Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6027285 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı A_Aydin

Bu arada olayın fazla dillendirilmemesi bizim şansımıza oldu. :bandit:
Maalesef olayın ne olduğunu tam bilmeden yorum yapanlar olmadı değil.Dün sabah hem de TRT Spor da bir yorumcu 'ölen işçilere Allah tan rahmet diliyorum' dedi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maalesef olayın ne olduğunu tam bilmeden yorum yapanlar olmadı değil.Dün sabah hem de TRT Spor da bir yorumcu 'ölen işçilere Allah tan rahmet diliyorum' dedi.
Türkiye'de yorumculuk (!)?

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

Bu doğruysa eger RTÜK e sikayet edecem.halki yalan yanlis bilgilerle galeyana getirip hisseleri borsaya acik olan sirketi manipüle etmek ciddi suçtur.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bu arada alt kat tribünlere uzun halatlar için kurulan iskelelerin tahta döşeme işlemi de bitmiş.
Ama eski açıkta iskele kurulumu henüz başlamamış iz inşaat ta bizi mi trollüyor anlamadım  :evillol:
dunku fotolarda iskeleler eski acik tribunlerdeydi bu is cikinca simdilik kurmadilar su tahta isleri bitince onlarida kurarlar bu arada halatlar icin biraz temkinli konusalim cunku net bir aciklama kesinlikle yapilmadi daha kimsenin ne olacagindan haberi yok goruntuye gore ilk borulari sonrada kelepceleri sokecekler alttaki iskelelerin bir bolumu duzeltilecek kaymis sonrasinda ne olacak gorecegiz ilk iceriden gelecek kesin bilgiyi ogrenmek gerek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı A_Aydin

Bu doğruysa eger RTÜK e sikayet edecem.halki yalan yanlis bilgilerle galeyana getirip hisseleri borsaya acik olan sirketi manipüle etmek ciddi suçtur.
Dün sabah ki programlardan biriydi ama program ismini hatırlamıyorum.Sunucu bayandı.Program tekrarlarından bulunabilir.

Çevrimdışı Deniz

Dün sabah ki programlardan biriydi ama program ismini hatırlamıyorum.Sunucu bayandı.Program tekrarlarından bulunabilir.
Bir arastirim ,bulursam sikayet edecem.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı A_Aydin

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı A_Aydin

Teşekkürler hocam sikayet ediyorum simdi..
Rica ederim.Bir sonuç çıkarmı bilmiyorum ama.

Çevrimdışı Deniz

Rica ederim.Bir sonuç çıkarmı bilmiyorum ama.
Biz gorevimizi yapalım da kalani onlarin işi :)

Çevrimdışı ucanlaz

yazdigin sikayeti paylasirsan bizde gerekeni yapariz güzel kardesim

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Erdinç

Bende izledim verilen linki 29. Dakikadan sonra soyluyor. Bende sikayet edicem bu kadar bilip bilmeden ekrana cikipta yalan yanlis konuşulmaz ayiptir günahtır ya.

Çevrimdışı Ersoy

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ayberk

dili mi sürçmüş dedim ama rahmet dilemiş bi de
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı A_Aydin

29. dakikadan sonra ,demek istedin herhalde .
Acele yazınca yanlış olmuş.Teşekkürler düzelttiğin için @ahmet türker abi.

Çevrimdışı Erdinç

Çevrimdışı Erdinç

Ya birde çoğul konuşuyor. Tövbe yarabbim aksam aksam  :steamed: :steamed: ates edicem sinir oldum.

Çevrimdışı Kemal

Keşke İnönü'yü yikmasaydik 1 şampiyonluk 1 doğrudan cl garantimiz vardı diyorum ben .

Çevrimdışı TALAT

Keşke İnönü'yü yikmasaydik 1 şampiyonluk 1 doğrudan cl garantimiz vardı diyorum ben .

abi yine şampiyon oluruz merak etme. stadı yıkmadan artık diğer kulüplerle maddi anlamda yarışamıyorduk. bu stad en az 30 sene hizmet edecek bize.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kemal

abi yine şampiyon oluruz merak etme. stadı yıkmadan artık diğer kulüplerle maddi anlamda yarışamıyorduk. bu stad en az 30 sene hizmet edecek bize.

Ya kardeşim öyle diyorsun da resmen elimize yüzümüze bulaştı , birazda doğruları konuşmak gerek. Gs madden ve fiziksel bitmiş fb avrupadan men 2. Olan cl ye direk gidecek  , sonraki yıl seba yılı algısı var rl2 renklide birbirleri 4. Yıldız takmayın diye bizi ister. Biz 999999999 km uçakla yol yapmalarda hakemlere inönü cehenneminde baskı olusturamamakta,  Olimpiyatta donmalardayiz , hadi sonuç 0 kupa 0 derbi ve yıkılan Demirler açıklanmayan halatlar, birazda özeleştiri yapmak lazım , hepte gazla gitmiyor kardeşim. Bence zamanlama hataliydi.

Çevrimdışı Deniz

yazdigin sikayeti paylasirsan bizde gerekeni yapariz güzel kardesim
TRT SPOR'DA yayınlanan SPORUN MERKEZİ adlı programda Beşiktaş Vodafone Arena Stadyum inşaatı ile ilgili "Geçen stadda kaza oldu ölenler oldu Allah'tan rahmet diliyoruz" şeklinde gerçekle uzaktan yakından bağdaşmayan ,halkı yanlış şekilde bilgilendiren bilgiler verilmiştir.Söz konusu inşaatta ölümlü bir kaza olmamış aksine 2 işçi hafif yaralarla kazayı atlatmıştır.Borsaya açık bir şirketin bu şekilde bilgisizce yalan bilgilerle yıpratılmasına karşın gereğinin yapılmasını arz ederim.

Yazdım ben hocam

Çevrimiçi Necmi

Ya kardeşim öyle diyorsun da resmen elimize yüzümüze bulaştı , birazda doğruları konuşmak gerek. Gs madden ve fiziksel bitmiş fb avrupadan men 2. Olan cl ye direk gidecek  , sonraki yıl seba yılı algısı var rl2 renklide birbirleri 4. Yıldız takmayın diye bizi ister. Biz 999999999 km uçakla yol yapmalarda hakemlere inönü cehenneminde baskı olusturamamakta,  Olimpiyatta donmalardayiz , hadi sonuç 0 kupa 0 derbi ve yıkılan Demirler açıklanmayan halatlar, birazda özeleştiri yapmak lazım , hepte gazla gitmiyor kardeşim. Bence zamanlama hataliydi.
inönüde oynarken acayip baskı yapıyorduk her sene de şampiyon oluyorduk ya şimdi olmayınca şampiyonluğu
kaybediyoruz.
2012 de 4.
2011 de 5.
2010 da 4
gördüğün gibi stad yokken daha başarılı olmuşuz :D

Çevrimdışı TALAT

abi gelecek 50 yılı garantileyeceksen varsın 3 sene boşa gitsin. stad o ve ya bu şekilde en fazla bir dahaki sezona açılacak. zaten zor izin alınan bir yerdi. izin aldık hemen yaptık. eğer biraz daha yıkmak için bekleseydik gezi olaylarından sonra yıkabilir miydik o stadı.

bazen bazı şeyleri feda edeceksin ki gelecekte kazanasın.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

ysariusta

• Ziyaretçi

Şöyle bir durumdan bahsediyorsun. Stat 2013 te yıkıldı. Seba 2014 te vefat etti. "Seba Yılından" yararlanmayı düşünmek için Seba'nın vefatını bilmek lazım demek ki? Yorum bitti.