Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6022609 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

Yeni edindiğim bilgiler @ahmet türker ağabey  :) Bunları da ekleyebilirsin

1.Lig'de en uzun galibiyet serisi Beşiktaş'tadır. 1959-60 Sezonu 13 maç üst üste galibiyet.

Süper Lig Tarihinde en uzun süre yenilmeyen takım 48 hafta ile Beşiktaş'tır

Bir sezonda en çok puan toplayan takım Beşiktaş JK. 2002-03 Süper Lig Sezonu 85 Puan.

Süper Lig'de en uzun süre bir teknik direktör ile çalışma rekoru Beşiktaş'tadır. Gordon Milne ile 6,5 yıl.
ilave ederim tamam , @Hasan Tahsin kardeşim.

Çevrimdışı Efe

catiyi ne zaman kaldiriyoruz onu soyleyin :evillol: bu arada haftaya kamera acilabilirmis bi yerde okudum acil kamera acil yallah cinler yallah :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

Başlık frene basmış gibi. Eskiden 10-20 sayfa kadar okuyup güncele geldiğimi bilirim. Şimdilerde tek sayfa geri gitmem yetiyor. Tez zamanda günde 10-20 sayfa atladığımız günleri görmek dileğiyle.  :ok:

Çevrimdışı osman1903

Eski Açıkta strand jackler takılmaya Başlamış çok sevindim buna

Çevrimdışı Efe

Eski Açıkta strand jackler takılmaya Başlamış çok sevindim buna
nerde gördün?
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bu arada paletlinin çü..ünü pardon ucunu nasıl uzatmışlar öyle kimse fark etmemiş yeni inönüde var :o_o:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osman1903

nerde gördün?
Takip ettiğim Bikaç farklı yerde okudum ayrıca çatı inşaatıda hızlanacak diyorlar inşallah ikinci yarı maçlarımızı Stadımızda oynarız

Çevrimdışı Serjo

Bitecek bu hasret, bitecek inan, inan
Yanacak kapalı, yeniden duman duman
Beşiktaş seninle her şeye varız ,her gün her an,
Bitecek bu hasret BEŞİKTAŞ ,bitecek inan..

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

ysariusta

• Ziyaretçi

@Serjo sahur falanda kalmadı 4:57 de nöbetçi mi bıraktılar seni. Marş güzelmiş ama ezberlemesi biraz zor olur.

Günaydın arkadaşlar. Hücum Süzer'e @SDemirsoy  tam sırası hadi. Fotoğraf lazım beyler

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı murat

Başlık frene basmış gibi. Eskiden 10-20 sayfa kadar okuyup güncele geldiğimi bilirim. Şimdilerde tek sayfa geri gitmem yetiyor. Tez zamanda günde 10-20 sayfa atladığımız günleri görmek dileğiyle.  :ok:
Moral bozukluğu ve yaz sezonu başlığa sekte verdi.inşallah halatlar da sorun çıkmayacak ve önce çatı sonra çim ve koltuk ikinci yarı stadımız geçeriz.transfer sezonu bitsin buralar canlanır.

Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

O borular yıkıldığında kendi evim başıma yıkılmış gibi oldum , iki üç gün boyunca of yaaa gitti çatı diye dolaşıp durdum , inşallah halatlarda hasar çıkmaz ve devre arasında stadimizi açarız artık

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cagdas44

Günaydın Beşiktaş ailesi, @mert kcptl abi senin ağzın uğurlu geliyor sen bir şeyler söyle  :) güzel günleri konuşalım

Çevrimdışı dropoon

yine kimin tavuğuna kış dedik arkadaş bu nedir koca belediyenin başka işi yokmu kapıda bekliyo adamlar  :s20: :s20: :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Zorla kufur ettircekler tovbe tovbee

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

ysariusta

• Ziyaretçi

Sakin olun zaten 2 3 günde çatıyı kaldıracak değiliz. Şu röntgen işi bir çıksın aradan

Çevrimdışı vural

https://twitter.com/sporx/status/632492428176392192

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekibi, Vodafone Arena inşaatına giderek çalışmaların durdurulması kararını tebliğ etti..

İnşaatın durdurulma sebebi, geçtiğimiz günlerde yaşanan kaza..
İBB,işçi güvenliğinin iyileştirilmesiyle ilgili çalışma yapılmasını istedi..

via Fırat Günayer

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Vardir bir hayir.. bekleyelim gorelim yine nereyi fazla kaldirmisiz anlariz.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

Resmi  açıklama
Bu insaat stad felan degil psikolojik bir savas haline geldi artik. Teker teker gelin ulan diye bagirasim var.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Ensar

bu işin zamanlaması çok manidar değil mi ? iki haftadır nerdeydiniz , kazanın ertesi günü gelip niye durdurmadiniz da tam tekrar başlayacakken yaptınız ? allah bildiği gibi yapsın sizi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

Resmi  açıklama
normal bi prosedur ben daha once bekliyordum cok buyuk kaza atlattik bu sekilde gecistirildi o tabelalar falanda oyuzden asildi gerekli tum onlemler alinip hafta ici rontgenle beraber calismalar baslar bu hafta tam olarak cozulur hersey
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Burada iş güvenliği ile ilgili mesaj atmıştım silinmişti sebebini anlamadığım bir şekilde demek ki varmış bir şeyler ki böyle bir karar alınmış
Kazada  is güvenliği ihmali olduğuyla ilgili bir belge yoksa elinizde demek ki varmış birşeyler diyerek iftira atmış oluyorsunuz ama
Emin olun böyle bir olay olsa is güvenliğinin artırılması şeklinde değilde olayın olduğu an itibari ile direk inşaatın durdurulmasi kararı alınırdı