Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034202 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı keremd

Stadın dışından an itibariyle fotolar.  Kusura bakmayın arkadaş tarif üstüne çekiyor..  Biraz sonra ritz otelden çekilmiş stadın içininde fotoları gelecek

Çevrimdışı FARUK

Stadın dışından an itibariyle fotolar.  Kusura bakmayın arkadaş tarif üstüne çekiyor..  Biraz sonra ritz otelden çekilmiş stadın içininde fotoları gelecek
Teşekkürler hocam
Numaraliya da strand jack için hazırlanan stand takılıyor

Çevrimdışı Efe

Paletli strande jacklerin konulacağı demir bölümleri takıyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Başakşehir orada bütün maçlarımızı oynamamıza karşı.

Gebze iyi bir tercih olabilirdi ama sanmıyorum orada oynayacağımızı.
zaten hiç bişeyi hazır değilmiş hazırlık maçı yapılacak mış orda onamak söz konusu değil diyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

bayrama kadar önümüzde 24 gün var v halatlar tamam uzun halatların büyük kısmı bitti galiba strand jack iskeleleride takılıyor bayrama borularda yolda başkanında dediği gibi bayrama kadar çatıyı kaldırmaya başlamamak için hiç bir sebep yok bence

Çevrimdışı ALI RIZA

Ellerine sağlık Bekliyoruz

Çevrimdışı keremd

@kenanaysgl twitter da video koydum burda yapamadım.  Arkadaş rica üzerine gönderiyor çözünürlük iyi olmayabilir.  Şimdilik bu kadar

Çevrimdışı Erdinç

@Xyzwq  ellerine saglik ceken arkadasin.sizede ayrica tesekkurler. Ilac gibi geldi.

Çevrimdışı serdart

@kenanaysgl twitter da video koydum burda yapamadım.  Arkadaş rica üzerine gönderiyor çözünürlük iyi olmayabilir.  Şimdilik bu kadar

paylaşıma sağlık. fotoğraflar güzel görünüyor stadın heybeti kendini gösteriyor yine. standler takılırsa bayramda havaya kalkmaya başlar sanırm.

Çevrimdışı Erdinç

Nevzat demirden bi tanidik es dost akraba yokmu resim cekecek :(  sis de resim atmiyor. Motorla gitsem elektrikli aksam saati yari yolda kalirim diye korkuyorum.

Çevrimdışı Erdinç

Konu Dışı : Twitter'da transfer durumlarindan dolayi Beşiktaşlı arkadaslarin yada gruplarin twitlerinde her dort kelimeden ikisi küfür.  Kardesim Beşiktaş li olmak kufur etmeyi gerektirmiyor bir zorunluluk yok yani ben cok rahatsiz oluyorum bunuda paylasmak istedim. Benim cocugum okuma yazmayi bilmiyo allahtan :)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Kartaldan gittim ts maçına, razı olamadığım konu asla mesafe değil rüzgar, yağmur, soğuk ve futbol oynamaya elverişsiz koşullar. Bu statta takım nasıl galip gelecek nasıl rahat maç alacak diye düşünüyorum. Orada alacağımız bütün galibiyetler en fazla rüzgarı arkana aldığın 45 dakikalık bir oyunun ürünü olabilir onda da 2-3 farkı yakalayamazsan veya diğer yarıda golleri yediysen hep bıçak sırtı gider. Gebze stadı hazır değilmiş, Kartal'da bir stat var muhtemelen o da uygun değildir.

Yazın ortasında maça gittik ama kışın bu stat çok beter oluyor giden için de top oyanayan için de tam bir felaket. Sadece bizim için değil karşı takım için de olumsuz olacak. Sürekli stat konuşmak ve belirsizlik içinde kalmak belki bizi ve takımı da yoruyor ama kaybedeceğimiz puanlara yazık olacak. Olimpiyatta devam ederiz ama orada kaybedeceğimiz puanlar geleceğimizi de etkiliyor. Bu kayıplara razı olamayız. Bundan sonra yapılacak iş takımı rüzgara, hava şartlarına hazır edip rakibe karşı bunu silah olarak kullanmak olabilir. Tromso bile sahasında bir sürü takıma geçit vermedi. Olimpiyatta oynayabilmeyi de maç öncesi taktiklerimiz arasına eklememiz gerekiyor.

Çevrimdışı Efe

yarından itibaaren son 1 ay artık çatıyı havaya kaldırma işleminin başlaması için bakalım 1 ekim günü kaldırma işlemi başlayacak mı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

4 adet strand jack standı yerlerine konmuş bu ay bu işleri bitirmeliler artık borularda gelir heralde yakında
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

4 adet strand jack standı yerlerine konmuş bu ay bu işleri bitirmeliler artık borularda gelir heralde yakında

Strand Jack standlarının bu güne kadar konulmamasının nedenini bir türlü anlayamıyorum.Yani standlar yeni açığın altında bekliyor, tak yerlerine koy üzerine Strand jack leri öyle bekle hazırda.  Ayrıca sahada çatı iskeleti beyaz borular vardı . Onlar takılmış gibi gelmiyor  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Strand Jack standlarının bu güne kadar konulmamasının nedenini bir türlü anlayamıyorum.Yani standlar yeni açığın altında bekliyor, tak yerlerine koy üzerine Strand jack leri öyle bekle hazırda.  Ayrıca sahada çatı iskeleti beyaz borular vardı . Onlar takılmış gibi gelmiyor  :alala:
öğrenirsen sebebini bana da haber ediver abi bende çok merak ediyorum bunun sebebini
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kaanzor

@Efe ortada duran beyaz şeyler boru parçaları değilmi? Sanki böyle gelip birleştirilmişti sahada değilse onlar ne  :evillol:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Efe

@Efe ortada duran beyaz şeyler boru parçaları değilmi? Sanki böyle gelip birleştirilmişti sahada değilse onlar ne  :evillol:
onlar kedi yolları yanılmıyorsam çatı kaalktıktan sonra takılacaklaar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Bır kısmı çatının iç çemberi (yani devrilen boru parçalardan bazıları).
Bır kısmı içi çemberle (iç çember strand jacklerle kaldırıktan sonra) dış çember arasına yerleştirilecek.
Bir kısmı ise kedi yolları.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 31 Ağustos 2015 (19:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @gndundar26  'ya teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Kartal Ç

İnşaat bittikten sonra gaziler büfe taşınacak mı park tarafına doğru falan?
Bir de stadın oradan geçen biri olursa kulenin hemen yanındaki firmaların adlarının ve hangi işleri yaptıklarının yer aldığı büyük tabelada altta boş duran kutucukları çekebilir mi? hangi iş kalemlerinin ihaleleri yapılacak bi bakalım.

Çevrimdışı Ersoy

Teşekkürler fotoğraflar için.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı murat_

...sol uste kaliteli paintimle yapmis oldugum :)cemberdeki kamera guvenlik kamerasimi yoksa canli yayin kamerasi orayami tasindi..