Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027252 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Samet Demir

Geçen bir belgeselde izledim, portatif röntgen cihazı 5 dk da sonucu pc ye veriyor.

Bu elektrik elektronik işlerin röntgenleri daha kolay çekilir diye düşünüyorum.
Aynen öyle piyasa da bulunabilir o cihazdan. Çekmek biraz uğraştırır ama o iş bile max. 2-3 gün sürer. Misal bizim fabrikada karbon borularin alın kaynaklarina film çekiliyor. 40" borunun 1 joint film çekme isi 20 dk oluyor en fazla. O yüzden bu konuyu fazla büyütmemek gerek.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2015, 00:30:55 vedelii ]
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Anıl

inönüde oynarken acayip baskı yapıyorduk her sene de şampiyon oluyorduk ya şimdi olmayınca şampiyonluğu
kaybediyoruz.
2012 de 4.
2011 de 5.
2010 da 4
gördüğün gibi stad yokken daha başarılı olmuşuz :D
Ama son 2 sezonki kadrolarla bence de İnönü olsa şampiyon olurduk @Necmi abi :)

Çevrimiçi Necmi

biliç yerine başka birimi yönetecekti kadroyu biz şampiyonluğu stadsızlıktan değil Biliç korkaklığından verdik
hele geçen sene ikinci yarı Sahaya sırf lig bitsinde gideyim diye çıktı.

Çevrimdışı Anıl

biliç yerine başka birimi yönetecekti kadroyu biz şampiyonluğu stadsızlıktan değil Biliç korkaklığından verdik
Bana Bilic deme @Necmi abi :D

Çevrimdışı heart

Özür diliyorum konu dışı olacak ama çok hoşuma gitti burada da paylaşmak istedim.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Efe

biliç varken olamazdık hattta ordaki baskıyı kaldıramaz daha beter olurduk bence vodafone arena ne zaman bitecek yaa :bawling: şu halat işi çözülsede bitse artık :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Özür diliyorum konu dışı olacak ama çok hoşuma gitti burada da paylaşmak istedim.
aynen harika olmuş beşiktaş  tarihinin en öldürücü ön tarafı 100.yıl ön tarafıyla beraber isim olarak metin ali feyyazı ayrı tutuyorum onlar başka bi seviyedeydi o seviyeye çıkacak bi ön tarafta ancak bu isimler olabilir bekleyip göreceğiz :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

aynen harika olmuş beşiktaş  tarihinin en öldürücü ön tarafı 100.yıl ön tarafıyla beraber isim olarak metin ali feyyazı ayrı tutuyorum onlar başka bi seviyedeydi o seviyeye çıkacak bi ön tarafta ancak bu isimler olabilir bekleyip göreceğiz :ok:
http://besiktasarena.com/besiktas-marslari-ve-resimler/besiktas-wallpaper-1621/msg331649/#new

Buraya göz at .)
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

Kesinlikle katılıyorum. Şenol hoca güzel bir şekile koyarsa takımı çok canlar yakarız ligde ve avrupada.

Çevrimdışı heart

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı heart

kendi yapmış ilk merak etme bişey demez  :D

:D :D
Herkese hayırlı geceler kara kartallar. Yarına güzel gelişmelerle uyanmak dileğiyle.   :)

Çevrimdışı Kemal

inönüde oynarken acayip baskı yapıyorduk her sene de şampiyon oluyorduk ya şimdi olmayınca şampiyonluğu
kaybediyoruz.
2012 de 4.
2011 de 5.
2010 da 4
gördüğün gibi stad yokken daha başarılı olmuşuz :D

Abi kadromuz geçen sene gibi değildi en azından bir BA bir Töre bir Sosa yoktu . Ve rakip takımlar bu kadar Kaosta değildi. Yav GS  3 TD değiştirdi 1 dönemde adı G4S4R4Y oldu , FB zaten Avrupa mendi.

Çevrimdışı Kemal

Birde şu var , biz birşeyler değişsin elimizdeki sabun gibi kayıp gitmesin diye olay daha bitmemişken , kızıp eleştiriyoruz '' Biliç Efendi '' diyoruz , sen çıkıp '' KİMSE BEŞİKTAŞ TD Sİ İLE BİLİÇ EFENDİ ŞEKLİNDE KONUŞAMAZZZ '' diye sili,p atıyorsun , bize giren giriyor çıkan çıkıyor millet kasasını ( başka takımlar ) dolduruyor, sonra çıkıp adama KORKAK BİLİÇ yazıyorsun , şimdi ne oldu abi saygıda kusur mu etmemiş olduk ? Geleneğimizi mi bozmamış olduk ? @Necmi

Çevrimdışı Kemal

Şöyle bir durumdan bahsediyorsun. Stat 2013 te yıkıldı. Seba 2014 te vefat etti. "Seba Yılından" yararlanmayı düşünmek için Seba'nın vefatını bilmek lazım demek ki? Yorum bitti.

Tabii ki öngörülemeyen şeyler olur ve oldu . Onu demiyorum yıldız sayılarının gidişatına bakınca dediğim algının oluşacağını 15 yaşındaki çocuk bile görebilir di diyorum , yoksa sezon ismine takılma abi.

Çevrimdışı Ayberk

Her sene mayısta kazmayı vuruyordu zaten birileri, bu bile usandırdı milleti. Ses kayıtlarına bakınca geziden sonra stad yıkımına hiç izin verilmezdi. ayrıca stad yapımına transferlere ve rakip takımların durumuna göre mi karar verilir? bir de yüksek kur farkı var, yapıma başlanırken dolar kuru 1,95 civarındaydı, yaklaşık %45 devalüe olmuş durumda şu anda. iyi ki o zaman başlanmış yapımına. yoksa işimiz çok daha zordu
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı yldrmaydn

bugüne kadar sürekli birkaç vinç paralel şekilde devrilen kısmı kaldırır diye umuyordum bugün itibari ile biraz daha etraflıca düşününce bu umudumu yitirdim.  bence halatlar flexible şekilde coklu çelik tellerden yapıldığı için röntgenle kontrol şansı yok.  kendi iş yerimde röntgenle yapılan hat , boru kontrolleriyle mukayese ettiğimde , arkadaşların resimlerde gösterdiği halat içi çoklu tellerin kontrolünün yapılamayacağını düşünüyorum.

tek parça olsaydı halatlar rahat  şekilde röntgenle kesin sonuç alınabilirdi.. zaten halatlarda bir hasar olmadığını düşünmek bile tamamen polyannacılık oynamak.. bir noktadan sabit olan tel kesiti saat yönünde 90 derece dönmüş. ters mukavemetle tekrar kaldırsan çatır çutur iç kırıklar oluşur.  mimar falan değilim ama biraz mantık yürütünce işin zorluğu gayet net.

bence değiştirilmeleri ve oluşacak 5-6 aylık zaman kaybı , tarihin en büyük facialarından birine tanık olmaktan iyidir.

hataya neden olan arkadaşa çok rahmet okudum

tam olarak aynı fikirde değilim. bu halatlar 3-4 metre çapında yuvarlak sarılmış halde geldiler yani öyle taş sertliğinde ya da çevirince çatur çutur edecek halatlar değiller. devrilen kısımlarda da dönüşler çok keskin değil dediğiniz açı değişimi var ama 1 metre içinde değil uzun ve makul mesafelerde oluşmuş şeyler. burada sıkıntı halatların dönüşü değildir bence devrilmenin oluşturduğu ani baskının zarar verip vermediğidir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı UU1903

Halatlarin bu kadar bukulmeden etkilenecegini sanmiyorum ki daha tam olarak gerilmediler. Biz bu catiyi sadece guzel gozuksun diye degil, depremlerde zarar gormemesi icin bu sistemle yapiyoruz. Depreme maruz kalan kopru vs. videolarini izlerseniz bu halatlarin ne kadar esneyebildigini gorursunuz. Bu kazayi atlatamayan cati, allah korusun, 5'lik 6'lik bir depremi hayatta kaldiramaz.

Taraftar olarak yapmayi pek beceremiyoruz ama bu sefer olumlu bakmaya calisalim, bekleyelim gorelim. Umarim bir an once resmi bir aciklama yapilir ve bu dertten de kurtuluruz.

Bazen Sevinç Paso Keder Beşiktaşlı Olmak Yeter!

Çevrimdışı rubi_tobin

Birde şu var , biz birşeyler değişsin elimizdeki sabun gibi kayıp gitmesin diye olay daha bitmemişken , kızıp eleştiriyoruz '' Biliç Efendi '' diyoruz , sen çıkıp '' KİMSE BEŞİKTAŞ TD Sİ İLE BİLİÇ EFENDİ ŞEKLİNDE KONUŞAMAZZZ '' diye sili,p atıyorsun , bize giren giriyor çıkan çıkıyor millet kasasını ( başka takımlar ) dolduruyor, sonra çıkıp adama KORKAK BİLİÇ yazıyorsun , şimdi ne oldu abi saygıda kusur mu etmemiş olduk ? Geleneğimizi mi bozmamış olduk ? @Necmi
Selamlar, öncelikle yazılanları yanlış anlaman kötü olmuş.
Birine "Korkak x" demek (yada yazmak) ile  "x'in korkaklığı" arasında dağlar kadar fark var.
Birinde tamamen korkak olması durumu varken, diğer tamlamada belli durum yada davranışlarda korkak hareket etme durumu var.
Hal böyle olunca bir söylemde kişiliğine hakaret, diğer söylemde hata tespiti mevcut.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Caner

Birine "Korkak x" demek (yada yazmak) ile  "x'in korkaklığı" arasında dağlar kadar fark var.
Birinde tamamen korkak olması durumu varken, diğer tamlamada belli durum yada davranışlarda korkak hareket etme durumu var.
Hal böyle olunca bir söylemde kişiliğine hakaret, diğer söylemde hata tespiti mevcut.

Abi merhaba,
Çatının son durumuyla ilgili bildiğin ve "bizimle paylaşabileceğin" herhangi bir bilgi var mı? Böyle de aç gibi soruyorum ama  :)

Çevrimdışı ahmetemre

Abi merhaba,
Çatının son durumuyla ilgili bildiğin ve "bizimle paylaşabileceğin" herhangi bir bilgi var mı? Böyle de aç gibi soruyorum ama  :)
kamerayı da sor kamerayı :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2015, 12:13:07 Tuncay Heliya Sîa ]

Arkadaşların paylaştığı halat kesitlerinden anladığım kadarıyla imal edilirken saat yönüne veya tersine teller döndürülüyor. Eğer direkler devrilirken halatı tellerin döndüğü yönde zorlamışsa problem olmaz diğeri olur gibi gelir bana. Biraz karışık oldu gibi ama umarım anlatabilmişimdir.
Neyse bakalım ne olacak iyi düşünelim iyi olsun :)
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2015, 11:51:00 Ümit Marmaris ]