Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022656 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sedat_BJK

Insallah rutin kontroldur. Ve insallah bir sorun cikmaz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

2-3 haftadır akıllarına gelmemiş de şimdi çalışmalar başlayınca mi akıllarına geldi? Biraz akıllı olan Beşiktaşlı bunlara nerede cevap vereceğini çok iyi bilir de neyse

Çevrimdışı mehmetthedum

Çok komplosever bir arkadaşınız değilimdir ancak,

Olası erken seçimden evvel stadın açilmasını istememelerini, iktidar sahipleri için normal karşılıyorum. O stadda yapılabileck baĞzı tezahuratlar ve devamında oluşacak saha kapatma, protesto , polis müdahalesi gibi olaylar iktidar sahiplerine zarar verir.

-inönünün kapandığı son maçlarda gazlanmış,
-inşaat devam ederken mahallesine ve evine kadar gazlanmış,
-rakip partiye % 80'e varan oy veren,
-ülkede muhalif tepki sahibi, ortalıkta kalan nedeyse son topluluğa seçim öncesi toplanma fırsatı vermezler.

Bana göre olay bu kadar basit.

Herşeye rağmen o stad bitecek ve açılışına baĞzıları katılamayacak.
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 13:51:49 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimiçi Kartal Ç

Yetkililer acaba istanbulun ünlü rezidans inşaatlarını da kontrol ediyor mu? Hani medyada yazılıp çizilen ve iş cinayetleriyle ünlü olanları?

Çevrimdışı Mehmet92

Bu stadı takip etmek transfer dönemi takip etmekten bile daha kötü.1 tane güzel şey olmuyor,hep daha kötüsüne göre hazırlanıyoruz.2016 ağustos işte,bağıra bağıra geliyo

Çevrimdışı kyiv

O kadar sinirliyim ki evde ana avrat kapatanlara düz gidiyorum. Bu ülkede kurallar Beşiktaşa mı çalışır? Galatasarayın inşaatinde adam öldü Trabzonun bursanın stadlarında adamlar öldü. Hangisi kapatıldı?Bizde stad çevresinde sinek ölse stadı kapatacaklar bu gidişle.

Ahhh ulan ahhh futbolcularımızda biraz karakter olsa biraz Beşiktaşlılık olsa sırf şu stad konusunda yapılan zulme isyan hiç olmazsa sahada kendini parçalar, rakiplerine sahayı dar eder...Ama kime konuşuyon bizden başka Beşiktaşı umursayan var mı?Futbolcular alacaklarına baksın bankadan hesaplarını kontrol etsinler ancak...

Stad tasası da bizim mağlubiyet tasası da bizim. Çünkü biz BEŞİKTAŞLIYIZ.

Korkunun ecele faydası yok stadı oraya yapacağız.

Çevrimdışı Burak Akay

Bursa stadında vinç devrildi bir vatandaşımız öldü orada iş güvenliği prosedürü neden işlemedi gs stadındada iki işçi vefat etti nerdeydiniz
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 14:23:53 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olası erken seçimden evvel stadın açilmasını istememelerini, iktidar sahipleri için normal karşılıyorum. O stadda yapılabileck baĞzı tezahuratlar ve devamında oluşacak saha kapatma, protesto , polis müdahalesi gibi olaylar iktidar sahiplerine zarar verir.

-ülkede muhalif tepki sahibi, ortalıkta kalan nedeyse son topluluğa seçim öncesi toplanma fırsatı vermezler.

Yalnız tribün, saha kapatma olayları olmayacak artık diye biliyorum.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Kartal Ç

Yalnız tribün, saha kapatma olayları olmayacak artık diye biliyorum.

İlk 8 haftaya denk gelen iç saha maçlarını deplasman olarak değiştirip 2. yarı içeride oynayalım dediğimizde ilk yarıdaki bütün derbiler iç saha olacak şekilde tesadüf edebiliyorsa, bu konuda da bize bişey ayarlarlar. no problem :evillol:
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 14:47:48 Kartal Ç ]

Çevrimdışı 38life

Yani seçimden önce veya sonra ne zaman açılırsa açılsın o stadda tribünü kapattıracak tezahüratları yapmaya kararlıyız diyorsun öyle mi?

Vallahi tribünlerin kapanmasına sebep olacak küfür ve tezahüratları yapanlara hakkımın zerresini helal etmiyorum. Biz takımı desteklemek için kombine alıyoruz. Ama birileri siyasi tezahürat, küfürlü tezahürat yapacak ve ben ceza alıp maça gidemiyeceğim, takımı destekleyemeyeceğim, kombinem iptal olacak öyle mi?
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 15:05:23 38life ]

Çevrimdışı f_madida

Sakin olalim...klup 2-3 gunluk demis, bilgi dahilindeyse ve 2-3 gunlukse sorun yok...
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı 38life

Yaşının 40 olduğunu yeni farkettim. Uslubümdan dolayı özür dilerim ama söylediğim şeyler geçerli...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

En fazla 4-5 gün sürecek rutin bir süreç. O kadar da kafamıza takmayalım.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 17:28:05 Yunus ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı anilsevim

ARKADAŞLAR ÖNEMLİ
Şimdi Eyüp bey aradı, yaralanan kardeşimizin ameliyatı protez eksikliğinden ptesi gününe kalmış.
5 ünite daha kan istemişler. Rica ettiler, yardımlarımıza ihtiyaçları var.   müsait olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmiyiz.
İletişim
Eyüp bey: +90 (530) 262 03 44
BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Ersoy

Nereden çıktı şimdi bu iş güvenliği prosedürü bir anda ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Rasim

Arkaadaslar bazı kulüpler in taraftarı şikey i akladı biz böyle durumlarda iş taraftara düşüyor gücümüzü göstermemiz lazım ancak o zaman birşeyler duzelebilir
Beşiktaş!

Çevrimdışı anilsevim

LÜTFEN OKUYUNUZ
Forum yöneticilerimizden bi ricam olacak. Yaralanan emekçi kardeşimiz ile alakalı. Necmi abi, yönetimle irtibatı olanlar iletebilirmi acaba.
Bu kardeşimiz yaralanıyor, cok sukur hayati bi tehlikesi de yok. Ama durum su. Kalcada kırık var ameliyat için gunlerdır beklıyor. Sonrasında Şişli Etfal rezaletine bakın ki ameliyathaneye alıp geri cıkartıyorlar. Sebebi de protez yokmuş. Madem yok ne ameliyathaneye sokuyosun dimi. Sürekli kan istiyorlarmış, su ana kadar 40 unıte kan verıldı ama hala amelıyat yok ve hala da istiyorlar denildi. Sorun değil 4000 unıte de verilir de. Hasta yakınları usanmış durumda. Klup bazında da yapılan şuymuş: sadece doktorlardan bilgi alıyorlarmıs durumu ile alakalı.
Futbolcular hapşırdıgında Acıbademe alınıyor. Eyw kıymetlilerimiz itirazımız yok ama bu kardeşimiz neden Etfal' de süründürülüyor anlamadım gitti. Yakıştıramıyorum klübümüze. Ak kardeşimizi en baba hastaneye, ayağa kalkana kadar da ilgilen, bize yakısan budur.
Ayrıca forumumuz ile de gurur duyuyorum, ne zaman ihtiyacları olsa yardımcı olundu kan ile alakalı. Biz taraftar olarak elimizden geleni yapıyoruz da yöneticiler işi boşlamış durumda.
Forum yöneticilerimizden ricam bu mesele iletilebilirmi acaba klüp yönetimine.
Saygılarımla

Çevrimdışı uvb007

Mabet açıklamıştı;Kalça kemiği kırılan işçiyi Fulya Acıbadem'e getirmek istemişler ancak durumu itibariyle sakıncalıymış,Bjk klubü de özel doktor göndermiş Eftal'a tedavisini yapsın diye.

ysariusta

• Ziyaretçi

LÜTFEN OKUYUNUZ
Forum yöneticilerimizden bi ricam olacak. Yaralanan emekçi kardeşimiz ile alakalı. Necmi abi, yönetimle irtibatı olanlar iletebilirmi acaba.
Bu kardeşimiz yaralanıyor, cok sukur hayati bi tehlikesi de yok. Ama durum su. Kalcada kırık var ameliyat için gunlerdır beklıyor. Sonrasında Şişli Etfal rezaletine bakın ki ameliyathaneye alıp geri cıkartıyorlar. Sebebi de protez yokmuş. Madem yok ne ameliyathaneye sokuyosun dimi. Sürekli kan istiyorlarmış, su ana kadar 40 unıte kan verıldı ama hala amelıyat yok ve hala da istiyorlar denildi. Sorun değil 4000 unıte de verilir de. Hasta yakınları usanmış durumda. Klup bazında da yapılan şuymuş: sadece doktorlardan bilgi alıyorlarmıs durumu ile alakalı.
Futbolcular hapşırdıgında Acıbademe alınıyor. Eyw kıymetlilerimiz itirazımız yok ama bu kardeşimiz neden Etfal' de süründürülüyor anlamadım gitti. Yakıştıramıyorum klübümüze. Ak kardeşimizi en baba hastaneye, ayağa kalkana kadar da ilgilen, bize yakısan budur.
Ayrıca forumumuz ile de gurur duyuyorum, ne zaman ihtiyacları olsa yardımcı olundu kan ile alakalı. Biz taraftar olarak elimizden geleni yapıyoruz da yöneticiler işi boşlamış durumda.
Forum yöneticilerimizden ricam bu mesele iletilebilirmi acaba klüp yönetimine.
Saygılarımla

Bu ülkede sağlık işleri malesef bağlı olduğun sigorta sistemine bağımlı. Çok haklısın elbette kulüp bu konuya hassasiyet göstermeli. Sigortası vb umursanmadan halledilmeli gereği. Bir önemli konu var biz malesef yönetimle direkt bağlantılı değiliz. Malesef dememin nedeni bu konuyu iletememek. Elimizden geldiğince destek oluruz ama.

Çevrimdışı mert_

Günaydın Beşiktaş ailesi, @mert kcptl abi senin ağzın uğurlu geliyor sen bir şeyler söyle  :) güzel günleri konuşalım

kartal kardeşim valla bu bir ay epey keyfimiz kaçtı,ne desek uğurlu geleceğini sanmıyorum ama umutla sabırla bekliyoruz bakalım. @cagdas44

Çevrimdışı sallapati

bu kapatma olayı tamamen gündemi değiştirme hamlesi..kimse yemiyor bunları artık

ysariusta

• Ziyaretçi

Bir gelişmeyi aktarayım; işçinin yaşadığı zorluğu camiamızın önde gelenlerinden bir abimize aktardım. Bir kaç kişiye durumu iletecek. Umarım faydası dokunur.

Çevrimdışı anilsevim

Bir gelişmeyi aktarayım; işçinin yaşadığı zorluğu camiamızın önde gelenlerinden bir abimize aktardım. Bir kaç kişiye durumu iletecek. Umarım faydası dokunur.

Çok teşekkürler, umarım faydası olır kardeşimize.

Çevrimdışı hic2222

Başta site yöneticisi ve tüm arkadaşlardan özürdiliyorum, ancak:

Bizimle uğraşan herkesin.............. Diyorum
Bir stad yapalim dedik, herkese battı.
Yeter artık, fb böyle bir stad yapsa değil yaralanmali ölümlü kaza olsa bile zabıta oraya desturla zor girer, bu nedir arkadaş.

Tabi bizde de hata var, kim efendilik ediyor ki biz daha insanlık derdindeyiz, herkese haddini bildirecen, ülkemizde gucluysen, sesin çok çıkıyorsa haklısın, adalet sistemimiz bu

Edit:
Sözüm kesinlikle kıymetli yönetimimize değil, bu ülke futbolu, bizim yonetimimizi haketmiyor malesef
[ Son Düzenleme: 15 Ağustos 2015, 21:28:21 hic2222 ]
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.