Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023648 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Birde dün dönen muhabbete şöyle bir katkı vermek isterim. Şöyle kalleşçe davranılıyor, böyle hak yiyorlar vb diye Beşiktaş kendi değerlerinden vazgeçmez. Basit bir örnek vereyim. Gün ola devran döne iş yerinizde biri eşcinsel diye terfi aldı siz alamadınız. Eşcinsel olmaya mı karar verirsiniz? Eğer herkes kirliyse bizde kirlenelim diyemezsiniz... Beşiktaşlılık Duruşu dediğiniz zaten budur. Yarı yarıya tribünler boşaltılırken ve futbol başka şeylere alet olurken Seba bunların dışında kalarak, dürüstlükten hakkaniyetten ayrılmadan futbol doğrularını yaparak bir efsane kadro yarattı. Bunlar olurken Fener'in başında Aziz Yıldırım'dan daha kirli bir adam vardı. GS her zaman ayak oyunlarını çok iyi becermiştir. GS Lisesinin kadroları sayesinde devletten daha fazla teşvik almıştır hep. Bütün bunlara "devlet memuru" biri göğüs gerdi ve başardı. Onlar gibi olalım dediğimizde ne oldu hatırlamıyorsunuz bile. Samsun maçı neydi arkadaşlar. Ne geldi başınıza? Neden geldi? Kim vardı yönetimde? Biz doğrudan ayrılmayacaz. Başka yolu yok bunun. Takımın yanında olucaz. Vodafone Arena'ya gelen bir daha gelmemeye yemin edecek. Ama hepsi kurallarına uygun yapılacak.

Çevrimdışı Ayberk

O sene ne korktular bizden, ne oyunlar oynandı.. Zago her maç kırmızı kart, iyi oynayan kim var kırmızı kart. hele Lucescu'nun gönderilişi...
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı vural

İşi gücü bırakıp uğraştığı oldu. Bunu böyle bil kartal kardeşim. Burada Beşiktaş'ı konuşuyoruz. Beşiktaş'ı savunuyoruz. Herhangi bir kişiye görüşe iltimas düşünülemez. Burada da kimseye Beşiktaş dışında bir kriterle davranmadık. Yani bu tespitler siyasi değil. Beşiktaş'la ilgili. Ayrıca burada kimseye "gidin fikrinizi başka yerde paylaşın " gibi büyük cümleler yazma. Ne böyle bir hakkın var ne de yetkin.
Bu forumda Beşiktaş konuşulur, konuşulacak. Belli görgü ve saygı kuralları içinde herkes fikrini yazacak. Birine edilen bir laf canınızı yakıyorsa önceliğiniz Beşiktaş değil demektir. Kimsenin adamı olmayın Beşiktaş'ın adamı olun. Anlaştık mı?

Benim ulaştığım bilgi bu prosedürlerin tamamlandığı ya da tamamlanmak üzere olduğu. Merak edilecek bir durum yok. 2 3 günü geçmeyecek bir duraksama. Ayrıca zaman olarak çatı işi için zaten çalışma yapılamıyordu. Bizi fazla bozmaz.

Ağzınıza sağlık...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sayın başkanımız mecburen böyle konuşuyor . yerinde ben olsaydım bu şekilde  konuşabilirmiydim, bu sorunun cevabı hayır . o zaman da beşiktaş ı batırırlardı ,bence böyle var olmaktansa batmak daha şereflimiydi, evet . zaten ellerinden gelen her zorluğu çıkartıyorlar mı evet . beşiktaş eğer bir kişinin onayına kalmışsa, biz zaten hiç bir işe yaramıyoruz demektir. o zaman biz ve beşiktaş niye var ki ,yada varlığı ile yokluğu arasındaki fark nedir ki....

