Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035443 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı dropoon

çim bitse çatı da halen ses sitemi ışık yada memnbran kaplanmamış olsada acaba gündüz maçı oynanabilirmi

Çevrimdışı cagdas44

çim bitse çatı da halen ses sitemi ışık yada memnbran kaplanmamış olsada acaba gündüz maçı oynanabilirmi

Membran bitmeden izin vermezler diye tahmin ediyorum ama ses ve ışık sisteminin o derece önem arz ettiğini düşünmüyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

Membran bitmeden izin vermezler diye tahmin ediyorum ama ses ve ışık sisteminin o derece önem arz ettiğini düşünmüyorum

o nasıl olcak ki :) Çim yaparken sahada vinçlerle membran mı kaplıcaklar çimlere zarar verir sadece çim için alt yapıyı filan yaparlar çim'i ekmezler stadın üstü kapanana kadar beklerler.

Çevrimdışı 38life

o nasıl olcak ki :) Çim yaparken sahada vinçlerle membran mı kaplıcaklar çimlere zarar verir sadece çim için alt yapıyı filan yaparlar çim'i ekmezler stadın üstü kapanana kadar beklerler.

membran dışardan kaplanacak.

Çevrimdışı 38life

UEFA Avrupa Ligi'nde maç tarihleri şu şekilde:
Grup 1. maçları: 17 Eylül
Grup 2. maçları: 1 Ekim
Grup 3. maçları: 22 Ekim
Grup 4. maçları: 5 Kasım
Grup 5. maçları: 26 Kasım
Grup 6. maçları: 10 Aralık

Son 32 turu ilk maçları: 18 Şubat 2016
Son 32 turu rövanş maçları: 25 Şubat 2016
Son 16 turu ilk maçları: 10 Mart 2016
Son 16 turu rövanş maçları: 17 Mart 2016

Çeyrek final ilk maçları: 7 Nisan 2016
Çeyrek final rövanş maçları: 14 Nisan 2016
Yarı final ilk maçları: 28 Nisan 2016
Yarı final rövanş maçları: 5 Mayıs 2016
Final maçı: 18 Mayıs 2016

18 Şubata kadar açılır Allahın izniyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

membran dışardan kaplanacak.

dışardan kaplancak yer yok trafiği kapatmamıza da izin vermezler.

Çevrimdışı warofpoet

dışardan kaplancak yer yok trafiği kapatmamıza da izin vermezler.

çatı kalktıktan sonra vinçler sahadan çıkacak membran işleri dışardan yapılacak . trafik falan demişsin de çatının siyah kirişleri de  dışardan monte edilmişti. sıkıntı değil o kadar alan var.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı FARUK

hoto:
Elinize sağlık strand jack o için hazırlanan standlardan 1 tane daha takılmış görünüyor

Çevrimdışı ahmetemre

Stadın 2016-17 sezonuna kadar bitmesi gerekiyormuş.sözleşme varmış buna dair.eğer maddi sıkıntı oldu yapamadık diyelim GSM stadı bitirecekmiş.GSM ne kadar harcadıysa onu biz sonra onlara ödeyecekmişiz.başkan asporda söylemişti...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Ersoy

Stadın 2016-17 sezonuna kadar bitmesi gerekiyormuş.sözleşme varmış buna dair.eğer maddi sıkıntı oldu yapamadık diyelim GSM stadı bitirecekmiş.GSM ne kadar harcadıysa onu biz sonra onlara ödeyecekmişiz.başkan asporda söylemişti...
Zaten bir sıkıntı olmazsa yapılan hesaplara göre devre arası açılıyor inşallah sıkıntı yok.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Gokhan_1903

devletin yaptığı ihaleler malum böyle bir şey olursa bir stad parası da gsm ye öderiz.

Çevrimdışı Mehmet92

Bi güzel haber de ben veriyim,işten eve dönerken gördüm nevzat demirde zemin yemyeşil olmuş :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harunmustak

Bi güzel haber de ben veriyim,işten eve dönerken gördüm nevzat demirde zemin yemyeşil olmuş :D

Kardeşim foto nerde ya foto :) :s20:
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Mehmet92

Kardeşim foto nerde ya foto :) :s20:

Saatte 80-90 km hızla giden servisten şu 10 metrelik aralığı tutturmayı başardım ama önüme şu ticari geçmiş tam o an :D

Çevrimdışı Ensar

Bugün başkan aspor da "bu gruptan çıkarız sonrasında stadı hazırlamış oluruz sonrasına bakarız" dedi , stadı ikinci yarıya yeristirmeyi düşünüyor anlaşılan
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Bugün başkan aspor da "bu gruptan çıkarız sonrasında stadı hazırlamış oluruz sonrasına bakarız" dedi , stadı ikinci yarıya yeristirmeyi düşünüyor anlaşılan
bence acilacak 2.yari ilk macla beraber yada en gec subat basindaki maca
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

bence acilacak 2.yari ilk macla beraber yada en gec subat basindaki maca
İnşallah abi inşallah bende öyle düşünüyorum kaza bela olmazsa
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı osman1903

Bende diyordum ki  bu strand jackler nasıl takılacak şimdi her jack takılacak yere bu demirlerden mi yerleştirilecek?

Çevrimdışı FARUK

Bende diyordum ki  bu strand jackler nasıl takılacak şimdi her jack takılacak yere bu demirlerden mi yerleştirilecek?
Evet bu parçalar gelecek kirişler uzerinde strand jacklerin tutunacagi yerler var zaten ayrıca

Çevrimiçi Necmi

bu dediklerin membran harici çim yapılmadan yapılacak zaten yanlış bilmiyorsam
çime başlamadan skorboart bile takılacak çim oynanacak duruma geldiğinde çatı dahil her şey bitmiş olacak

Çevrimdışı keremd

an itibari ile  vodafone arena....    madem kamera kapalı sizlere 2-3 günde bir  sıcak fotoğraf göndericem :)  isteyenlere twitterdanda foto gönderebilirim
‏@kenanaysgl

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kapalida iskleler uzerinde uzun haltlar gorunuyor cok sevindirici bir gelisme daha uzun halatlardan sonra tek bir is strand jacklerin yerlerine takilmalari kaliyor 1 ay sonra cati kalkmaya hazir hale gelecektir ekimin ilk gunleri kaldirma islemi baslayack inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK