Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027283 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı rubi_tobin

Abi bir de kamera :D @rubi_tobin
Selam ahali, kamera işi belirsiz bir süre için maalesef beklemede.
Nedenleri ile ilgili çok fazla bilgi veremeyiz ama tahmin ediyorsunuzdur.

Çatı ile ilgili gelen tek bilgi parçaların söküleceği ve test edileceği yönünde.
Ancak bu açıklama ile ilgili çok fazla polemik olmasını da istemem.
Çünkü karalar bağlayanlar, fotolardan işi küçümseyip o kadar da hasar almadı diyenler, yönetim bu işi bilmiyorcular, küfür etmek için sebebe ihtiyacı olmayanlar vs. bir sürü yorum yapılacak.
Öncelikle olmasını arzu etmediğimiz büyük bir kazayı atlattık.
Dizaynı çatı olmak ve oluşacak dirençlere dayanmak olan bir yapıya, tasarımında olmayan bir kuvvet ile zarar verdik.
Zararın tespiti yapılmadan düzeltilmesi mümkün değil. Tespitin yapılmasının gerekliliğini lütfen anlayalım ve bu işinde öyle kolay bir işlem olmadığını idrak edelim.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı rubi_tobin

Haklısın ama şunu da söyliyim dedikleri doğruysa @Kemal de haklı. Kimse Beşiktaş'ın teknik direktörüne Biliç Efendi diyemez diye silinmiş ya yorumları, bunu Beşiktaş Arena haber kısmında köşe yazısı olarak yazan biri vardı bu laf yüzünden bununla forumda atışmıştım sonuç olarak adam futbol tarafındaki forumda da üstüne basa basa biliç efendi diyordu yorumları da silinmemişti. Eğer Kemal'in de gerçekten Biliç Efendi dediği için yorumu silindiyse haksızlığa uğramıştır diye düşünüyorum. Bu arada bu siteyi seviyorum ama küçük tutarsızlıklar oluyor ve kılıfına bağlanıyor sonuçta herkes insan hata yapabilir ama çifte standart da olmaması lazım. Yine de büyütülecek bir durum değil, siteyi ve forumu 100de 98 iyi yönetiyorlar, ufak tefek şeyler sadece maruz kalan için sinir bozucu onun dışında forumun geneli hiçbir yerde olmayan Beşiktaşlı ortamına sahip.
Başka bir yazım ile ilgili bir tespit değil benimkisi. Sadece mevcut telaffuzda ortaya çıkan yanlış anlaşılmanın düzeltme çabası.
Yoksa forumu yada birilerini savunma niyetim olmadığı gibi; bunu yapmak o insanlara hakaret olur.
Herkes kendini savunacak güçtedir.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı mkap26

Arkardaslar Merhaba, Kusura bakmayin konu disi ama icimizde insaat muhendisi olan varsa bana ozelden yazabilirmi acil bisey danismam lazim. tekrar affiniza siginiyorum.
Ayrica bir makina muhendisi olarak benim dusuncem halatlarin zarar gormedigi yonunde. devrilme esnasinda olusan kuvvetlerin halatlara zarar verecek duzeyde oldugunu dusunmuyorum.

TRT SPOR'DA yayınlanan SPORUN MERKEZİ adlı programda Beşiktaş Vodafone Arena Stadyum inşaatı ile ilgili "Geçen stadda kaza oldu ölenler oldu Allah'tan rahmet diliyoruz" şeklinde gerçekle uzaktan yakından bağdaşmayan ,halkı yanlış şekilde bilgilendiren bilgiler verilmiştir.Söz konusu inşaatta ölümlü bir kaza olmamış aksine 2 işçi hafif yaralarla kazayı atlatmıştır.Borsaya açık bir şirketin bu şekilde bilgisizce yalan bilgilerle yıpratılmasına karşın gereğinin yapılmasını arz ederim.

Yazdım ben hocam

Bende yazdım.

Bu konuda sessiz kalmamalıyız. Face'ten de yazdım adamların sayfalarına..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Selamlar, öncelikle yazılanları yanlış anlaman kötü olmuş.
Birine "Korkak x" demek (yada yazmak) ile  "x'in korkaklığı" arasında dağlar kadar fark var.
Birinde tamamen korkak olması durumu varken, diğer tamlamada belli durum yada davranışlarda korkak hareket etme durumu var.
Hal böyle olunca bir söylemde kişiliğine hakaret, diğer söylemde hata tespiti mevcut.

Evet  :icool: Sıfatlarını değil fiillerini sayarsak daha gerçekçi oluruz
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetemre

Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Easthanbool

İyimser tarih : Mart 2016
Olası aksaklıklar düşünülürse : Eylül 2016 ( Daha erkende bitebilir ama yeni sezonla birlikte açarlar )
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı cursedofdragon

30.07.2016 açarız :) Madem herkes tarih veriyor.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pascal26

Benim en son twitter'da gördüğüm söylenti; firmanın halatları değiştirmeye daha sıcak baktığı şeklinde. Burada kulübün kararı belirleyici olacakmış sanırım.
Eğer halatlar değişsin kararı çıkarsa 1 ay üretim süresi  1 ay da tekrar kaza anından hemen önceki duruma tekrar gelme süresi oluyormuş. Tabi,  karar verme süreci, gümrük vs + yazar heralde.

Dün bjk tv'de Hulusi Baba açılış ilk yarı sonunu geçer dedi, kaza hk. ayrıca bişey söylemedi. Bir de kendisi yeni Akatlar Salonu projesinin resimlerini görmüş çok beğenmiş.

Ayın 8'inde Divan Kurulu var. Orda pekçok konu açıklığa kavuşur artık. 3 gün daha belirsizlik devam eder böyle.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Benim en son twitter'da gördüğüm söylenti; firmanın halatları değiştirmeye daha sıcak baktığı şeklinde. Burada kulübün kararı belirleyici olacakmış sanırım.
Eğer halatlar değişsin kararı çıkarsa 1 ay üretim süresi  1 ay da tekrar kaza anından hemen önceki duruma tekrar gelme süresi oluyormuş. Tabi,  karar verme süreci, gümrük vs + yazar heralde.

Dün bjk tv'de Hulusi Baba açılış ilk yarı sonunu geçer dedi, kaza hk. ayrıca bişey söylemedi. Bir de kendisi yeni Akatlar Salonu projesinin resimlerini görmüş çok beğenmiş.

Ayın 8'inde Divan Kurulu var. Orda pekçok konu açıklığa kavuşur artık. 3 gün daha belirsizlik devam eder böyle.

Halatların numaralı - eski açık ve yeni açığın önemli kısmındaki bölümü hiç hasar görmedi. Bildiğim halatlar zaten iki parçaydı. Buralardan kesilip ek yapılamaz mı acaba. Ek olursa bu yazdığım yerlerde ne kelepçeler ne de üçgen demir borular değişmeyecek
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yldrmaydn

Halatların numaralı - eski açık ve yeni açığın önemli kısmındaki bölümü hiç hasar görmedi. Bildiğim halatlar zaten iki parçaydı. Buralardan kesilip ek yapılamaz mı acaba. Ek olursa bu yazdığım yerlerde ne kelepçeler ne de üçgen demir borular değişmeyecek

kesip ek yapmak çok sağlıklı sonuç vermez de kapalı yeni açık numaralı tarafındaki yarım daire 4lü değiştirilebilir belki ama o bile ciddi zaman kaybı yaratır.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimiçi Necmi

Birde şu var , biz birşeyler değişsin elimizdeki sabun gibi kayıp gitmesin diye olay daha bitmemişken , kızıp eleştiriyoruz '' Biliç Efendi '' diyoruz , sen çıkıp '' KİMSE BEŞİKTAŞ TD Sİ İLE BİLİÇ EFENDİ ŞEKLİNDE KONUŞAMAZZZ '' diye sili,p atıyorsun , bize giren giriyor çıkan çıkıyor millet kasasını ( başka takımlar ) dolduruyor, sonra çıkıp adama KORKAK BİLİÇ yazıyorsun , şimdi ne oldu abi saygıda kusur mu etmemiş olduk ? Geleneğimizi mi bozmamış olduk ? @Necmi
Ben Biliç için ocak ayında gitmesi gerektiğini söyledim ama alışın artık Biri Beşiktaş kimliği taşıyorsa
eleştirirken dikkatli kelime kullanacaksınız. Burda ilk eleştiri bayrağını ben açmıştım hatta bütün forum tepki koymuştu.
Bu gün gene Beşiktaşa hoca olsa gene konuşturmam bu normal değilmi birde biliç korkakmı bilemem benim bahsettiğim
korkak futbol oynatması ve çalıştırdığı kulübün ne kadar büyük olduğunun farkına varamamasıdır.
Bilindiği gibi Şenol hocayıda hiç istemedim burda eleştiren çok az kişiden biriyim ama artık hocamız ve kimseye
Beşiktaşın hocasına alaycı üslup kullanılmasına izin vermem artık birde en azından Beşiktaşın büyüklüğünü bilen bir
hoca var artık en azından yenilsek bile çıkıp korkak futbol oynayarak yenilmeyiz @Kemal

Çevrimdışı ahmetx

maşallah şu stadyumun güzelliğine bakın kem gözlerin nazarı değiyor tabi .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ofcbjk

Merhaba arkdaşlar
halatlarların hasar gördüğünü düşünmüyorum
böyle bir durum olsa çapraz halatlar atılmaya devam etmezdi .
bence borular değiştirilip devam edilecek.

Çevrimdışı ahmetemre

maşallah şu stadyumun güzelliğine bakın kem gözlerin nazarı değiyor tabi .

nazar mı değdi görünmüyor ben de...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TALAT

burda benim ilgimi çeken şey yeni akatlar oldu. stad bir şekilde bitecek  ve resmi açıklama gelmeden de polemik yaratmak istemem. ama akatların projesinin bile çıkması önemli. demek ki başkan bu işte de ciddi.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

Abi kadromuz geçen sene gibi değildi en azından bir BA bir Töre bir Sosa yoktu . Ve rakip takımlar bu kadar Kaosta değildi. Yav GS  3 TD değiştirdi 1 dönemde adı G4S4R4Y oldu , FB zaten Avrupa mendi.
BA Töre Sosa yoktu doğru Simao Quaresma Guti Fernandes vardı o kadroda :bandit:
birde bunların üzerine inönü stadı ve söylediğin Beşiktaş taraftarı vardı. Birde o dönemin rakiplerdeki kadroyu incele
o kadro kurulduğunda ne diyorduk rakiplerle aramızda açık ara fark var. Geçmişi çabuk unutuyoruz.
kadro kağıt üzerinde öyle iyiydiki sezon başında şampiyon ilan edilmiştik. @Kemal

Çevrimiçi Necmi

o bağlantılar fabrika imalatı burda sağlam bir ek yapılması imkansız
birde ne kadar çok ek o kadar risk demektir.

Çevrimdışı TALAT

Abi kadromuz geçen sene gibi değildi en azından bir BA bir Töre bir Sosa yoktu . Ve rakip takımlar bu kadar Kaosta değildi. Yav GS  3 TD değiştirdi 1 dönemde adı G4S4R4Y oldu , FB zaten Avrupa mendi.

bir de şöyle bir şey var. son 5-10 yılda bizim inönü karnemiz o kadar iyi değil ki. biz zaten inönü kozunu kullanamadığımız için şampiyon olamıyorduk. rakiplerine oranla evinde aldığın puan ortalaman çok düşük. yani inönü de olsaydık şampiyon olurduk demek bilimsel olarak da pek gerçekle örtüşmüyor yansıtmıyor.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Inonu olmustu Besiktas yonetimi, siyasi parti, sosyal sorumluluk projesi.. o yuzden passo lig ve stadin yenilenmesi bizim icin buyuk sans..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı TALAT

Inonu olmustu Besiktas yonetimi, siyasi parti, sosyal sorumluluk projesi.. o yuzden passo lig ve stadin yenilenmesi bizim icin buyuk sans..

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

abi pasoligden başta ben de ümitliydim. başlarken stadyum, tribün kapanmayacak dediler. küfür eden sahaya bir şey atan kameralarla testip edilecek kişisel olarak cezalandırılacak dendi. ama ilk sezon tribün kapatma geldi. şimdi de küfür eden olay çıkaran tribünde isen sen bir şey yapmamış olsan bile o tribünde bulunan herkesin pasoligi ceza süresince banlanacakmış. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. hani haketmeyenler ceza almasın diye gelmişti pasolig. hani altyapı sistemini kurmuştunuz.

alınan ve istenen paraları saymıyorum bile. ama malesef bunda da parayı yiyenler yedi

Çevrimdışı Deniz

Çatıyla ilgili her gun toplantilar yapiliyormus yakin zamanda karar cikar.

Dun okudum bir post a gore fransada test yapan cihazin aynisi Turkiyede de bulunmaya calisiliyormus.bulunup stada getirilirse elimiz epey rahatlar.

Gorunen o ki halatlar bir dizi testlere tabi tutulacak gibi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba