Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6030116 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe kardeşim en sıkıntılı zamanlarda bile yazdığın olumlu yazılar ve verdiğin bilgiler için benden özel bir teşekkür. İnşallah dediğin tarihte stadımız açılacak.
herkeste bi karamsarlik var onlara inat cok daha olumlu olacagim hic iyi dusunulmez mi hep kotu dun yeni inonu fotosu altina yorum yapanlar var gilulmekten oldum ni tanesi demis sade vincin yeri degismis bu stad bitmez iceride ne yapildigindan haberleri bile yok yada bu catinin nasil bisey oldugundan o yuzden her iyi gelismeyi yazacagim bu stadin cok iyi bir surede bitecegi kesin ama bunu anlatmak cok zor cahile maalesef  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@Efe buranın bilirkişilerinden biri olarak biraz daha ileri bir tarih versen daha iyi olurdu temennimiz hep erken olması yönünde ama ileri tarih verirsen forumda zaman geçtikçe tahammülsüzlük olmazdı. Erken tarih tahammül eşiğini düşürüyor :)
yok efenin verdiği tarihte stad bitmiş gibi görünür büyük ihtimal o yüzden
kimse arıza çıkartmaz aslında tahamülsüzlük yok insanların içinde yarım kalacak korkusu var
o nedenle gecikmeler panik yaratıyor Ocak ayında bu stad bitmese bile bitmiş konumunda olacak
o nedenle insanlar daha tahammüllü olur.

Çevrimdışı Efe

@Efe buranın bilirkişilerinden biri olarak biraz daha ileri bir tarih versen daha iyi olurdu temennimiz hep erken olması yönünde ama ileri tarih verirsen forumda zaman geçtikçe tahammülsüzlük olmazdı. Erken tarih tahammül eşiğini düşürüyor :)
ben bilirkisi degilim sizin gibi yorum yaziyorum sadece  :icool:   verdigim tarihleri dikkate almayin sadece yetisebilit diyoruz zaten direk bu tarihte acilacak kimse diyemez muhendisler bile catinin kalkisindan itibaren dahada yakin bi tahmin yapabiliriz ama sadece tahmin  :icool:
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2015, 15:51:24 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kaanzor

herkeste bi karamsarlik var onlara inat cok daha olumlu olacagim hic iyi dusunulmez mi hep kotu dun yeni inonu fotosu altina yorum yapanlar var gilulmekten oldum ni tanesi demis sade vincin yeri degismis bu stad bitmez iceride ne yapildigindan haberleri bile yok yada bu catinin nasil bisey oldugundan o yuzden her iyi gelismeyi yazacagim bu stadin cok iyi bir surede bitecegi kesin ama bunu anlatmak cok zor cahile maalesef  :)

Aynen böyle adam gördüğü yeri baz alıyor sadece mesela şuan çatı kalkmış ve çimler yeşermiş olsa ama içeride tek bir sıva dahi yapılmamış olsa medyada dahil olmak üzere herkes 1 ay sonra stad açılıyor derdi sonrada açılmayınca yönetim beceriksiz 1 ayda bitecek işi beceremediler diye yönetime söverdi herkes
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı sametbagan

Bence de tek renk daha şık tüm koltuklar siyah ve üstüne beyaz koltuklarla bir slogan yazılsa çok daha güzel olur

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

koyduğun resimlerden en kötüsü sade beyaz olan bence sade olması için renkli olması lazım iki renk veya pikselli bence daha güzel olur bizim renklerimizde

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

yok efenin verdiği tarihte stad bitmiş gibi görünür büyük ihtimal o yüzden
kimse arıza çıkartmaz aslında tahamülsüzlük yok insanların içinde yarım kalacak korkusu var
o nedenle gecikmeler panik yaratıyor Ocak ayında bu stad bitmese bile bitmiş konumunda olacak
o nedenle insanlar daha tahammüllü olur.

İyi o zaman bu sefer umarım sorun çıkmadan olacak :)

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Vallahi bence bu stad bitmez muhabbetini medyada daha çok yayıyorlar.gerçek korku bence  bu halde iken bile Beşiktaşımızın bu kadar güzel bir şekilde futbolcu bulup vede guze lfutbol oynadıgını gördüklerinden stad bitince gelirler artınca herhalde bunlar uçar gider diye köstek olmaktan başka birşey yapmıyorlar.daha açık ve net bizden fazlası ile korkuyorlar bence. malum sitelerin hemen hemen hepside renkli takımı tutup eyyam yaptıklarından hepside inceden beşiktaşa sürekli alttan alttan çomak sokmaya çalışıyorlar. bence bu stad bitince hepsinin dizlerinin bağları çözülecek.çünkü artık durduramayacaklar. bir sebeplride olmayacak.artık bol bol stad kapama izleriz  böyle gidersede..

ben bilirkisi degilim sizin gibi yorum yaziyorum sadece  :icool:   verdigim tarihleri dikkate almayin sadece yetisebilit diyoruz zaten direk bu tarihte acilacak kimse diyemez muhendisler bile catinin kalkisindan itibaren dahada yakin bi tahmin yapabiliriz ama sadece tahmin  :icool:

Başkan artık tarih vermiyor bütün baskı senin üzerinde olacak devre arası efe istifa sesleri yükselebilir  :by2:
 :D

Çevrimdışı ahmetx

en iyimser tarih benim için 19.03.2016 ,
gezi olayları , numaralı fore kazık ,yeni açık rampa , eski açık rampa ,prekast , halatların gecikmesi, çatı yüksekliği , çatı kazası gibi krizler bizi bekliyorsa gelecek yıla hazır olursa öpüp başıma koyarım.Kaldı ki bunlara rağmen 3 yıl çok normal.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Başkan artık tarih vermiyor bütün baskı senin üzerinde olacak devre arası efe istifa sesleri yükselebilir  :by2:
çatıyı bir kaldıralım başkan tarih vermeye başlar. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

koyduğun resimlerden en kötüsü sade beyaz olan bence sade olması için renkli olması lazım iki renk veya pikselli bence daha güzel olur bizim renklerimizde
o kirli beyaz renk biraz ondan ,bir de süt beyaz koltuk füme merdiven siyah yazı çok hoş durur, full siyah zaten güzel.

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2015, 16:19:24 ahmetx ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çatıyı bir kaldıralım başkan tarih vermeye başlar. :D
Çatıdan çok ağzı yandı. Bir türlü kaldıramadı çatıyı  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Çatıdan çok ağzı yandı. Bir türlü kaldıramadı çatıyı  :evillol:
numaralı hafriyatı biterse stad biter diyorduk ,artık  çatı kalkarsa stad biter diyoruz . :D

Çevrimdışı Gokhan_1903

nasıl tarih vermiyor en son çıktığı tv8deki programda bayrama kadar çatıyı kaldırıcaz dedi daha ne desin  :s20: :s20: :s20: :s20:

Juventus Arena'ya bakıyordum da , bizim stadın içine en benzeyen stat Juventus Arena mı , eğer öyleyse rakip takım olmak istemezdim.Tribünler çok dik , etkileyici duruyor :ok: Ayrıca Juventus Arena'nın dışındaki ekranlar çok güzel duruyor ayrıca Allianz Arena'nın ki de güzel , bizimkinin dış tarafı da o tarz olabilirmiş aslında  :) tabi izin verirler miydi bilmiyorum  :D
[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2015, 16:55:35 Ömer ]

Çevrimdışı ahmetx

Juventus Arena'ya bakıyordum da , bizim stadın içine en benzeyen stat Juventus Arena mı , eğer öyleyse rakip takım olmak istemezdim , cidden o tribünlere karşı oynamak çok zor olacak :ok: :ok: Ayrıca Juventus Arena'nın dışındaki ekranlar çok güzel duruyor ayrıca Allianz Arena'nın ki de güzel , bizimkinin dış tarafı da o tarz olabilirmiş aslında  :) tabi izin verirler miydi bilmiyorum  :D
yanılıyorsun :D bizim stadın dış kabuğuna artemis tapınağı yaklaşabilir .

Daha önce söyleyen oldu mu bilmiyorum ama pikselli koltuk dizilimi yapılacaksa bu rastgele noktalar değil de Seba, Baba Hakkı, Şeref Bey, vs tarihimizin önemli isimlerinin silüeti şeklinde olamaz mı?
Mesela kapalının bir bölümünde Süleyman Seba'nın siyah beyaz silüeti olsa....?

(Daha önce yazılmamış sanırım silüet kelimesini arattım süzer'e sövmeler dışında başka bir şey çıkmadı :D )

Çevrimdışı Efe

sıkintı yok o konuda ama bu sefer bi kaza bela olmazsa ekim ayi basi en gec cati kalkacak gibi gorunuyor bu paletli isleri hizlandiracak belki daha erkende olabilir 15 eylulde bi bakmak lazim duruma
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yeni inony fotosu lazim bakalim 2.paletlinin boyuna kurulmustur heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yakup

bir gün bile şu zaman biter bu zaman biter yorumu yapmadım yapmayı uygunda bulmadım, bulmamaya da devam ediyorum. ama şöyle bir gerçek var iş yerim stadyuma yürüme mesafesine geldi şirketin bu şubesinde ne kadar kalırım onu düşünmüyor değilim  :kop: :kop: :kop:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Necmi

Juventus Arena'ya bakıyordum da , bizim stadın içine en benzeyen stat Juventus Arena mı , eğer öyleyse rakip takım olmak istemezdim.Tribünler çok dik , etkileyici duruyor :ok: Ayrıca Juventus Arena'nın dışındaki ekranlar çok güzel duruyor ayrıca Allianz Arena'nın ki de güzel , bizimkinin dış tarafı da o tarz olabilirmiş aslında  :) tabi izin verirler miydi bilmiyorum  :D
bizimki juve arenadan daha dik oluyor reklama gelince izin vermiyorlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Ekrem

@Sadun86 twitter ve Kerem A. foursquare hesaplarından alıntıdır.

Çevrimdışı iyimserure

sahanın ortasında daha bir sürü beyaz boru var onlar ne olacak? bir de eski fotolarda otoparkın içinde eğri beyaz borular vardı yay şeklinde onlar da mı takılacak çatı kalkmadan?