Başkanımızın içinde bulunduğu zorluğu elbette biliyorum Ahmet abi  :) Şu şike olaylarının olduğu sene sanırım fb  eksi sekiz puanla lige başlayacaktı. Adamlar öyle bir tepki verdi ki dediler puanımızı silerseniz küme düşeriz gider ptt 1. liginde oynarız. Sonuçta puanları silinmedi ve o sene şampiyon oldular. Hepimizin bildiği gibi olay lig tv gelirleridir ve bizim payımız da önemli bir orandadır.
Batırma fikrine ise katılmayacağım ama beynimle değil kalbimle düşünüyorum. Maçları genelde 68 yaşındaki fb li eniştemle seyrediyoruz ve şu geçen seneki akhisar vs maçlarından sonra Beşiktaş'lı taraftarlarımızın halini görünce çok şaşırdı. Onlarda böyle vefakar taraftar pek nadir görülüyor. Yıllar öncesini hatırlarız hepimiz derbi maçlar öncesi heyecandan bayılanlar olurdu ambulansa bakardım anında BJK tribünlerinin önünde. Bir kere de renkli tribünlere gittiğini görmedim.
Biz bu güne kadar yapılan haksızlıklara rağmen hala bu kadar büyüksek hala bu kadar taraftarımız varsa demek ki gerçekten büyüğüz ve kimse bizi batıramaz.
Yazacak o kadar çok şey var ki. Sıkmayayım kimseyi. Umarım Vodafone Arena ile yeni bir sayfa açarız, birazcık sabır  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Cunhurbaskaninin isi gucu yok, hele gidin ordan bi dal vodafone arena durdurun mu dedi. Neden inatla her problemi siyasete dayiyorsunuz inanilir gibi degil. Hukumet kurulamamis, teror azmis, hergun sehit haberleri ama hukumet, cumhurbaskani isi gucu birakmis kafayi Besiktasa takmis. Allah askina varsa da boyle dusuncerileriniz gidin baska yerde paylasin.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne ince işlerle uğraşıyorlar bir bilsen.

Bu yüzden bu kadar "güçlü"ler zaten. Ufak tefek işmiş bilmemneymiş yok. Bizim stat da kasıma kadar bir kapanır bir açılır, yazın bir kenara.

Çevrimdışı Anıl

Kamera Eylül ayının başında açılacakmış sanırım

Çevrimdışı ahmet türker

Başkanımızın içinde bulunduğu zorluğu elbette biliyorum Ahmet abi  :) Şu şike olaylarının olduğu sene sanırım fb  eksi sekiz puanla lige başlayacaktı. Adamlar öyle bir tepki verdi ki dediler puanımızı silerseniz küme düşeriz gider ptt 1. liginde oynarız. Sonuçta puanları silinmedi ve o sene şampiyon oldular. Hepimizin bildiği gibi olay lig tv gelirleridir ve bizim payımız da önemli bir orandadır.
Batırma fikrine ise katılmayacağım ama beynimle değil kalbimle düşünüyorum. Maçları genelde 68 yaşındaki fb li eniştemle seyrediyoruz ve şu geçen seneki akhisar vs maçlarından sonra Beşiktaş'lı taraftarlarımızın halini görünce çok şaşırdı. Onlarda böyle vefakar taraftar pek nadir görülüyor. Yıllar öncesini hatırlarız hepimiz derbi maçlar öncesi heyecandan bayılanlar olurdu ambulansa bakardım anında BJK tribünlerinin önünde. Bir kere de renkli tribünlere gittiğini görmedim.
Biz bu güne kadar yapılan haksızlıklara rağmen hala bu kadar büyüksek hala bu kadar taraftarımız varsa demek ki gerçekten büyüğüz ve kimse bizi batıramaz.
Yazacak o kadar çok şey var ki. Sıkmayayım kimseyi. Umarım Vodafone Arena ile yeni bir sayfa açarız, birazcık sabır  :)
trabzon maçına gelirsen hem tanışırız hem de uzun uzun konuşuruz . forumdaki arkadaşlar ile de tanışmadıysan tanışırsın, hepsi pırlanta gibi insanlar .şimdi burayı gereksiz işgal etmeyeyim @Hasan Tahsin kardeşim.

Çevrimdışı pascal26

Çevrimdışı Easthanbool

Haber1903'de bu hafta içi açılacağı yazıyordu ne kadar doğrudur bilinmez :)
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

Kamerayı özledik.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Efe

balsik baya dagilmis tum konu disi mesajlari siliyorum bir dahada yazmamanizi rica ediyorum siyaseti muhabbet cafede konusabilirsiniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt baslik temizlendi lutfen stadla alakasiz mesaj yazmayiniz muhabbet cafede uzun uzun konusabilirsiniz hür dusuncelerinizi orda yazabilirsiniz ve orda kufur hakaret olmadigi surece silmede yok buraya gelip alakasiz konulara girmeyiniz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 38life

Bu bilgiyi nerden aldığını paylaşabilir misin? Biz daha erken bekliyorduk :/

Çevrimdışı sozkul

.....Basit bir örnek vereyim. Gün ola devran döne iş yerinizde biri eşcinsel diye terfi aldı siz alamadınız. Eşcinsel olmaya mı karar verirsiniz? Eğer herkes kirliyse bizde kirlenelim diyemezsiniz... Beşiktaşlılık Duruşu dediğiniz .......

@Yunus, muhtemelen demek istediğin bu değildi diye düşünmek istiyorum, insanların eşcinsel olma tercihini kirli olmak tercihi ile özdeşleştirmen hoş olmamış.  Galiba o fransız filmini seyretmişsin.  Burası public bir forum, hoşuna gitsede gitmesede her tür, sınıf ve tercihten Beşiktaşlı olabilir. Biraz empati rica ediyorum.

Çevrimdışı Anıl

Bu bilgiyi nerden aldığını paylaşabilir misin? Biz daha erken bekliyorduk :/
Twitterda gördüm :)

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus, muhtemelen demek istediğin bu değildi diye düşünmek istiyorum, insanların eşcinsel olma tercihini kirli olmak tercihi ile özdeşleştirmen hoş olmamış.  Galiba o fransız filmini seyretmişsin.  Burası public bir forum, hoşuna gitsede gitmesede her tür, sınıf ve tercihten Beşiktaşlı olabilir. Biraz empati rica ediyorum.

Haklisin abi bi garip olmuş. Sebep sonucu vurgulamak istedim yanlış olmuş.

Çevrimdışı happy_

Tutkuyla sevdiğimiz yalnız ve güzel stadımız... (twitter: yeniinönü)

Çevrimdışı Paletli Vinç

Başkan az önce görevlilerden bizim statımıza gösterilen hassasiyetin diğer inşaatlarada gösterilmesini rica etti :) trt spora dedi bunu kaynak soranlar için.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ne ince işlerle uğraşıyorlar bir bilsen.

Bu yüzden bu kadar "güçlü"ler zaten. Ufak tefek işmiş bilmemneymiş yok. Bizim stat da kasıma kadar bir kapanır bir açılır, yazın bir kenara.
Armagan kardesim. Herkes istedigine inansin, herkesin bir dusuncesi olsun, yorumu olsun. Kim kime laf etmis kim kime atmis tutmus umurumda degil. Zaten benim de buna mudahele etmek gibi ne bir vasfim var ne de bir yetkim var. Tek ricam, Besiktasi siyesetin disinda tutun, tutmuyorsaniz da bunu konusmanin platformu burasi olmasin. Biz siyaset konustukca Besiktas kaybediyor, bu siyaseti burada konustukca bu forumun digerlerinden bir farki kalmiyor. Birakin burasi siyasetten irak kalsin, birakin burada sadece saf Besiktasi konusalim. Allah askina anlayis gosterin.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimiçi Necmi

LÜTFEN OKUYUNUZ
Forum yöneticilerimizden bi ricam olacak. Yaralanan emekçi kardeşimiz ile alakalı. Necmi abi, yönetimle irtibatı olanlar iletebilirmi acaba.
Bu kardeşimiz yaralanıyor, cok sukur hayati bi tehlikesi de yok. Ama durum su. Kalcada kırık var ameliyat için gunlerdır beklıyor. Sonrasında Şişli Etfal rezaletine bakın ki ameliyathaneye alıp geri cıkartıyorlar. Sebebi de protez yokmuş. Madem yok ne ameliyathaneye sokuyosun dimi. Sürekli kan istiyorlarmış, su ana kadar 40 unıte kan verıldı ama hala amelıyat yok ve hala da istiyorlar denildi. Sorun değil 4000 unıte de verilir de. Hasta yakınları usanmış durumda. Klup bazında da yapılan şuymuş: sadece doktorlardan bilgi alıyorlarmıs durumu ile alakalı.
Futbolcular hapşırdıgında Acıbademe alınıyor. Eyw kıymetlilerimiz itirazımız yok ama bu kardeşimiz neden Etfal' de süründürülüyor anlamadım gitti. Yakıştıramıyorum klübümüze. Ak kardeşimizi en baba hastaneye, ayağa kalkana kadar da ilgilen, bize yakısan budur.
Ayrıca forumumuz ile de gurur duyuyorum, ne zaman ihtiyacları olsa yardımcı olundu kan ile alakalı. Biz taraftar olarak elimizden geleni yapıyoruz da yöneticiler işi boşlamış durumda.
Forum yöneticilerimizden ricam bu mesele iletilebilirmi acaba klüp yönetimine.
Saygılarımla
Bunun kulübümüzle bir ilgisi yok kardeşim iz inşaat zaten gerekeni özenle yapıyor
ameliyatını yapmak için çok iyi bir profesör ayarlandı. Konu ile ilgili tam bilgiye sahip değilsiniz sanırım.
zaten ameliyat için özel bir hastaneye getirilecekti ama malesef yerinden oynatamıyorlar ilk 4-5
gün yoğun bakımdaydı uyutuluyordu ve hastane yerinden oynatılmasına izin vermedi daha sonrada enfeksiyon kaptığı için ameliyat
olamadı yani protez yokmuş vs öyle bir şeyin olması pek mümkün değil anında dünyanın neresinde varsa getirirler
bunu kulüpte yapar iz inşaatta yapar hem vicdanen yapar hemde sorumluluk altında olduğu için yapar yani ihmal etme
gibi bir şeçenekleri yok bilimum devlet kurumu zaten yakınen takip ediyordur. Biz ibrahimin durumunu ilk günden beri takip ediyoruz
iz inşaatında üzerinde çok titizlendiğini biliyoruz ama bu kan isteme olayınıda anlayamıyorum orda şantiyede 500 ün üstünde eleman varken ve bir çok gönüllü
bulunabilecekken kusura bakmada sosyal medya üzerinden böyle bir girişimde bulunmak yanlıştır gereksizdir.Bırakalım emekçileri bir kenara
pek alada bir çok taraftara özelden ulaşabilirler. Birde hastanelerde işler bu şekilde yürümez bir ameliyat için kan istenirse bu iki türlüdür
birincisi kan bankası için alırlar birkere diğelim on ünite isterler bu bankaya gider sonra ihtiyacın olduğunda on ünite kanı alırsın birde taze kan isterler
aynı kan grubuna ait kanı bunda kan almazlar ameliyat esnasında hazır bekletirler oda iki üç kişi olur. Böyle zırt pırt kan istiyorlarsa bu istenen
kan ameliyat için değildir. ya sürekli kan takviyesi yapıyorlardır. yada hastane fırsattan istifade kan bankasının ihtiyaçlarını karşılıyordur.
ama hastanenin bu yola baş vuracağını sanmam. @anilsevim birde çok iyi ilgilendiklerini bildiğim için pek ihmal yapıldığı konusunda
düşüncelere katılmam dediğim gibi isteseler bile ihmal etmek gibi bir seçeneğe sahip değillerdir. Sadece şu kaza nedeniyle yapılan teftişler sonunda
şantiyedeki taşörenlere ve Beşiktaşa kesilen ceza bile bu hastane masraflarını devede kulak bırakır emin ol. Bu kelimeleri dillendirmek
insanlık yapmak değildir. sadece Beşiktaşın daha da fazla ceza cekmesine sebep olacak kamuoyu yaratmak olur.

Çevrimiçi Necmi

yok öyle bir şey @Anıl yanlış bilgi vermeyelim
kameranın açılmasıyla ilgili bir tarih yok belirsiz şu an için
belkide hiç açılmayabilir buda bir seçenek olarak duruyor

Çevrimdışı iyimserure

öğlen oldu kimseden ses yok, günaydın arkadaşlar  :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tünaydın Maçtan sonra o sevinçle uyuyabilen varsa helal olsun 2 saat sonra zor yattım

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetemre

tünaydın
kamera mühürlü stat mühürlü.
Allah tan takım ofansif gücüyle yüzümüzü güldürdü...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı iyimserure

bu hafta mutlaka gelişmeler olmalı statla ilgili, yoksa çok kişi telef olacak bilgisayar başında beklerken