Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6031763 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

fotolardan anladigim hummali bir calisma var yeni acikta ve eski acikta ortada bulunan en uzun halatlarda yerlerine konmus takilmayan 15 civarinda uzun halat kalmis gibi gorunuyor strand jack standlarida sahaya alinmis ordan kaldirilip yerlerine konuyorlar 15 gun sonra daha net bi fotograf onumuzde olacak borularda takildiginda fotograf tamamalanacak kazasiz belasiz kaldirma islemine geciyoruz ay sonu insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yine bir konu dışı olacak ama Twitter sayfamız neden zayıf. Burada çokça üyemiz var herkes rt yapıp favoriye alsa iyi olmaz mı @Necmi Mesela bu günkü resimlerin twitter a düşmesini bekliyorum hala  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan Çağıl

fotolardan anladigim hummali bir calisma var yeni acikta ve eski acikta ortada bulunan en uzun halatlarda yerlerine konmus takilmayan 15 civarinda uzun halat kalmis gibi gorunuyor strand jack standlarida sahaya alinmis ordan kaldirilip yerlerine konuyorlar 15 gun sonra daha net bi fotograf onumuzde olacak borularda takildiginda fotograf tamamalanacak kazasiz belasiz kaldirma islemine geciyoruz ay sonu insallah

15 Gun içerisinde çatının gerdirilme işlemi başlar mı peki?Ocak ayına yetişir mi stad?

Çevrimdışı Necmi

Yine bir konu dışı olacak ama Twitter sayfamız neden zayıf. Burada çokça üyemiz var herkes rt yapıp favoriye alsa iyi olmaz mı @Necmi Mesela bu günkü resimlerin twitter a düşmesini bekliyorum hala  :)
Zaman yetmiyor her şeyle ilgilenmeye :) haber sitesindeki haberleri twiteer in otomatik çekmesi için bir sistem kurduk
bazen geç çekiyor

Çevrimdışı warofpoet

stadın yanından az önce geçtim. Baya zamandır geçmiyordum bildiğiniz cehennem çukuru olmuş. Çalışmalar iyi gidiyordu gördüğüm kadarıyla. Numaralıda strand jack için iskele montajı baya ilerlemiş ama . .. net telden yavaş diye foto atamıyorum. Herkese selamlar.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Efe

15 Gun içerisinde çatının gerdirilme işlemi başlar mı peki?Ocak ayına yetişir mi stad?
bayramdan sonra germe islemi baslar ondan once olmasi mucize
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sporting lizbin maci gunu germe islemi baslayabilir ne guzel olur gidip bakariz mac gunu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

Fotolar için teşekkürler @Erdinç

Hummalı bi çalışma var gibi stadta özlemişiz bu günleri.Maşallah diyelim nazar değmesin.

Üçgenler de geldi mi keyfimiz yerine gelecek iyice :icool:

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, bu siyah merdiven kaplamaları, mermer türü birşey mi? Kaygan birşey gibi görünüyor, mat ve kaymayan bir malzeme olması gerekmiyor mu bu tip yerlerde?
Birde merdiven kaplaması ile ile beton merdiven arasında bu kadar fark olması normal mi, böyle mi olur hep merdiven işleri?

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaşlar yaklaşık 2.5 - 3 aydır takip etmiyorum stadi. Bu piksel nasil olacak resim falan var mi ? Bizim çati germe çati degil mi projede değişiklik mi oldu bir arkadaş 2 - 3 sayfa geride dunyada 2. Kez bizim stadda uygulaniyor demiş. Cevaplarsaniz Sevinirim...

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar, bu siyah merdiven kaplamaları, mermer türü birşey mi? Kaygan birşey gibi görünüyor, mat ve kaymayan bir malzeme olması gerekmiyor mu bu tip yerlerde?
Birde merdiven kaplaması ile ile beton merdiven arasında bu kadar fark olması normal mi, böyle mi olur hep merdiven işleri?
yok mermer değil kalıpla önceden dökülerek yapılan mozaik türü bir basamak fark derken anlamadım yükseklik farkından bahsediyorsan
eğer bu alınan kotlara göre her yerde değişir o kotlar katlarda kullanılan malzemeye göre ayarlanır normal yani  kayganda değildir zaten basamak
önlerinede kaymayı önlemek için bant çekmişler @sozkul
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2015, 18:47:34 Necmi ]

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar yaklaşık 2.5 - 3 aydır takip etmiyorum stadi. Bu piksel nasil olacak resim falan var mi ? Bizim çati germe çati degil mi projede değişiklik mi oldu bir arkadaş 2 - 3 sayfa geride dunyada 2. Kez bizim stadda uygulaniyor demiş. Cevaplarsaniz Sevinirim...
Piksel  juvantus stadındaki benzer olacak maket resimlerine bakarsan ordaki gibi
evet asma germe çatı ama yapılış tekniği olarak dünyada 3. yapılıyor ama bazı konulardada
tek olacak daha öncekilerdede olmayan bazı şeyler varmış  @BlackEagle26

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı warofpoet

3 resim de benden olsun :) işler iyi gidiyor.. Şu kapalı tarafında hasar gören malzemeler de gelip takılsa çok rahatlayacağız.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

şehir içinde bir stad olmasının dezavantajını çok ağır çekiyoruz

kaza olduktan sonra krikoların oturacağı demir dayanağı ,stadın etrafı sürekli yoğun bir trafik olduğu için dışardan monte edemedik

kazayı amorti edemedik

burda başkanın en büyük hatası bence bu tarz bir stadın ortalama 1200 günde yapılacağını ama bizim 800 gün gibi bir sürede bunu bitirme arifesinde olduğumuzu vb konularda taraftarı veya kamouyunu aydınlatabilirdi

hayatında İstanbul a gelmemiş  veya gelmesine rağmen stadın şu anki inşaat halini görmemiş herhangi bir birey tamamen medaydan duyduklarıyla bitmiyor yetişmiyor diye yorumda bulunuyor.

Daha iyi bir medya iletişimi yapılabilirdi.

Gitmeyen içine girmeyen için eleştirmek çok kolay

Çevrimdışı Efe

sarı vinç uzun halatları takarken paletlide strand jacklerin işleriyle uğraşıyor bu şekilde sürer gider borular gelene kadar borular geldiğinde bi süre onlarla uğraşırlar sonrada kaldırma aşamasına geliriz heralde 1 ekim günü en geç kaldırma işlemine geçmeliler şu kaba inşattan sonraki en önemli aşamayı bitirelim artık
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

dün yeni inönü foto koymuş onu görmemiştim hazırda 4 tane boru var demek oluyorki boru parçaları yavaştan geliyor sahada olanları hazırlamışlar bu hafta boruların takımı devam edecek gibi gelecek hafta boru işi biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@Efe 1 ekimde maca geleceksin diye cati o tarihte mi kalakacak, surekli ustune basa basa 1 ekim diyorsun subliminal bir msg var sanki  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

sarı vinç uzun halatları takarken paletlide strand jacklerin işleriyle uğraşıyor bu şekilde sürer gider borular gelene kadar borular geldiğinde bi süre onlarla uğraşırlar sonrada kaldırma aşamasına geliriz heralde 1 ekim günü en geç kaldırma işlemine geçmeliler şu kaba inşattan sonraki en önemli aşamayı bitirelim artık

ya bisem bi omuzla kalkıcak hemen omuzu koyucam altına o kadar daraldım  :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

dün yeni inönü foto koymuş onu görmemiştim hazırda 4 tane boru var demek oluyorki boru parçaları yavaştan geliyor sahada olanları hazırlamışlar bu hafta boruların takımı devam edecek gibi gelecek hafta boru işi biter
@Efe çalışmalar yeniden başladıktan sonra kaç boru takıldı ve kaç boru kaldı; yoksa nazar değdirmesek mi  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Efe 1 ekimde maca geleceksin diye cati o tarihte mi kalakacak, surekli ustune basa basa 1 ekim diyorsun subliminal bir msg var sanki  :halay: :halay: :halay:

Efe'den başka talipliler de var omuz atacak  :D

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Hep söylüyorum abi boşuna zaman kaybı , birer ucundan tutsak kaldiririz evelallah :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Hep söylüyorum abi boşuna zaman kaybı , birer ucundan tutsak kaldiririz evelallah :D

Bencede yaaa valla fatih 1453 de gemi yürütmüş bizde  2015 stadı yapardık  :D huahuahu

Çevrimdışı Ensar

Bencede yaaa valla fatih 1453 de gemi yürütmüş bizde  2015 stadı yapardık  :D huahuahu
Heheyt be ışte aradığım ruh var mi bi iki deli daha :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !