.. yıkılmasın bide sonradan tepemize... halatlar falan hani kopma, zaman içinde yıpranma falan filan :D çok safca ve bilgisizce yapılmış bi yorum oldu dimi  :alala:
hocam Allah korusun öyle düşünmeyin böyle yaklaşırsanız duruma o zaman evlerinize bile girmeyin yıkılma durumu var yıpranma durumu var :)

Çevrimdışı Sedat_BJK

hocam Allah korusun öyle düşünmeyin böyle yaklaşırsanız duruma o zaman evlerinize bile girmeyin yıkılma durumu var yıpranma durumu var :)
Bogaz koprusunden gecenin hic akli yok o mantikla zaten.. :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı SDemirsoy

Bogaz koprusunden gecenin hic akli yok o mantikla zaten.. :)

aynen dün geçtim üzerinden bütün halatlar değiştirilmiş köprüdeki

Çevrimdışı SDemirsoy

köprüde yukarıdan aşağıya doğru birbirine yaklaşarak inen halatlar kaldırıldı düz bir şekilde inen halatlar yerleştirildi

Çevrimiçi Koa_lAA

köprüde sallanıyodu zaten :D bu arada evede binbir duayla girmekteyim.. bi deprem olsa gider kesin... hele hele 40 bin kişi zıplasa baarsa çaarsa evin parçası kalmaz ;)

Çevrimdışı ibrahim

Bugun stada gitmek istiyorum mabet statta mı acaba pm attım ama dönmedi. ulaşabilen varsa fotolar benden gelir bugun

uzatıldığında 1221 koltuk yerleşiyor.
@ahmetx abi senin mesajın altında (o yerin bir adı var ama bilmiyorum :D ) kapasite neden 43.903 yazıyor , sizim stat 41.903 kişilik değil miydi  :alala:
[ Son Düzenleme: 03 Eylül 2015, 13:42:21 Ömer ]

Çevrimdışı ErsinA.

buda Samsun stadının haziran resmi.   @yenisamsunstadı diye twitter hesabı da var  :D

Çevrimdışı yldrmaydn

samsun stadı trabzonunkinden güzel gözüküyor bence.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı ozgurkaracan

II.Paletli Reis kuruldu mu?
Her gün stadın önünden geçiyorum.  Henüz kurulmadi. Öndeki bufenin yanındaki girişte tirlarin üstünde yatiyordu sabah.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Başakşehirle 5 maçlık anlaştığımız ve kışın maçları orada oynayacağımız haberi basında var. Doğru olmayabilir ama yazayım dedim.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bi esinti bi sizinti yok mu su fukara taraftara...:(

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Serhat Akkaya

buralar dutluk oldu :D
İnsanlar da yoruldu artık 2 senedir takip etmekten. Bir bıkkınlık olduğu maalesef doğru, son yaşanan kaza da tuzu biberi oldu. Gözle görülür yani dışarıdan bakan birisinin fark edeceği değişiklikler oldukça hareket artacaktır, bu da çatının havaya kaldırılmaya başlamasıyla olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı keremd

Yeşil paletli kapalı önünde şova başladı twitter a attım resim,  işteyim telefonla siteye atamıyorum akşam eve gidince foruma koyarım fotoları. @kenanaysgl den idareten bakabilirsiniz

Çevrimdışı demir_kArtAl

aynen @SDemirsoy , eskiden foruma girince 40-50 sayfa ilerlemiş olurdu da, okumaya fırsat bulamazdık, hey gidi günler hey.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Ensar

Aslında şimdi kamera acık olsa yine cosar buralar çünkü tam da uzun zaman beklediğimiz vakitler geldi artık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena kombinelerini satarken direk stad ismi verdiler. Olimpiyat stadındaki bütün maçlar bedava dediler Vodafone Arena açılana kadar. İsterlerse Başakşehirdeki bütün biletleri satışa çıkarabilirler, hukuksal bir sorun olmaz,  amabaşka bir sorun olur, kombine alan taraftarın bir kısmı ayaklanır.
Ayrıca diğer stadlar için maçdan bir hafta önce bilet satışlarını kombinelilere açıyorlar, parayı ödüyorsun ve maça gidersen iade ediyorlar, gitmezsen yanıyor.  Mümkün değil 19.000 kombineliden hepsinin bilet almaya çalışması, bir sorun çıkmaz diye düşünüyorum.
yok açmıyorlar onu kim dedi bilet satışları direk herkese açılıyor.
zaten oda saçma bir uygulama benim kombinem var sen tamam bana o bileti
sat ama hiç olmazsa öncelik tanı nasıl kombineli bir taraftarın dışarda kalmasına meydan verecek
bir uygulama içersine girersin millet boykot ederken bu kombine sahipleri sırf
Beşiktaşın paraya ihtiyacı var diye bu kombineleri aldılar bırakta öncelikli bilet almak
hakları olsun. 17 300 kişilik stad bu Beşiktaş oynayınca 15 000 e düşüyor 19000
kombinen var nasıl yapacaksın bilet bile satsan bu bileti öncelikle kombinelilerine
bulmak zorundasın onu bile sağlayamayacağın bir kapasite aslında kombineliye öncelik kombine almayıda teşvik eder

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı cursedofdragon

nevzat demir tesislerinde ki antreman sahasında ne zaman oynamaya başlıyabileceğiz acaba.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

aynen @SDemirsoy , eskiden foruma girince 40-50 sayfa ilerlemiş olurdu da, okumaya fırsat bulamazdık, hey gidi günler hey.

Bir maçla ilgili en çok yorum maç günü ve ertesi günü yapılıyor. Burda da maç maç düşünüyoruz, herkes artık gelecek maçı yani çatıyı bekliyor.
Çatının kaldırılması yaklaştıkça buralarda dutluk mutluk kalmaz :)