Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035315 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Önemli olan tabiki çatı ve çimler ama bu duruş zamanlarında da içerdeki işler ne duruma geldi acaba

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmet türker

trabzon maçını kazansaydık eminim ki bu kadar gerginlik olmayacaktı ,stad başlığını bile bu kadar etkilemesinden belli zaten ,gençler biraz sabırlı olun ,ekmeden biçilmez daha iyi günler hatta bu günlerde yaptığımız tartışmaların ne kadar habes olduğunu göreceksiniz . bu arada benim tahminim  stad marttan önce açılmaz ,ayrıca sabırlı olmaktan hiç bir şey kaybetmezsiniz ,sabırsızlık da size bir şey kazandırmaz ... :D

Çevrimdışı ahmet türker

Borular yokkende gunlerce fotolarda degisim 0 dı islerin yavas gittigi aşikâr ayrica sana sormam eleştiri yapıp yapmayacagimi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Efe gibi çok düzgün sabırlı ve disiplinli bir kardeşimize bu şekilde cevap yazman hiç hoş olmamış , bence önce insanları tanımaya çalış ,bence tabi . :)

Çevrimdışı Efe

@Efe gibi çok düzgün sabırlı ve disiplinli bir kardeşimize bu şekilde cevap yazman hiç hoş olmamış , bence önce insanları tanımaya çalış ,bence tabi . :)
abi yazsinlar problem degil bu stad eger yavas gidiyor deniyorsa bunca zamandir anlattigimiz seyleri kimse dinlememis ne zorluklarla yapildigini kimse cozememis o yuzden fazla yazmayada gerek yok bu arada borularin tekrar takilmaya baslamasida cok sevindirici siparis verilen borularda haftaya gelir diye dusunuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Kimseye eleştirmeyin demedik ama öğle arasında oturup kimse çalışmıyor demek ayrı bir konu. Sana göre bi milyon kişi çalışsın tabi. Sen eleştirirken kimseye sormadığın gibi kimse de sana kaç kişi ile o işi yapabileceğini sormaz. Sorsak zaten stadı 3 4 katı maliyete yaptırırsın. Her şey bir yana üslubuna dikkat et. Karşındaki insan bu forumda insanları bilgilendirmek için zamanını ayıran emek veren biri. Herşeyden önce çok iyi bir Beşiktaşlı.

Çevrimdışı dropoon

bağımlısı olmuşuz inşaatı canlı tv de görünce iyi geldi bea şantiye ortamı felan : :akuma:

Çevrimdışı ErsinA.

Çatıyla ilgili işlere kaldığı yerden devam.  :ok:

Birde canlı yayın kamerası yeniden aktif edilirse süper olur.

Çevrimdışı ahmet türker

abi yazsinlar problem degil bu stad eger yavas gidiyor deniyorsa bunca zamandir anlattigimiz seyleri kimse dinlememis ne zorluklarla yapildigini kimse cozememis o yuzden fazla yazmayada gerek yok bu arada borularin tekrar takilmaya baslamasida cok sevindirici siparis verilen borularda haftaya gelir diye dusunuyorum
evet boruların takılmaya başlanmasına ben de sevindim ,bir iki hafta içinde bitirirlerse diğer işlere geçilir @Efe kardeşim.ayrıca locaların camları takılınca bambaşka bir hava ortaya çıkmiş...

Çevrimdışı Ceeyyhun

vallahi @Efe bu forumda en çok taktir ettiğim, yazdığı her yazıyı sevdiğim köşe yazarlarını okumak için duyduğum heyecanla okuyorum.
bugüne kadar inşaatın her detayını @FARUK ile birlikte çok net ifadelerle anlattılar. her şeyden önce emeğe saygılı olmak gerekiyor.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

En önemli bolgelere stoper orta saha kaleci transferleri yapilmadi baskan hala 1 aya veli donecek diye taraftari kandiriyor 1 senedir ayagina top degmemis adam 1 ay sonra sakatligi gecse bile form tutmasi vs vs derken en az 3 ay, arena desen bu seneye yetiscegini düşünmüyorum sampiyonluk turunu orda aticaz inşallah dediginden belli algı algı bahsediyorlar algının kralını kendileri yapıyorlar  abi valla sabırsızlıklar ondan saygılar...

Güzel kardeşim en son mabet bir çok kalem işlerden bahsetti. Dön bir kaç sayfa geriye oku ve öyle karar ver  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmet türker

döviz kurunun yükselmesinden ,klübün gelirleri ve giderleri açısından kaygılanmayın . klübün gelirlerinin neredeyse tamamına yakını döviz cinsinden dir ,bir tek stadın gelir bakımından az bir kısmı ve formalar tl cinsindendir. günlük yaşamınızda kaygılanabilirsiniz tabi, yine de enseyi karatmayın...

Fikret Orman A Spor'a Vodafone Arena Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Serhat Akkaya

döviz kurunun yükselmesinden ,klübün gelirleri ve giderleri açısından kaygılanmayın . klübün gelirlerinin neredeyse tamamına yakını döviz cinsinden dir ,bir tek stadın gelir bakımından az bir kısmı ve formalar tl cinsindendir. günlük yaşamınızda kaygılanabilirsiniz tabi, yine de enseyi karatmayın...
Hangi gelirler döviz cinsinden abi? Maç yayın gelirleri? Kombine? Bilet? Forma satışı? Süper Lig galibiyet veya beraberlik gelirleri? Bunların hepsi TL cinsinden.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Çok şükür her şey yoluna giriyor

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı ahmet türker

Hangi gelirler döviz cinsinden abi? Maç yayın gelirleri? Kombine? Bilet? Forma satışı? Süper Lig galibiyet veya beraberlik gelirleri? Bunların hepsi TL cinsinden.
maç yayın gelirleri ,yayıncı kuruluşlara  döviz cinsinden ihale ediliyor , kombinelerde loca ,vip ve 1903 döviz cinsinden satılıyor ,stadın en büyük geliri de bunlar ,forma satışı nı tl cinsinden yazdım zaten , forma reklamları stad isim hakları döviz cinsinden .

Çevrimdışı Kemal

bence kamera çim işine kadar açılmamalı

Çevrimdışı Ermanacer

Kamera cati isi tamamen bitmeden acilmasin, renkliler ve kiskananlar canli yayindan bakiyorlar, sonrada nazar degiyor gibime geliyor   :lol: :steamed:

Çevrimdışı Ersoy

Kamerayla izlemenin de ayrı bir tadı oluyordu tabi. :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı İhsan

Kamera cati isi tamamen bitmeden acilmasin, renkliler ve kiskananlar canli yayindan bakiyorlar, sonrada nazar degiyor gibime geliyor   :lol: :steamed:

Saklanacak bir şey yok. Kamera Açılsın. her ihtimale karşı bir mavi boncuk kameranın yanına asarız  :eyes
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı warofpoet

stadın yavaş gittiğini söyleyebilmek için yapılan diğer statlarla kıyaslamak gerekiyor, neye göre yavaş diye bir sormak lazım zaten.devlet destekli  Şartları bizden daha iyi olan lokasyonu daha müsait olanlar bile statlarını 3 yıldan önce bitirememiş. yavaş demek için 4 senede falan bitmesi gerek bence. 3 yıl ortalama bir süre 3 yldan öncesi de hızlı kabul edilebilir .... daha hızlı yapılabilir miydi dersek , elbette daha hızlısı olabilirdi ama bunların olması için belli şartların oluşması lazım bunu herkes idrak edemiyor ne yazık ki.  hızlandık dedik kaza oldu ayrıca bu da işin diğer boyutu.. tt arena timsah arena kaç yılda bitmiş bi baksınlar sonra eleştirsinler bence.. kafa yormaya değmez bilen biliyor..
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Ensar

Ya insanlar gezi olayları sırasında stadın kepcesinin felan çalındığını etrafının savas alanına döndüğünü felan da mi düşünmüyor , herkes iskembeden sallıyor , stad şartlar dahilinde müthiş iyi gidiyor bence
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı YunusEmre

Kaza olayına çok üzüldüm beni ürküten halatlarda sıkıntı çıkmasıydı çok şükür ki sıkıntı çıkmadı.. Şimdi tek düşüncem Kasım ayının son haftasındaki İstanbul seferim ve Vodafone Arenayı aylardır burdan takip ettiğimiz mabeti ziyaret etme isteğim.. hayırlısıyla o tarih geldiğinde burdaki abilerimiz kardeşlerimizin de desteğiyle mabedi gezmek isterim..

Çevrimdışı Serdar

Tövbe tövbe. Bozacağım ağzımı da neyse. Birde atarlandığı adam @Efe  gibi adam yahu. Size YD gibi başkan lazım.
Bak benim gibi mülayim bir adamı bile zıvanadan çıkarıyorlar.

Çevrimdışı pascal26

Bende biliyorum islerin durdugu oncesinden bahsediyorum asil sen bir daha oku tartışmaya gitmesin olay son mesajim

40.000+ stadların yapım süresi belli, kulübe gelen para belli, giden para belli. Neye göre yavaş?

Çevrimdışı ahmetx

Cska Moskova yeni stadının tribün dizaynı için taraftarlarından paylaşımları bu adreste topluyor . :claps:

http://vk.com/wall-1070834_5472
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum