Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035627 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

yeni takılan borulardan foto paylaşabilecek bir Kartal yok mu :photo:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

yeni takılan borulardan foto paylaşabilecek bir Kartal yok mu :photo:
bugun yenileri takilabilir aksam fotosu gelebilir belki
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dogu1903

Burası neresi ve o ızgaralar ne için konmuş ? Bana futbolcu çıkış tüneli gibi geldi :alala:

bu merdivenler, kaplaması yapılmış merdivenlerden mi

Çevrimdışı Deniz

Sabah işe gelirken gördüğüm nevzat demir çimleri de yeşermeye başladı :D
yakında sis foto atar :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet92

yakında sis foto atar :)
Haftaya yemyeşil olur diye tahmin ediyorum :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALBATROS

bu merdivenler, kaplaması yapılmış merdivenlerden mi

bunlar tribün girişinin prekast merdivenleri muhtemelen

Çevrimdışı keremfrat1

Can sıkıntisindan cizdim :) cok seviyorum bu borulari halatllari @Geovani ufuk abime selam olsun

Çevrimdışı BRK

Eski acik tarih duvarinin neden sadece yarisi yenilendi?

Çevrimdışı ahmet türken

Can sıkıntisindan cizdim :) cok seviyorum bu borulari halatllari @Geovani ufuk abime selam olsun
Can sıkıntısından resim .izeceğine git resim çek :D bizimde can sıkıntımız geçmiş olur

Çevrimdışı harunmustak

Sabah işe gelirken gördüğüm nevzat demir çimleri de yeşermeye başladı :D
o güzelliği ölümsüzleştirmeni bekliyoruz bidahaki sefere :) (fotograf)
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Mehmet92

o güzelliği ölümsüzleştirmeni bekliyoruz bidahaki sefere :) (fotograf)
Yarın sabah veya bu akşam yakalayabilirsem çekicem servis çok hızlı geçiyo :D

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı harunmustak

Yarın sabah veya bu akşam yakalayabilirsem çekicem servis çok hızlı geçiyo :D

dört gözle yarını bekliyoruz. video da olur :)
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Çağrı

Arkadaşlar önemli bir duyuru mutlaka başından sonuna okuyun lütfen.

Artık yönetici onaylı üyeliğe geçtik. Burası Beşiktaş taraftarının forumu ve burada sadece Beşiktaşlılar barınacak demiştik başından beri.

Son aylarda hayli büyüdük ve kontrolü zor olan trolleme türü üyelikler başladı. Bundan sonra yönetici onayı olmadan üye kaydını tamamlayamayacak.

Yazdıklarına ve kurallarımıza dikkat etmeniz eski üyeler için de şu açıdan çok önemli. Artık ip ban vermiyoruz doğrudan sunucu kökünden ban veriyoruz.

Yani bir kez ban yiyen kullanıcı, aynı bilgisayardan bir daha siteye giriş dahi yapamayacak. Böylece sadece buranın seviyesini koruyan gerçek Beşiktaşlılarla birlikte olmayı ümit ediyoruz.

Okuduğunuz için teşekkürler.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı keremfrat1

Arkadaşlar önemli bir duyuru mutlaka başından sonuna okuyun lütfen.

Artık yönetici onaylı üyeliğe geçtik. Burası Beşiktaş taraftarının forumu ve burada sadece Beşiktaşlılar barınacak demiştik başından beri.

Son aylarda hayli büyüdük ve kontrolü zor olan trolleme türü üyelikler başladı. Bundan sonra yönetici onayı olmadan üye kaydını tamamlayamayacak.

Yazdıklarına ve kurallarımıza dikkat etmeniz eski üyeler için de şu açıdan çok önemli. Artık ip ban vermiyoruz doğrudan sunucu kökünden ban veriyoruz.

Yani bir kez ban yiyen kullanıcı, aynı bilgisayardan bir daha siteye giriş dahi yapamayacak. Böylece sadece buranın seviyesini koruyan gerçek Beşiktaşlılarla birlikte olmayı ümit ediyoruz.

Okuduğunuz için teşekkürler.

Seni ne zaman aramizda gorucez :) bilgisayar oldugunu dusunuyorum :)

Çevrimdışı ErsinA.

Trabzon maçını birkaç iz inşaat çalışanıyla beraber izledim. Heyecan yaratacak bir bilgi yok maalesef.  :D

Boru imalatlarının bir kısmı haftaya gelecekmiş.

