Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023231 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Merhaba, Büyük BEŞİKTAŞ ailesi,

Aranıza yeni katıldım ve bi kaç bişey söylemek istiyorum.

Bu üzücü kaza adı üstünde bi kaza ve böylesine büyük projelerde olabilcek bişey sonuçta ama yönetim neden bu kadar suskun ben anlayamadım. Neden öıkıp bi açıklama yapılmıyor? Canlı yayın kamerası neden kapandı yada olay sonrası kapandı tamam ama neden hala açılmıyor?

Ve kaza sonrası neden hiç detaylı fotoğraf gelmiyor? Özellikle verilmiş bir yasaklama kararı mı var acaba bilen var mı arkadaşlar

:hosgeldin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı happy_

yeni inönünün dünkü fotosuyla bugünkü fotosunu karşılaştırdığımızda kapalı ile yeni açığın arasındaki bağlantı borularının söküldüğü görülüyor. muhtemelen yeni açık kısmına hiç dokunmayacaklar. sahaya doğru yatan kapalı tarafındakiler tümüyle sökülüp incelenecek. hafta sonu borular sökülür önümüzdeki hafta da kontroller yapılır, herhangi bir sakatlık çıkmazsa 10 gün sonra yeniden çatı işlemleri devam eder görünüyor. yani inşallah böyle olur. :iblush:
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 11:57:18 happy_ ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ben artık stadin bitmesini beklemiyorum bitince gideriz stadimiza.

Dile kolay statsiz 3.sezon başlıyor ve bir anlık aksilik yuzunden 2 buçuk haftadır stat aynı duruyor.

Artık takip etmek gelmiyor insanın içinden sürekli cikan aksilikler heves bırakmadı.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

yeni inönünün dünkü fotosuyla bugünkü fotosunu karşılaştırdığımızda kapalı ile yeni açığın arasındaki bağlantı borularının söküldüğü görülüyor. muhtemelen yeni açık kısmına hiç dokunmayacaklar. sahaya doğru yatan kapalı tarafındakiler tümüyle sökülüp incelenecek. hafta sonu borular sökülür önümüzdeki hafta da kontroller yapılır, herhangi bir sakatlık çıkmazsa 10 gün sonra yeniden çatı işlemleri devam eder görünüyor. yani inşallah böyle olur. :iblush:

Edit : Evet sökülmüş gerçekten. Anlayamadığım, neden  o son devrilen üçgen boruları üstelik zemine beton atarak kurdukları iskelelerle sabitlemişler ?
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 13:05:52 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mert_

evet kapalının yeni açıkla bağlantısını kesmişler.

foursquare

Çevrimdışı ALBATROS

skorbordlar çatıdaki eğik bölüme takılacaksa büyük olabilir

Çevrimdışı ahmetx

Eskiden buralar dutluktu  :bawling: :bawling: :bawling:
yine dutluk, kimse yok @Erdinç .10 günlüğüne stad bölümünü dondursak mı acaba  :biggrinking:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

skorbordlar çatıdaki eğik bölüme takılacaksa büyük olabilir
evet muhtemelen eğik bölüme takılacak .bkz @bjk_mabet
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Fikret orman:halatlara yurt disindan gelen ekip röntgen cekecek
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı enesbjk

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yurt dışından ekip gelip kontrol edilecekmiş hakatları Haftaya netleşir dedi Fikret Başkan

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Halatlara rötgen çekilecek dedi başkan basın toplantısında
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı CanEmre

Edit : Evet sökülmüş gerçekten. Anlayamadığım, neden  o son devrilen üçgen boruları üstelik zemine beton atarak kurdukları iskelelerle sabitlemişler ?
yeni açıktaki sökülmeyecek borular ile bağlantısı söküldüğünde yere düşmesinler diye iskele ile desteklemişler.
devrilmiş olan son 3 boru da sökülünce kaldırırlar o iskeleleri...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı murat_

Yurt dışından ekip gelip kontrol edilecekmiş hakatları Haftaya netleşir dedi Fikret Başkan
ahahaha valla ole haftaya netlesir dediya yine  :uhohu: bu soz baskan ne zaman solese yuzumde istemsiz bi gülümseme oluyor  :D
 not: yanlis anlasilmasin kötülemek manasinda solemiyorum haftaya bencede netlesir

Çevrimdışı Deniz

Ekip önümüzdeki hafta içinde stadda olur muhtemelen.Röntgen vs çekilir.Sıkıntı varsa halat siparişi açılır..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ahahaha valla ole haftaya netlesir dediya yine  :uhohu: bu soz baskan ne zaman solese yuzumde istemsiz bi gülümseme oluyor  :D
 not: yanlis anlasilmasin kötülemek manasinda solemiyorum haftaya bencede netlesir

Büyük şantiyelerde iş kazalarının en büyük nedeni çalışılacak alanda çok sayıda işçi ve makinenin bulunmasıdır. Kaza olduğu anda bir vinç üçgen boruyu, bir vinç üçgen boruların bağlantı borusunu tutarken diğer vinç ise montajı yapacak olan işçileri taşıyordu. Bu üç vinç arasında ise metre diyemiyorum santim farkı vardı.
Şimdi Başkan her işte bir hayır vardır zira çok üzerine gittik mealinde bazı şeyler söyledi ki doğrudur. Bu röntgen - kontrol işi ilk andan itibaren üzerine yoğunlaşılmış bir konudur diye düşünüyorum. Bu makinaların hazırlanması gümrüğü vs stada geliş tarihini Başkan şüphesiz çok iyi biliyordur. Evet haftaya netleşir  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı hic2222

Ekip önümüzdeki hafta içinde stadda olur muhtemelen.Röntgen vs çekilir.Sıkıntı varsa halat siparişi açılır..
Sayın Başkanı çok sever çok sayarım.
Bu kazadan sonra hata tespiti ve geri dönüş konusunda biraz ağır kaldık gibi geldi.
Bu konuda insan eleştirmeli mi yada bu geçen sürenin makul bir açıklaması var mı bir anlasak artık
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Deniz

Sayın Başkanı çok sever çok sayarım.
Bu kazadan sonra hata tespiti ve geri dönüş konusunda biraz ağır kaldık gibi geldi.
Bu konuda insan eleştirmeli mi yada bu geçen sürenin makul bir açıklaması var mı bir anlasak artık
Hocam aslında geç kalmadık.
Başka hata yapılmak istenmiyor işi uzmanına bırakmak isteniyor.
Şu an belki de halatlar sapasağlamdır ama bu dkdan sonra yapılacak yanlış bir hamle ile zarar verilebilir.
Belki test için özel aletler sipariş edildi onlar bekleniyor,uzmanlar onu alıp gelecektir.
Yoksa kimse istemez çatının o şekilde duraksamasını,hele ki başkan hiç istemez..

Çevrimdışı sallapati

evet kapalının yeni açıkla bağlantısını kesmişler.

foursquare

oh be.. yeni bi kaza olmada bağlantıyı kesmişler..

bu arada nevzat demirdeki yenileme bitti mi? aşağıdaki foto yeni zemin mi? güzel göründü gözüme

Çevrimdışı Deniz

oh be.. yeni bi kaza olmada bağlantıyı kesmişler..

bu arada nevzat demirdeki yenileme bitti mi? aşağıdaki foto yeni zemin mi? güzel göründü gözüme

Hayır bitmedi 1 buçuk 2 ayı daha var tahmini.Bu diğer saha.

Çevrimdışı Efe

baskan en makulunu yapiyor suan rontgen cektirmek %50 %50 demek incelesinler insalah bisey yoktur du borular kalksin yeterli suan haftayada herseyi  daha net goruruz rapor aciklaninca
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdinç

yine dutluk, kimse yok @Erdinç .10 günlüğüne stad bölümünü dondursak mı acaba  :biggrinking:
Son olaylardan sonra nesemiz kalmadi haliyle ben kendime diyordum sabah foruma girmiyim iki uc gun ama yine burdayim. Cok sukur ucuz atlattik rabbim baska keder vermesin. Insallah takim iyi baslar sezonada enerjimiz yerine gelir.

Çevrimdışı Django

Bunları görüntüden aldım periscope umarım beğenirsiniz