Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6033634 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Bilgin

@atakan kurt: Beşiktaş iç saha maçlarını 27.000 kapasiteli Gebze stadında yapabilir. Şenol hoca ve yöneticiler şu anda Gebze'de inceleme halinde.
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

@atakan kurt: Beşiktaş iç saha maçlarını 27.000 kapasiteli Gebze stadında yapabilir. Şenol hoca ve yöneticiler şu anda Gebze'de inceleme halinde.

Zemin iyi durumda ise mantıklı bir secim olur.. En azından dolu trubunler önünde oynar takım.. Hemde nevzat demire daha yakın..

Çevrimdışı keremd

gebze stadına alınırsa maçlar fix 27 bin olur her maç.   karaborsa akar gider..  güzel olurmu ... olur ..
sadece gebze halkı bile o stadı doldurmaya kafi gelir. sakarya izmit  gebze karamürsel yalova  nın ayağının dibidir gebze stadı.   izmit gebze    gebze harem  mibibüs hatları ile gece geç saatlere kadar ulaşım rahat olur.   ankara  hızlı tren ile her maça gelir.

1 koltuk bile boş kalmaz koca sezon.

Çevrimdışı Ozan E.

Gebze stadi 15 bin kisilik yalniz. Tff'de oyle yaziyor

Çevrimdışı Hakan Bilgin

bursada misafir tribün ayrımı çok kötü olmuş
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı Barış Hoca

Benzerini Antalya'nın yeni stadında da yaptılar. Kalın plastik cam gibi bir malzemeden yapmanın güvenlik açısından bir sıkıntısı yoksa kesinlikle cam kullanılmalıydı.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı kadir137

Bence de. Yani hiç ayırmasalar daha iyiymiş çünkü burdan isteyen herkes zaten tırmanabilir :D

MT27i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

gebze stadi baya iyimis neden burda oynamadik biz maclari gitti ankaraya falan kapasitede iyi bence hic dusunulmeden gecilsin olimpiyattan daha iyi en azindan taraftarda gider istanbula yakin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

gebze stadi baya iyimis neden burda oynamadik biz maclari gitti ankaraya falan kapasitede iyi bence hic dusunulmeden gecilsin olimpiyattan daha iyi en azindan taraftarda gider istanbula yakin
aydınlatma yok diye tercih etmedik
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mehmetthedum

İnönü'nün aydınlatma direklerini ve sistemini antalya'da bir otele değil gebze'ye verseydik ya o zaman.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Ermanacer

http://www.gebzegsim.gov.tr/kurum/tesis/gebze-alaettin-kurt-stadi.html

Bence cok kotu bir stad tribunler uzak kotu, altyapi yok vs vs.
Gomez ben nereye geldim der  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Ersoy

Bence milli takım arasında Gebze Stadının problemleri halledilir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Deniz

Ben yanlis hatirlamisim o zaman sariyerle karıştırdım sanirim.teşekkürler.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

gebze stadına alınırsa maçlar fix 27 bin olur her maç.   karaborsa akar gider..  güzel olurmu ... olur ..
sadece gebze halkı bile o stadı doldurmaya kafi gelir. sakarya izmit  gebze karamürsel yalova  nın ayağının dibidir gebze stadı.   izmit gebze    gebze harem  mibibüs hatları ile gece geç saatlere kadar ulaşım rahat olur.   ankara  hızlı tren ile her maça gelir.

1 koltuk bile boş kalmaz koca sezon.
fotolar ne zaman gelecek :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

15.300 kişi seyirci kapasiteli Şehir Stadyumu 1995′de yapımına başlanmış olup, 2009 yılında hizmete açılmıştır. Seyirci koltukları, turnike sistemi, kamera sistemi ve ses sistemi tamamlanmıştır. Gebze Şehir Stadı ısınma sistemi doğal gazla sağlanmıştır.

27bini nerden cikardiniz ki?

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

15.300 kişi seyirci kapasiteli Şehir Stadyumu 1995′de yapımına başlanmış olup, 2009 yılında hizmete açılmıştır. Seyirci koltukları, turnike sistemi, kamera sistemi ve ses sistemi tamamlanmıştır. Gebze Şehir Stadı ısınma sistemi doğal gazla sağlanmıştır.

27bini nerden cikardiniz ki?

Bence 15 binde yeter.kombineler gelir stad dolar.belki rekabet için bile kombine alan çıkar :D

Çevrimdışı ZEKI

Bence 15 binde yeter.kombineler gelir stad dolar.belki rekabet için bile kombine alan çıkar :D
Kimsenin agiz kokusunu cekmeyede gerek yok, eger olabiletissi varsa hic dusunulmeden gecilmeli gebzeye..biletini alrisin gidersin..Ankaraya gitmedik mi gebze nedir ki ?

Çevrimdışı yldrmaydn

15 bini gebzeye götürene kadar başakşehir'e de getirirsin. açıkçası konum vs. hesaba katınca iki stat arasında pek fark göremiyorum. hatta başakşehirde atmosfer yakalamak daha kolay. anlamsız bir değişim olur bence.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Gebze stadının 27.000 olması mümkün değil. Ayrıca tam yerini bilmiyorum ama sık sık bu videodaki şartlar yaşanır diye düşünüyorum. Gebze'nin havası çok sert çünkü

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Kimsenin agiz kokusunu cekmeyede gerek yok, eger olabiletissi varsa hic dusunulmeden gecilmeli gebzeye..biletini alrisin gidersin..Ankaraya gitmedik mi gebze nedir ki ?

Vallahi benim adıma süper olur ben ataşehirde oturuyorum resmen zulüm oluyor bize maça gelmek. gebzeden kuzenimde geliyor bazen. hiç olmazsa gündüz giderim teyzeme ordanda maça misss. en köytü annemim  her maçta benide teyzene bırak demesi olucak  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı ahmet türken

Ne gebzesi , olimpiyat candır :D  Hem niye uzak diyosunuzki olimpiyata 5 dk bana göre. Gebze çok uzak bence :evillol:

Çevrimdışı Efe

Ne gebzesi , olimpiyat candır :D  Hem niye uzak diyosunuzki olimpiyata 5 dk bana göre. Gebze çok uzak bence :evillol:
stadi inceledimde sadece zemin icin bile gecilmez cok kotu bir zemini var olimpiyat vodafone arena acilana kadar emrimizde olacak artik kotulemeyelim en zor gunumuzde o actu kollarini gelebilen gelsin ben hazirim dedi :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onur_U

bademin dediğine göre gebze'de hazırlık maçı yapılacakmış o yüzden kontrol ediliyormuş. burada lig maçlarının oynanma ihtimali yokmuş. passolig sistemi vs. yokmuş.
bencede zaten gebze'ye gelene kadar başakşehir'de oynamak daha mantıklı ama olimpiyatta oynanacak gibi görünüyor.

Çevrimdışı Tolga

bademin dediğine göre gebze'de hazırlık maçı yapılacakmış o yüzden kontrol ediliyormuş. burada lig maçlarının oynanma ihtimali yokmuş. passolig sistemi vs. yokmuş.
bencede zaten gebze'ye gelene kadar başakşehir'de oynamak daha mantıklı ama olimpiyatta oynanacak gibi görünüyor.
Başakşehir orada bütün maçlarımızı oynamamıza karşı.

Gebze iyi bir tercih olabilirdi ama sanmıyorum orada oynayacağımızı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...