Membranlar gelmişti zaten, TR de imalatı devam ediyormuş.

Bayramdan sonra çatıyı kaldırmayı planlıyorlar.

Çevrimdışı Deniz

Türkiye Ve Büyük Beşiktaş Taraftarına Çağrı

Hopa tarihinin en büyük felaketini yaşıyor.

Dereler bu defa ölüm ve acı getirdi.

Hopa ile dayanışma, acıları sarma ve simsiyah umutsuzluğu, bembeyaz kardeşliğimizle dağıtma zamanı.

Türkiye'yi ve Büyük Beşiktaş taraftarını "Hopa'nın gücüne güç kat" kampanyasına çağrıyoruz.

3 Eylül'de Beşiktaş TIR'ları Hopa'ya hareket edecek. Hopa'nın temiz suya, giysiye, temizlik malzemelerine, gıdaya ihtiyacı var.

Yardım ve katkılarınızı bize ulaştırın.

Haydi! Hopa yeniden kalkacak ayağa ve yürüyecek güneşe...

Beşiktaş JK

Önemli not:

Yardımlarınız için (0212) 236 17 17 numaralı telefonu arayın. Yardımlarınızı 1 Eylül'den itibaren Barbaros Meydanı'nda kurulacak olan Kartal Yuvası çadırına ulaştırabilirsiniz.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/63405/
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

@Efe nolcak bu statdın hali sanki kuruluşumuzdan buyana hiç stadımız olmadı hissine kapılmaya başladım :alala: :alala:

Çevrimdışı Oktay

@AdemG ayran içtik ayrı düştük galiba selam yolladık  insan dönüş yapar  demi  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Oktay

bakalım çatı kalkınca tam olarak neye benzicek dört gözle bekliyorum şu çatının kalmasını

Çevrimdışı Kutay

ekşi'de gördüm duygulandım paylaşıyım dedim.

şu hayatta en çok istediğim şeyler listemin ilk sırasında siyah pullu, geniş kanatlı bi' ejderha varsa ikinci sırasında da vodafone arena'da maç izlemek var. üçüncü dördüncü sıralarda da şampiyonluk görmek, ilk maçı nereden izlersem oradan kombine almak falan var zaten. ben ilk defa gittiğim bi' kafede hangi masada oturursam bi' daha hep orada oturan takıntılı bi' insanım, masadan müşteri kaldırmışlığım var ama konu bu değil şimdi. ne diyordum, vodafone arena'da maç izlemek...

geçtiğimiz şubat'ta doktorların ameliyat olmazsan çok yaşamazsın bu kalple dedikleri kalple tam 7 aydır yaşıyorum. üstelik tek bir maç bile kaçırmadım. maç sonu streslerine, kura cenabetliklerine, hatta ve hatta 26 şubat 2015 beşiktaş liverpool maçına bile dayandım. konya maçında kornerden gol yeyince bi' fenalaşmıştım ama formamı giyip arena'ya maça gitmeden ölmeye hiç niyetim yok.

yani yok derken en kötü ihtimalle, baktım ki iyi değilim inşaata gider orada çalışan işçilerle kola kutusu ezip ya da ne bileyim pet şişeye kum doldurup kendi aramızda bi' maç yaparız, onu izlemiş olurum. gelmişken vinç kullanırım, elektrik işlerine bakarım, kablo çekerim, beton falan dökerim. belki stadımız daha çabuk biter, bi' faydam dokunur. bi' de şey yaparım, boş bulduğum bi' yere 1 puntoyla "fazlaejderhasiolanvarmi was here" yazarım. zaten hayatta da bırakmak istediğim hepi topu iz bu kadar.

canım sıkkınken yayın olduğu zamanlarda inşaat yayınını izliyorum, olmadığı zamanlarda son hâli fotoğraflarına bakıyorum. 19 mart'ta açılacak haberleri çıkıyor. yapmayın etmeyin. bitirin artık şu stadı gözünüzü seveyim. neyse daha fazla yazamıycam şimdi sol kolum uyuşuyor.
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kemal

Bayrama kadar bu çatı nasıl kalkar mantığım almiyor

Çevrimdışı Ensar

Bayrama kadar bu çatı nasıl kalkar mantığım almiyor
Cevap basit mümkün değil kalkmaz , başkan nasıl bunu söyledi iki kanalda da aklım almıyor , yakıştıramıyorum başkana
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !