Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

@bjk_mabet Saygıdeğer abim,işlerin yoluna girmesiyle beraber seni de tekrardan aramızda görmek isteriz azami miktarda,özlettin kendini :)

Çevrimdışı Balasagun

Acaba kış şartlarının çim serimine etkisi olacak mı? Zira tam o dönemlere denk gelecek gibi.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Son düzlük aşıldı

Bu stad bu sezon ya bitecek ya bitecek :super:

Çevrimdışı Efe

Son düzlük aşıldı

Bu stad bu sezon ya bitecek ya bitecek :super:
ocak 16 da ilk maci oynayacagiz insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

kasim ve aralik aylarinda drenaj ve cim isleri olacak gibi goruyor sogukta olacak bu is ama teknoloji çok ileri oldugu icin mevsim fark etmez heralde ayna gibi olur cimlerde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

kasim ve aralik aylarinda drenaj ve cim isleri olacak gibi goruyor sogukta olacak bu is ama teknoloji çok ileri oldugu icin mevsim fark etmez heralde ayna gibi olur cimlerde
Zaten Necmi abi söylemişti kışlık çim kullanılacakmış :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet  Çatı tam kalkmadan zemine başlanılmayacak mı acaba ?
Zemine başlama süresi ne zaman olacak ?

:nargile: :nargile: :nargile: anladın sen

Çevrimdışı sağduyu

11. ayda çim başlar o zaman bu bilgilere göre en erken .peki çimin kışa gelmesi nasıl etkiler çimleri ben onu düşünüyorum.yoksa çatı zaten biter...

Ekme çim için en uygun ekme zamanı Kasım ayıdır. Kış boyu aşağı doğru kök salar. Sıcakta yapılan ekimde köklenme problemi olur, yoğun bakımla falan kış şartlarına yakın nem koruması suni olarak sağlanmaya çalışılır.

Özet: çim ekimi gerçekten Kasım ayına yetişirse, doğal bakım şartları bakımından en ideal zamana denk gelmiş olacaktır.
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

- iş güvenliği acısına eksiklikler giderilerek şantiye açıldı
-prekastların alt taralarında kaplama çalışmaları devam ediyor
-locaların camları tamamlandı
-alcı sıva işleri bitmek üzere
-iç katlarda ki duvar kaplama işleri devam ediyor
-wc lerdeki klozetler takılmaya başlandı
-merdivenler ve trabzanların montajı başladı
-yıkılan tarihi duvar yenileme çalışmaları devam ediyor beton döküm işlemi yarılandı
-tarihi kapının metal aksamlarının restorasyon çalışmaları başladı
-yangın dolaplarının montajı bitti

ÇATI

-Çatı kablolarında yapılan tetkikler sonucu hasar olmadığı ortaya cıktı
-hasarlı çelik yapıların(beyaz borular) siparişleri verildi 10 gün içersinde gelicekler
-Çatının kedi yolları şantiyeye geldi
-çatıyı kaldıracak olan krikolar ve kabloları saha içerisinde hazırlandı bekliyor
-çatı çapraz kabloları takılmaya başlandı
-çatı kaldırma operasyonu bayramdan hemen sora başlayacak

saygılarımla...
Cok Tesekkur ederiz @bjk_mabet abi :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Berk

efe ocak 16 zor değil mi ya kasım 1 deçatı kalksa onun membranı kaç gün sürer?çim 75gün çimle koltuk aynı anda olmaz diye görmüştüm koltukta 1 ay desek kasımın üstüne 120 gün ederki pasolig turnikeleri vs saymadık daha zaman planlamasını yanlış mı yaptım acaba?

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Savaş

19.03.2016 güzel tarih. Ben bu tarihe attım kendimi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Engin

Verdiğin bilgiler için teşekkürler @bjk_mabet  ışıklandırma ile ilgili bir bilgi varmı hangi marka kullanılacak işi kim yapacak gibi
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı anilsevim

Mabet ve Necmi abi birşey sorabilirmiyim
Eğer bayramdan hemen sonra kaldırma işlemi başlayacaksa çatı 10 ekim gibi havada olur herhalde.
10-12 günde havada oluyor deniyordu.
10-15 ekim gibi havada olsa üstüne 3 ay deniyordu.
Yani sorum şu :)
15 ocakta mersin maçında evimizde olurmuyuz ?
Çok iyimser bi sorumu yoksa oluru varmı sizce?
Saygılarımla
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Efe

efe ocak 16 zor değil mi ya kasım 1 deçatı kalksa onun membranı kaç gün sürer?çim 75gün çimle koltuk aynı anda olmaz diye görmüştüm koltukta 1 ay desek kasımın üstüne 120 gün ederki pasolig turnikeleri vs saymadık daha zaman planlamasını yanlış mı yaptım acaba?
kasım 1 de değil çatı ekim ayı başında havada olacak zaten  ekim sonuna kadar çatının semerleri  kedi yolları biterse mebran kaplama ve derenaj çim işleri kasım ayında aynı anda başlar 70 gün sonra  hem mebran hem çim bitmiş olacak 16 ocak hiçte uzak bir tarih değil taabi yine bi sorun bi sıkıntı çıkmaz ise eylül ve ekim ayları çatının bitiş ayları olacak gibi görünüyor tabi bitmezse hep sarkacak tarihler yine bekleyip göreceğiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ihsanakkanat

Stad sürekli sarkar,
Leiva son dakika gelmekten vazgeçer, elin takımları elendi diye 3. Torbaya düşeriz. Bu nasıl bir kader böyle??? Şimdi cuma kuralar çekilsin göreceksiniz en zor rakipler bize en kolayları fenere gelecek. İsyanım var ulaaan!!!!
Konu dışıysa da kusura bakmayın çok kederlendim ya birileriyle paylaşmak istedim.
[ Son Düzenleme: 26 Ağustos 2015, 00:53:13 ihsanakkanat ]

Çevrimdışı Geovani

Durum ve çalışmalar onu gösteriyor ki devre arasına kadar ince işler vb işler tamamlanacak merdiven döşemelere bile başlanmış biz çatıyı ve çimi bekliyor olacağız 1 gün 1 ay bile erken bitmesi kardır hiç öle 19 mart falan beklenmesin öle bi durumda sembolik olsun diye...son düzlükteyiz artık girelim  yuvamıza...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı Efe

artık sıra sıra gidelim ilk adım: çatının kaldırılıp kiriş ve kolonlara sabitlenmesi ve havada asılı kalması bu aşama bittikten sonra 2.adım semer(yay),diğer çelik elemanlar(uzun borular) ve kedi yollarının montajı ile birlikte vinçlerin sahadan çıkması 3.adım ise drenaj,çim ve mebran işleri sırasıyla takip edeceğiz ne zaman bitecek göreceğiz hedef 16 ocak bitiş ne olacak bakalım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tugay

Şampiyonluğu başarıyı geçtim Arena'nın ilk üçlüsünü göreyim yeter.

Çevrimdışı Necmi

Mabet ve Necmi abi birşey sorabilirmiyim
Eğer bayramdan hemen sonra kaldırma işlemi başlayacaksa çatı 10 ekim gibi havada olur herhalde.
10-12 günde havada oluyor deniyordu.
10-15 ekim gibi havada olsa üstüne 3 ay deniyordu.
Yani sorum şu :)
15 ocakta mersin maçında evimizde olurmuyuz ?
Çok iyimser bi sorumu yoksa oluru varmı sizce?
Saygılarımla
Bence çok iyimser çatı bayram sonu kalkmaya başlarsa kaldırılıp sonrasında çatı parçaları ve semerlerin
montajı kasım sonunu bulur en hızlı şekilde devam etse en erken şubat ortası demek olurki bence 19 03 2016
çok makul bir tarih olur. Aslında bu günün en iyi haberi merdivenlerin konmaya başlaması oldu. Artık ince işleri bitti kabul ederim
merdiven koymaları demek zemin sonlanması demektir buda içerdeki ince işlerin kabasının bittiği anlamı taşırki bundan sonrası monte et sonlandır kısmıdır.
işin özeti demekki içerdeki işlerinde %70 i bitti geri kalan %30 iş olarak çoktur ama çokta hızlı yapılır.
zaten prekast altı sıvaya başladıklarında mutlu olmuştum o iş ince işlerin kabasının son noktasıydı @anilsevim aslında bu durağan dediğimiz sürede çok iş yapılmış
çimi soran arkadaş @quentine83  çim konusunda bir sıkıntı çıkmaz kullanılan çim hem kış çimi hemde bizde kullanılan sistemde hava şartları bertaraf ediliyor kendi iklimlemesi var yani yılın oniki ayı aynı şartları barındıracak toprak ısısı oniki ay sabit tutulacak havalandırma on iki ay aynı seviyede verilecek ışıklandırmada suni olarak yılın on iki ayı eşit şekilde verilecek bir nevi sera gibi düşünün aslında konuştuğumuzda kışın hiç bir problem olmadığını ama esas sıkıntının yazın olduğunu yazında maç oynanmayacağı için kontrolün sağlanabileceğini ve dünyadaki en kaliteli futbol sahalarının başında geleceğini söylediler.

Çevrimdışı Necmi

Ekme çim için en uygun ekme zamanı Kasım ayıdır. Kış boyu aşağı doğru kök salar. Sıcakta yapılan ekimde köklenme problemi olur, yoğun bakımla falan kış şartlarına yakın nem koruması suni olarak sağlanmaya çalışılır.

Özet: çim ekimi gerçekten Kasım ayına yetişirse, doğal bakım şartları bakımından en ideal zamana denk gelmiş olacaktır.
@sağduyu  bizde bu farketmiyor biz bahçeye ekmiyoruzki bizim stadımızda mevsim yok her şeyi stabil hale getiriliyor.

Çevrimdışı anilsevim

Bence çok iyimser çatı bayram sonu kalkmaya başlarsa kaldırılıp sonrasında çatı parçaları ve semerlerin
montajı kasım sonunu bulur en hızlı şekilde devam etse en erken şubat ortası demek olurki bence 19 03 2016
çok makul bir tarih olur. Aslında bu günün en iyi haberi merdivenlerin konmaya başlaması oldu. Artık ince işleri bitti kabul ederim
merdiven koymaları demek zemin sonlanması demektir buda içerdeki ince işlerin kabasının bittiği anlamı taşırki bundan sonrası monte et sonlandır kısmıdır.
işin özeti demekki içerdeki işlerinde %70 i bitti geri kalan %30 iş olarak çoktur ama çokta hızlı yapılır.
zaten prekast altı sıvaya başladıklarında mutlu olmuştum o iş ince işlerin kabasının son noktasıydı @anilsevim aslında bu durağan dediğimiz sürede çok iş yapılmış
çimi soran arkadaş @quentine83  çim konusunda bir sıkıntı çıkmaz kullanılan çim hem kış çimi hemde bizde kullanılan sistemde hava şartları bertaraf ediliyor kendi iklimlemesi var yani yılın oniki ayı aynı şartları barındıracak toprak ısısı oniki ay sabit tutulacak havalandırma on iki ay aynı seviyede verilecek ışıklandırmada suni olarak yılın on iki ayı eşit şekilde verilecek bir nevi sera gibi düşünün aslında konuştuğumuzda kışın hiç bir problem olmadığını ama esas sıkıntının yazın olduğunu yazında maç oynanmayacağı için kontrolün sağlanabileceğini ve dünyadaki en kaliteli futbol sahalarının başında geleceğini söylediler.

Abi tesekkür ederim cvp için
Hangisi bizim için hayırlı olacaksa o olsun inş
Saygılar
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...