Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027362 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Anıl

yok öyle bir şey @Anıl yanlış bilgi vermeyelim
kameranın açılmasıyla ilgili bir tarih yok belirsiz şu an için
belkide hiç açılmayabilir buda bir seçenek olarak duruyor
Zaten daha sonra twitterda gördüğümü söyledim @Necmi abi :)

Çevrimdışı osman1903

kameranın bir an önce açılması gerekli biz beşiktaş taraftarıyız ve statta neler olduğunu görmek en doğal hakkımız kaza oldu eyvallah ama enkazı kaldırıldı çalışmalar başladığı gibi kameranın açılması gerekiyordu hala niye kapalı anlayamıyorum bu benim gözümde twitteri kapatmaktan farksız yönetimde bu yanlışı anlayıp acilen kamerayı açması gerekiyor yoksa taraftarı karşısına alacak

Çevrimdışı Hasan Tahsin

kameranın bir an önce açılması gerekli biz beşiktaş taraftarıyız ve statta neler olduğunu görmek en doğal hakkımız kaza oldu eyvallah ama enkazı kaldırıldı çalışmalar başladığı gibi kameranın açılması gerekiyordu hala niye kapalı anlayamıyorum bu benim gözümde twitteri kapatmaktan farksız yönetimde bu yanlışı anlayıp acilen kamerayı açması gerekiyor yoksa taraftarı karşısına alacak

Bildiğim kadarı ile statta çalışmalar başlamadı. Bence koltuk , çim ve membran işleri başlayınca kamera açılmalı. Çatı tamamen havaya kalksın ve kamerayı öyle açsınlar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı sozkul

Mersin maçını seyrettikten sona Trabzon maçının Vodafone arenada olduğunu hayal ettim. Offf offf neler olurdu neler, siyah beyaza boyardık stadı...  Şimdi olimpiyatta bağırıp bağrıp kendimiz duyacağız.. :bawling:  :bawling:

Çevrimdışı ahmetemre

stat bizim taraftar bizim o yüzden kameranın kapalı kalmasını hoş karşılıyorum.
yoksa şeffaflık her yerde her kurumda olması gerekli.
ama konu beşiktaş ve stat olunca kameranın kapalı kalmasını işler başlayıncaya kadar sineye çekmeliyiz...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı osman1903

stat bizim taraftar bizim o yüzden kameranın kapalı kalmasını hoş karşılıyorum.
yoksa şeffaflık her yerde her kurumda olması gerekli.
ama konu beşiktaş ve stat olunca kameranın kapalı kalmasını işler başlayıncaya kadar sineye çekmeliyiz...
işte bende bunu diyorum stad bizimse niye kamera kapatılıyor zaten bizi içeriye sokmuyorlar yakınındaki plaza olmasa stadın içinde ne olduğunu bilemeyeceğiz neyi saklıyorlar anlamıyorum ki

Çevrimiçi Necmi

alsın hiç problem yok o kameranın kapanmasını isteyende taraftardı
burdan aradık kaza anında kameranın kapatılması için sen Beşiktaş taraftarıysan
zaten o kameranın neden kapatıldığını ve neden kapalı kalması gerektiğinide
anlaman gerekir o kamerayı sadece taraftarmı takip ediyor sanıyorsun kaza olduğu an
polisin ilk istediği şey kamera kayıtları oldu sanki onlar için kameraya çekiyoruz ve
kayıt alıyoruz bizim kuyruğumuza basmak için bizim çektiğimiz kamera kayıtlarını kullanacaklar
mahkeme kararıyla da bunları alırlar en mantıklı olan kaydın olmaması kayıt olmazsa
verebileceğin bir şeyde olmaz delil arıyorlarsa sıksınlar bir taraflarını kendileri bulsunlar
biz onlara vermiyelim @osman1903 orası bir iş yeri orda maç yayını yapılmıyor
ve orda her şantiyede olabilecek olumsuz şeyler bile başka yerlerde hiç problem teşkil etmezken
 bize olumsuz olarak geri döner

Çevrimdışı Pençe1903

Duyduğuma göre bugün gerekli evraklar hazırlanmış...Aksilik olmaz ise yarın veya en geç Çarşamba günü çalışmalara tekrar start verilecekmiş.

Çevrimiçi Necmi

işte bende bunu diyorum stad bizimse niye kamera kapatılıyor zaten bizi içeriye sokmuyorlar yakınındaki plaza olmasa stadın içinde ne olduğunu bilemeyeceğiz neyi saklıyorlar anlamıyorum ki
bir milyon tane neden sayılır bunun için mesela çatıcılar istemeyebilir
çimciler istemeyebilir adamlar kardeşim biz burda yeni bir teknoloji uyguluyoruz ve bunun kayda geçmesini
istemiyoruz deme hakkına sahiptir. çatı dünyada üçüncü yapılan bir çatı ve bir çok kısmıda bir ilk
çim işinde dünyada ilk gez uygulanan yöntemler var bunun nasıl uygulandığını neden insanlara göstersinler
bunlar zaten ticari sırdır sen merak edersin birileri bunu kendi işleri için ilerleme yaratmak için kayda alır
birde çalışırken sürekli izlenmek çok kötü bir şeydir. Genede firmalar bu konuda fedakar davranıyorlar
birde iş güvenliği kapsamı var adamın ortda kafası kaşınsa kaşımak için bareti çıkartsa  bunun ekran görüntüsünü
alıp iş güvenliği ihlali yapıyorsunuz baretsiz insan çalıştırıyorsunuz derler kamera kaydını kötüye kullanmak isteyenler olur
ve pekalada kullanır. Her şeyi kendi bakış açınızdan düşünmeyin bir konuyu unutmayın orda herkese ramen
bir stad yapılıyor ve o stadın yapılmasını ve bitmesini istemeyenlerin sayısı isteyenlerden katmer katmer
fazla ve bu şartlar altında bile Türkiyede yapılan stadlar içinde taraftara en fazla bilginin ulaştırıldığı stadyum burası

Çevrimdışı osman1903

çimciler istemeyebilir adamlar kardeşim biz burda yeni bir teknoloji uyguluyoruz ve bunun kayda geçmesini
istemiyoruz deme hakkına sahiptir. çatı dünyada üçüncü yapılan bir çatı ve bir çok kısmıda bir ilk
çim işinde dünyada ilk gez uygulanan yöntemler var bunun nasıl uygulandığını neden insanlara göstersinler
bunlar zaten ticari sırdır sen merak edersin birileri bunu kendi işleri için ilerleme yaratmak için kayda alır
birde çalışırken sürekli izlenmek çok kötü bir şeydir. Genede firmalar bu konuda fedakar davranıyorlar
birde iş güvenliği kapsamı var adamın ortda kafası kaşınsa kaşımak için bareti çıkartsa  bunun ekran görüntüsünü
alıp iş güvenliği ihlali yapıyorsunuz baretsiz insan çalıştırıyorsunuz derler kamera kaydını kötüye kullanmak isteyenler olur
ve pekalada kullanır. Her şeyi kendi bakış açınızdan düşünmeyin bir konuyu unutmayın orda herkese ramen
bir stad yapılıyor ve o stadın yapılmasını ve bitmesini istemeyenlerin sayısı isteyenlerden katmer katmer
fazla ve bu şartlar altında bile Türkiyede yapılan stadlar içinde taraftara en fazla bilginin ulaştırıldığı stadyum burası
teşekkürler aydınlattığın için

Çevrimdışı ikarus

Merhaba arkadaşlar çalışmalar neden durduruldu ?  :dont:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Merhaba arkadaşlar çalışmalar neden durduruldu ?  :dont:
Kazadan dolayı bazı güvenlik eksikliklerinin tamamlanması için durduruldu belediye tarafından

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı kaanzor

http://www.ligtv.com.tr/haber/olimpiyata-alttan-isitma

eee biz nolcaz şimdi 5 günde yapamazlar heralde bu işi acaba seneyemi yapacaklar  :alala:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

http://www.ligtv.com.tr/haber/olimpiyata-alttan-isitma

eee biz nolcaz şimdi 5 günde yapamazlar heralde bu işi acaba seneyemi yapacaklar  :alala:
palavra haber daha yeni yapildi saha nasil altina isitma dosenecek yada dosendi bunlar daha dosenecek zannediyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

röntgenciler geldi mi acaba yarin su halatlari biraz rontgenlesinler de halatlar kendilerine gelsin :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Evet gördüğümüz gibi kameranın açılmaması için bir sürü neden var.
Açılması için ne neden var peki?
Bizim zevkimiz için açılması lazım,  bence kamera açılmasın, izleye izleye nazar mı değdirdik acaba diye düşünüyorum.
haftada bir resimler nasılsa geliyor, kamera açılmasın, orda her inşaatta olabilecek kazaları canlı izlemenin kimseye faydası yok.
Arada sırada açabilirler, mesela çatı kaldırmanın son günü filan, önemli mihenk taşları geçildiğinde, veya foto paylaşsınlar günlük 3-5 poz işçilerin çalışması bittikten sonra..
Forumda biraz yavaş ilerler kamera olmayınca, ne yapalım öyle olsun..
[ Son Düzenleme: 17 Ağustos 2015, 18:59:09 sozkul ]

Çevrimdışı sozkul

ocak-şubat ayında bu halde olur muyuz :bandit:

olamayız, olsak bile açamayız.  ibb bazı eksiklikler bulur kullanım izni vermek için ve Türkiye'deki bütün  bitmiş inşaatları kitabına göre incelediğinde eksiklik mutlaka bulunur, kitabi olarak IBB haklı olacaktır sonunda. Bizim yazılı kurallarımız gerçekten serttir, sorun kitabın uygulamasında ortaya çıkar; adamına göre uygulanır.. Bu konuda karamsarım kusura bakmayın. Başkan bile keşke bu hassasiyeti bütün inşaatlara göstersinler deme noktasına geldiğine göre... Bugüne kadar yönetim mercilerini incitecek ve eleştirecek bir şey söylememek için harcadığı çabalar göz önüne alındığında, ipler kopma noktasına gelmiş galiba..

Çevrimdışı Tarık

Beyler orada canli yayin kamerasi olmamiş olsaydi kaza ve yaralanma olayini kimse bilemezdi.
Hurriyet bile aninda en ust haber olarak yayinladi. Sanki turkiyede butun insaatlar canli yayinla izleniyor.
Zaten bize herkes takmis kafayi uyanik olmamiz lazim.
2 gunde bir foto yayinlanir olur biter.
Bu tarz işlerde canli yayin cok tehlikeli, resmen dusmanina elindeki silahini verip al beni vur demek gibi bisey.

Çevrimdışı emrah

ocak-şubat ayında bu halde olur muyuz :bandit:

bu fotoda eski açık tarafında tarihi duvarın uzerinde olan kısmı mac günleri dışında cafe olarak kullanılsa nasıl olur. bu alana modern masa ve gölgelik amaçlı perdeler kullanılıp serviste eski açık tribün altndaki bölümlerden yaplsa mesela. sonucta tarihi duvar kısmı deniz manzaralı ve açık bir alan. bir çok turist ve o bölgeyi kullanan kışıler bu cafe restorant kısmından faydalanmış olur

Çevrimdışı Çağrı

Üyeler ve ziyaretçilerden ricamız;

Twitter'ı olan herkes

#LeroyFerToBesiktas @BesiktASK lütfen düzenli olarak paylaşın herkese yaydıralım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Efe

yarın çalışmalar başlayacak mı bakalım bugün gerekli düzenlemeler yapılmıştır heralde şu halatlarla ilgili belirsizlik bitsin artık 3 hafta oldu :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı drmmm