Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031591 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

@Efe 1 ekimde maca geleceksin diye cati o tarihte mi kalakacak, surekli ustune basa basa 1 ekim diyorsun subliminal bir msg var sanki  :halay: :halay: :halay:
27 eylülde de geleceğim fb maçına ooo zeki abi fb maçını nasıl unutursun sublüminal mesaj vereyim biraz :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe'den başka talipliler de var omuz atacak  :D

hasan abi bir boru takıldı 1 boru söküldü ama şuan 4 tane hazırlanmış kalan 9 tanede hazırlanacaktır gelecek hafta biter o işte narzar deydirmeyelim maşallah diyelim aman :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hasan abi bir boru takıldı 1 boru söküldü ama şuan 4 tane hazırlanmış kalan 9 tanede hazırlanacaktır gelecek hafta biter o işte narzar deydirmeyelim maşallah diyelim aman :icool:

Bu kaza nazar boncuğu olsun. Bütün forum gerekirse bu sene stadımız açılmasın , yeter ki emekçilerimizin burnu bile kanamasın ortak paydasında buluştu ya ; Seviyorum Bu Beşiktaş'lılık Duruşunu  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sedat.Y

Bir arkadaş bahsetmiş stadımızdan CEHENNEM ÇUKURU diye.

Ne güzel bir benzetme  :)   Vay misafir gelen takımların haline....

Çevrimdışı harund1k3

iyi geceler arkadaslar.

kazadan sonra ilk defa tekrar izlemeye basladim. isler bu hafta itibariyle biraz daha hizlanmis bir sekilde gidiyor. sunu cok iyi anladim ki bizim ihtiyacimiz olan hiz falan degil sureklilik ve guvenlik. baskan da zaten akillandi verdigi tarihler tutmayinca artik tarih vermemeye basladi.

benim icin stat insaatinda iki esik var. birincisi catinin kaldirilmasina baslanmasi. ikincisi stat zeminin yesile kavusmaya baslamasi. bu ikisi bir stat icin en onemli esikler sanirim.

insallah kazasiz belasiz devam eder isler. bir an once kavusuruz.

Çevrimdışı Ferhat Türk

Bir arkadaş bahsetmiş stadımızdan CEHENNEM ÇUKURU diye.

Ne güzel bir benzetme  :)   Vay misafir gelen takımların haline....

Mariana Çukuru da fena değil sanki abi :D
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı osman1903

@Necmi  abi akustikle ilgili nasıl bir çalışma yapıldı bilgin varsa bizi de aydınlatabilir misin Biraz Detaylı?

Çevrimdışı Mehmet92

Yeni paletlimiz hayırlı uğurlu olsun

Not:Forza'dan alıntıdır.

Çevrimdışı yavvuzz

Herkeslere Günaydın ,

Son durum nedir ? Kameranın açılması ile ilgili bir haber var mıdır ?

Çevrimdışı insolente_jk

Pikselli'ye önyargı var gibi bence gayet hoş gözüküyor, kaldıki bunlar koltuk,çok rahat söküp değiştirebilirsin, hoşuna gitmeyenlerde çok kafasına takmasın yani :)
  Bizim stadın bitmiş halini görmek isteyenler juventusun stad fotolarına baksın :)

[ Son Düzenleme: 02 Eylül 2015, 09:09:30 insolente_jk ]
Bjk Genel Kurul Üyesi - Since 2005

Çevrimiçi murat

Herkeslere Günaydın ,

Son durum nedir ? Kameranın açılması ile ilgili bir haber var mıdır ?
şu an için yok.sanırım çatı havaya kalkmadan pek olası değil gibi.

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Easthanbool

Günaydın yeni ön liberomuz gelmiş  :D
@ Yusuf Gül

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Erdem Çözer

Pikselli'ye önyargı var gibi bence gayet hoş gözüküyor, kaldıki bunlar koltuk,çok rahat söküp değiştirebilirsin, hoşuna gitmeyenlerde çok kafasına takmasın yani :)
  Bizim stadın bitmiş halini görmek isteyenler juventusun stad fotolarına baksın :)

stadla ilgili hiç bi şeyden bu pikselli kadar rahatsız olmadım.. juve stadının koltuk tasarımını da hep çok çirkin buldum bizim ki de bi o kadar çirkin olacak gibi görünüyor.. ama eminim bir sürü seçenek denemişlerdir.. umarım güzel olur
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serdart

yeni paletli geldiğine göre kalan borular takılmaya başlayacak son sürat. birer uçtan başlasalar 2 kat hızlanır boru işleri + strandjack v.s montojları.  :halay:

Çevrimdışı kaanzor

@Efe nin hep söylediği birşey vardı "1 paletli daha gelse uçarı" uçucazmı @Efe  :halay:

işler epey hızlanıcak gibi duruyor 
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı yldrmaydn

paletlinin strand jack işleri için geldiğini düşünüyorum açıkçası. her durumda çok iyi haber.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

@Efe nin hep söylediği birşey vardı "1 paletli daha gelse uçarı" uçucazmı @Efe  :halay:

işler epey hızlanıcak gibi duruyor 
cok guzel haber iste tam zamninda geldi paletli hem strand jack takimi icin hemde yay ve kedi yolu takimi icin gerekliydi diger vincler bunlar kadar hizli hareket edemiyor cok zaman kaybedecektik 16 ocak icin bu gelisme iyi oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onur_U

@Efe kardeşim en sıkıntılı zamanlarda bile yazdığın olumlu yazılar ve verdiğin bilgiler için benden özel bir teşekkür. İnşallah dediğin tarihte stadımız açılacak.

Çevrimdışı onur_U

@Efe kardeşim en sıkıntılı zamanlarda bile yazdığın olumlu yazılar ve verdiğin bilgiler için benden özel bir teşekkür. İnşallah dediğin tarihte stadımız açılacak.

Çevrimdışı kaanzor

cok guzel haber iste tam zamninda geldi paletli hem strand jack takimi icin hemde yay ve kedi yolu takimi icin gerekliydi diger vincler bunlar kadar hizli hareket edemiyor cok zaman kaybedecektik 16 ocak icin bu gelisme iyi oldu

Aynen sağ salim en kısa sürede biticek inşallah

Çevrimdışı Serkan Çağıl

@Efe 16 Ocakta Açılacak mı stad yani?

Çevrimdışı Efe

@Efe 16 Ocakta Açılacak mı stad yani?
valla benim temennim bu yoksa oyle bir aciklama falan yok insallah acilir bugun gelen vinc isleri baya hizlandiracak orasi bi gercek
Şampiyon Beşiktaş JK