Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6023558 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Levent BAL

İstediğim zemin rengi işte.
@Necmi abi senin koyu renk çim dediğin böylemi oluyor yani bizedemi böyle yapacaklar ?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi senin koyu renk çim dediğin böylemi oluyor yani bizedemi böyle yapacaklar ?
:dontknow:

Çevrimdışı Burak Akay

Herkes bu ana halatlarin bütün yükü taşıdığını kopunca kafamıza düşeceğini hesaplıyor ama asıl yük bu borular değil mi? Yanı Allah esirgesin bi kopma olsa başımıza düşeceği düşünülen borulardan müteşekkil platform henüz yerde yatmakta olan sağlıklı halatlarla çelik yüzüğe baglanmayacak mı? Kopma olması istediğim birşey değil ama başımıza düşeceğini düşünmek biraz garip. Neticede halatlarin hepsi kopsa da birbirine borular, capraz halatlar ve semerlerle bağlanmış (ki daha çatıyı birbirine bağlayacak çok malzeme var) bir platform seyirci üstüne düşer mi? Bir düşünün bakalım, bu arada halatlarin her türlü testten geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum ama paranoyak olmaya da gerek yok

Kardeş O çelik borular taşıyacaksa neden asma germe çatıyla bu kadar vakit ve para harcıyoruzki trabzonun çatısı gibi koyar geçerdik.Bütün yük çelik kablolarda olucak çelik parçalar kablo üzerine takılıyor havaya kalktığında yükün hepsi o 4 halata ve onlara bağlı olan 42 halata binicek Allah muhafaza kopma durumu inşallah olmaz. varsayalımki oldu inanılmaz ağırlıkda bi yapıdan bahsediyoruz ilerisini düşünmek bile istemiyorum.Çelik yapı illaki birbirini destekler tutar ama altta onu taşıyan önemli oda bu 4 halat
[ Son Düzenleme: 06 Ağustos 2015, 23:55:26 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Yasin A.

düşünüyordum ki bu 5'inci 1000 sayfa bitmeden stad bitmiş olur, en azından içeri girer bir maç izleriz ama sanırım olmayacak.
6'ncı sayfa da açılacak gibi.
Sağlık olsun.

Çevrimdışı TALAT

bu çim renginin bir açık bir koyu olması çim uzunluğu ile mi sağlanıyor. eğer öyle ise bir kısmı uzun bir kısmı kısa olan çimler top sürmede ya da paslarda etki etmez mi?

yıllardır bu soru aklımda :D
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı kadir137

bu çim renginin bir açık bir koyu olması çim uzunluğu ile mi sağlanıyor. eğer öyle ise bir kısmı uzun bir kısmı kısa olan çimler top sürmede ya da paslarda etki etmez mi?

Çimlerin boyu sahanın her yerinde aynı seviyede abi, bu renk-desen farkı çim makinelerinin çimi biçme yönüyle alakalı diye biliyorum ben.
[ Son Düzenleme: 07 Ağustos 2015, 02:36:29 kadir137 ]
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı TALAT

Çimlerin boyu sahanın her yerinde aynı seviyede abi, bu renk-desen farkı çim makinelerinin çimi biçme yönüyle alakalı diye biliyorum ben.

bak bunu hiç duymamıştım. saolasın bilgi için
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı memo

Beyler 1 yildir sizinle, sizin sayenizde mabedimizin insaatinda sizinle birlikte vakit gecirdim :), hosbulduk..

ilk mesaji da stadimizin en karamsar zamani sandigimiz zamanda atiyorum ki, baskalarina ornek olsun, farkettim ki hepimizde bir umutsuzluk var. Muhendis olarak halatlarla ilgili bir sey soylememe hakkimi sakli tutuyorum bu iş kafaya estiği şekilde yorumlanmaz zira. Hiçbir proje pürüzsüz ilerlemez, en iyi senaryo için dua ettik ama maalesef birtakım sorunlar çıktı, çıkması çok normal bunlar basit projeler değll. Buradaki birçok abimize katılarak sabırlı olmayı öneriyorum, elimizde 50 yıllık gözbebeğimiz var teknik sebeplerden bağımsız Yeni İnönü geliyor.

Herkese selamlar,

Çevrimdışı ahmetemre

Beyler 1 yildir sizinle, sizin sayenizde mabedimizin insaatinda sizinle birlikte vakit gecirdim :), hosbulduk..

ilk mesaji da stadimizin en karamsar zamani sandigimiz zamanda atiyorum ki, baskalarina ornek olsun, farkettim ki hepimizde bir umutsuzluk var. Muhendis olarak halatlarla ilgili bir sey soylememe hakkimi sakli tutuyorum bu iş kafaya estiği şekilde yorumlanmaz zira. Hiçbir proje pürüzsüz ilerlemez, en iyi senaryo için dua ettik ama maalesef birtakım sorunlar çıktı, çıkması çok normal bunlar basit projeler değll. Buradaki birçok abimize katılarak sabırlı olmayı öneriyorum, elimizde 50 yıllık gözbebeğimiz var teknik sebeplerden bağımsız Yeni İnönü geliyor.

Herkese selamlar,
:hosgeldin
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Engin

çimlerin boyu her yerde aynı @TALAT  kardeş, görünen renk farkı çimlerin ne tarafa yatırıldıklarıyla alakalı (çimin üzerinden küçük bir silindirle geçiyorlardı eskiden ) kadife bir kumaş gibi düşün parmağınla nasıl iz bırakıyorsan aynı mantık. Çimin sana doğru yatırılmış olan tarafını koyu karşı tarafa yatırılmış olanını açık renk görüyorsun kapalıdan koyu renk görünen kısmı numaralı açık renk görür
Kargalar Sürüyle Uçar, Kartallar Yalnız...

Çevrimdışı riza calli

Yalnız merdivensporun stadı gerçekten tam futbol arenası.catiyla tribun arasinida kapatıyorlar gerçekten cok hos duruyo

Çevrimdışı Sedat_BJK

Artik bi haber gelsin bir aciklama yapilsin. Bu ne kotu bir bekleyistir arkadas.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Altuğ

Herkese selamlar,

Günaydın Beşiktaş Arena

Hoşgeldin @memo

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydın Besiktas Arena

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yldrmaydn

mabet de aramıza katılıyormuş :) allah bir ömür mutlu etsin..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Stat insaatinda bi gelişme varmi uzun zamandir takip edemiyorum ama yeniinonu fotosuna göre süreç baya bu uzadı galiba

Çevrimdışı happy_

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yeni İnönü sabah fotosu atmış...

Kapalının yeni açık tarafında devrilen bir kaç üçgen boruyu sabitlemişler ve sökmeyecekler anlaşılan. Nedeni nedir acaba  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

göruldugu uzere herangibi gelisme yok her gecen gun kayip zaman artiyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı quentine83

isyan etmekten de bıktım.sürekli şikayet etmekten de .ama şu manzarayı görünce sinirlerim tepeme çıkıyor.heleki biri 2016 2017 ye anca yetişir diyince iyice ayar oluyorum.zoruma gidiyor...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ahooo77

Merhaba, Büyük BEŞİKTAŞ ailesi,

Aranıza yeni katıldım ve bi kaç bişey söylemek istiyorum.

Bu üzücü kaza adı üstünde bi kaza ve böylesine büyük projelerde olabilcek bişey sonuçta ama yönetim neden bu kadar suskun ben anlayamadım. Neden öıkıp bi açıklama yapılmıyor? Canlı yayın kamerası neden kapandı yada olay sonrası kapandı tamam ama neden hala açılmıyor?

Ve kaza sonrası neden hiç detaylı fotoğraf gelmiyor? Özellikle verilmiş bir yasaklama kararı mı var acaba bilen var mı arkadaşlar

Çevrimdışı ahmetemre

Merhaba, Büyük BEŞİKTAŞ ailesi,

Aranıza yeni katıldım ve bi kaç bişey söylemek istiyorum.

Bu üzücü kaza adı üstünde bi kaza ve böylesine büyük projelerde olabilcek bişey sonuçta ama yönetim neden bu kadar suskun ben anlayamadım. Neden öıkıp bi açıklama yapılmıyor? Canlı yayın kamerası neden kapandı yada olay sonrası kapandı tamam ama neden hala açılmıyor?

Ve kaza sonrası neden hiç detaylı fotoğraf gelmiyor? Özellikle verilmiş bir yasaklama kararı mı var acaba bilen var mı arkadaşlar
:hosgeldin
hasar tespit çalışması var.
yönetimden açıklama yapmayı gerektirecek bir durum yok şuanda.
hasara göre bu sene yetişmez kombine alacaklara iki senelik tek fiyat kampanyası yaparlar belki onu açıklarlar...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herkese selamlar,

:hosgeldin abi
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."