Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Bertug

fener stad isim sponsorluğu için yıllık 9m dolarlık 10 yllık anlaşma yapmış ülkerle. bir de atıp tutuyorlardı 15-20 arası alırız gibilerinden. bizimki ile çok fark yok. parayı da yancısı ülker vermiş. taraftarlık duygularını bir kenara bırakan herhangi bir şirketten bu paraları alamayacakları belli. bizim anlaşma bence büyük başarı.

Biz 15 yil icin 116 milyon dolara anlastik yilda 7.73 milyon yapar ustune stadin adini ne seref bey yaptirabildik ne suleyman seba yaptirabildik direkt vodafone arenaya eyvallah dedik. Adamlar yilda 9 milyon dolar alip ustune de stadin adi fenerbahce sukru saracoglu ulker stadyumu olursa bu bir basaridir. Ister yanci holding olsun ister bir baskasi. Sunu da unutmamak gerek henuz bizim anlasmamiz baslamadi bile stad acilmadigi icin. Yani 16 sene sonraki 7.73 milyon dolarin degerinin simdikiyle arasinda cok buyuk fark olacak

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı Necmi

Vodafone Arena 03 Ağustos 2015 (18:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar resimler biraz geç oldu kusura bakmayın sunucudaki çalışma nedeniyle zamanında atamadım.

Çevrimdışı TALAT

Biz 15 yil icin 116 milyon dolara anlastik yilda 7.73 milyon yapar ustune stadin adini ne seref bey yaptirabildik ne suleyman seba yaptirabildik direkt vodafone arenaya eyvallah dedik. Adamlar yilda 9 milyon dolar alip ustune de stadin adi fenerbahce sukru saracoglu ulker stadyumu olursa bu bir basaridir. Ister yanci holding olsun ister bir baskasi. Sunu da unutmamak gerek henuz bizim anlasmamiz baslamadi bile stad acilmadigi icin. Yani 16 sene sonraki 7.73 milyon dolarin degerinin simdikiyle arasinda cok buyuk fark olacak

anlaşma başladı. stad olmadan 10m dolar peşin aldık. kalan 13 yıl ise stad açıldıktan sonra peyder pey ödenecek. ayrıca son 5 yıl opsiyonlu. 10 sene sonunda revize edilecektir rakamlar.

16 sene sonraki 7,73 milyon dolar diyorsun da fenerbahçenin son iki yılda bizim gibi para almadığını da biliyorsundur o zaman.

ayrıca vodafone sadece yukarıda yazan rakamları bize sağlamıyor. geçen sene bize yıllık 200bin forma satış garantisi verdi vodafone shoplarda. vodafone karakartaldan da ayrıca para geliyor.

vodafone gibi çok uluslu bir şirketle anlaşma imzalamanın prestigini saymıyorum bile. ülkerle anlaşma yapmanın prestigi yok. bu prestige bize ingilterede bir sürü yarar sağladı (en büyük örnek demba ba nın alınışı)

bu şartlarda bizim anlaşmamız daha iyi. hala fenerin anlaşması daha iyi diyorsan ona bir şey diyemem.

isim konusuna gelince uefa avrupa kupalarında vodafone arenayı kabul etmiyor o yüzden zaten başka bir isim gelecek yanına
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Necmi

Birincisi bizim anlaşmamız imza atıldığı andan itibaren başladı kardeşim
Bunu anlaşma yı borsaya bildirdikleri şekliyle geçerli ne diyor bu anlaşma imza atıldığı tarihten itibaren geçerlidir.
sen bundan ne anlıyorsun fener çok üstü kapalı açıklamalar yapıyor bu anlaşmanın içinde neler var neleri kapsıyor
ikincisi bizim anlaşmamız KDV hariç üçüncüsü fenerin anlaşması sadece isim hakkı
değil orda reklam alanları tanıtım vs vs şeylerde dahil bir işi doğru yorumlayın işinize geldiği gibi değil
anlaşmamızın imza atıldığında başladığını defalarca borsa bildirimiyle anlaşma metniyle söyledik
hala neyin amacındasınızda olayı sürekli saptırmaya çalışıyorsunuz
bir rakam açıklıyorlar bu KDV dahil net rakamdır ama bizim açıklamamızda +KDV diye bir ibare var
buda 9.125 M ediyor ve bunun içinde tanıtım pazarlama reklam alanları vs yok bizim bu anlaşmanın koşullarını eşitlemek için Doğuştan
kazandığımız pazarlama parasınıda eklememiz lazım birde 3 yıl inşaatada bu parayı alıyoruz @Bertug

Çevrimdışı Mehmet92

Bu yıkılan kısımdan fotoğraf bilerek çekmedi mi acaba.Bi yasak söz konusu muhtemelen

Çevrimdışı Oktay

üç sene önceki konjektör ve içinde olduğumuz ekonomik şartlara göre vodafonla devrim niteliğinde sponsor anlaşması yaptık...vodafonun adı sayesindede diğer sponsorluklar arkasından peşi sıra gibi geldi.. bizede kötü günümüzde sahip çıkan vodafona burda teşekkür etmek düşer..

Çevrimdışı TALAT

[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2015, 22:23:29 TALAT ]

Çevrimdışı Necmi

anlaşma başladı. stad olmadan 10m dolar peşin aldık. kalan 13 yıl ise stad açıldıktan sonra peyder pey ödenecek. ayrıca son 5 yıl opsiyonlu. 10 sene sonunda revize edilecektir rakamlar.

16 sene sonraki 7,73 milyon dolar diyorsun da fenerbahçenin son iki yılda bizim gibi para almadığını da biliyorsundur o zaman.

ayrıca vodafone sadece yukarıda yazan rakamları bize sağlamıyor. geçen sene bize yıllık 200bin forma satış garantisi verdi vodafone shoplarda. vodafone karakartaldan da ayrıca para geliyor.

vodafone gibi çok uluslu bir şirketle anlaşma imzalamanın prestigini saymıyorum bile. ülkerle anlaşma yapmanın prestigi yok. bu prestige bize ingilterede bir sürü yarar sağladı (en büyük örnek demba ba nın alınışı)

bu şartlarda bizim anlaşmamız daha iyi. hala fenerin anlaşması daha iyi diyorsan ona bir şey diyemem.

isim konusuna gelince uefa avrupa kupalarında vodafone arenayı kabul etmiyor o yüzden zaten başka bir isim gelecek yanına
bu 200 000 forma 40 tlden sadece yılda 3 M $ demektir anlaşmanın üzerine eklenmeli birde Destek kampanyaları ve
stad vision için 5 M$ anlaşma ve bu şu ana kadar 10 M $ çıkmış maliyeti belkide dahada artacaktır bunun yanında stadda teknoloji desteği
en azından 50000 kişiye sağladığı ücretsiz 4G hizmeti tabi verdiği imajı hiç saymıyorum tabi birde konser vs etkinliklerini yapacak ve bunun kârıda direk Beşiktaşa kalıyor
maliyet çıktıktan sonra net kâr buda nerden baksanızz vodafone ödediği para dışında bir o kadar daha minimum katkı sağlıyor
minimum diyorum çünkü bunlar sürekli artacaktır.

Çevrimdışı Mehmet92

Sponsorlukları konuşmanın şu an için bi mantığı yok.1 an önce haber gelmesi lazım staddan olumlu yönde

Çevrimdışı Necmi

Bu yıkılan kısımdan fotoğraf bilerek çekmedi mi acaba.Bi yasak söz konusu muhtemelen
hayır yasak söz konusu değil enkazın çoğu kaldırılmış neden çekmedin dedim
Abi çok moralim bozuldu çekmek istemedim dedi Bende tamam yarın detaylı çek o zaman dedim.
Kerem çok duygusal çocuktur ve bu gün ilk defa gördü eminim oturup ağlamıştır.
Yanlız saha çevrilmiş durumda içeri girmek iz inşaatın izin verilen personeli dışında yasak
kapalı tarafıda öyle çekeceği resimleri yeni açık numaralı eski açık çıkışlarından oda binbir
güçlükle çekebiliyor. @Mehmet92 Arkadaşlar biz izinle resim çekiyoruz ve kurallara harfiyen uymak zorundayız
eğer sahaya girmek yasak deniyorsa girmeyi zorlamanın bir anlamı yok zaten girip çekse bile ben yayınlamam
bu orda güvenliği sağlayan arkadaşları zorda bırakır belkide ekmeklerinden olurlar ancak sahaya girme izni alabilirse
içerdende çeker elbette bakalım yarın daha detaylı resimler gelecektir diye umuyorum

Çevrimdışı TALAT

Sponsorlukları konuşmanın şu an için bi mantığı yok.1 an önce haber gelmesi lazım staddan olumlu yönde

öyle deme sponsorluklar çok çok önemli. misal diğer takımlar zorlama ile sponsor bulurken biz rahatız.

Çevrimdışı Mehmet92

öyle deme sponsorluklar çok çok önemli. misal diğer takımlar zorlama ile sponsor bulurken biz rahatız.

Yok abi biz nasıl olsa imzaladık yani ordan gelicek para garanti onu söylüyorum.Ama stadın durumu belirsiz şu an için Allah korusun bi kötü habere ortalık cenaze evine döner

Çevrimdışı Mehmet92

hayır yasak söz konusu değil enkazın çoğu kaldırılmış neden çekmedin dedim
Abi çok moralim bozuldu çekmek istemedim dedi Bende tamam yarın detaylı çek o zaman dedim.
Kerem çok duygusal çocuktur ve bu gün ilk defa gördü eminim oturup ağlamıştır.
Yanlız saha çevrilmiş durumda içeri girmek iz inşaatın izin verilen personeli dışında yasak
kapalı tarafıda öyle çekeceği resimleri yeni açık numaralı eski açık çıkışlarından oda binbir
güçlükle çekebiliyor. @Mehmet92 Arkadaşlar biz izinle resim çekiyoruz ve kurallara harfiyen uymak zorundayız
eğer sahaya girmek yasak deniyorsa girmeyi zorlamanın bir anlamı yok zaten girip çekse bile ben yayınlamam
bu orda güvenliği sağlayan arkadaşları zorda bırakır belkide ekmeklerinden olurlar ancak sahaya girme izni alabilirse
içerdende çeker elbette bakalım yarın daha detaylı resimler gelecektir diye umuyorum

Necmi Abi biz de duygusal çocuklarız be,canlı yayında izlerken ben çöktü çatı.2 gece uyku uyuyamadım üzüntümden.Ben orda eksik yazdım yazmak istediğimi,eğer Beşiktaşı zorda bırakıcak bi durum varsa fotoğraf çekilmesi yasaklanmıştır demek istemiştim.

Çevrimdışı Necmi

dedikodu kapsamına sokacağımız türde haberler farklı kaynaklardan geliyor ama net doğru haberleri
yayınlamak lazım yoksa bir ucu sorun yok on onbeş gün kayıpla atlatırız diğer ucu sezonu kaybettik şimdi bu noktada hangisine inanalım
en iyisi testlerin bitmesini beklemek gerekiyor ben çelik halatların söküleceğine ihtimal vermiyorum tabi hasar varsa o ayrı
zaten hasar varsa yenisi yapılıp gelir. hasar alıp almadığıda burda sökülmeden tesbiti yapılır. zaten sökülüyorsa ben kesinlikle hasarlı olduğuna emin olacağım.
buda yenisinin imalatı demektir. sezonu unutabiliriz.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Bugün yetkili biriinden ulaşan bilgilere göre çatının 3-4 hafta gecikeceği bazı kolonlarda deformasyon olduğu (kaç adet olduğunu soramadık, çok kurcalamaya gelmiyor anında sohbet kesilebilir endişesi) sadece halatlarla igili @Necmi abininde dediği gibi fransaya gönderilme durumu varmış, şayet olursa gecikme ne kadar olur bi şey söylenemiyor. bu perşembe yada cuma günü tekrar bir toplantı yapılacak, muhtemel halatların akıbeti belli olacak. bilgi geldikçe paylaşmaya devam edeceğim, hayırlısı olsun.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Necmi

Necmi Abi biz de duygusal çocuklarız be,canlı yayında izlerken ben çöktü çatı.2 gece uyku uyuyamadım üzüntümden.Ben orda eksik yazdım yazmak istediğimi,eğer Beşiktaşı zorda bırakıcak bi durum varsa fotoğraf çekilmesi yasaklanmıştır demek istemiştim.
Bu işin gizli kapaklı bir durumu yok herkesin gözü önünde oldu. zaten gizlenmesininde manası yok sonra gecikmeyi nasıl anlatırsın
bu kimsenin kabahati olan bir durum değilki kaza ve sigortalı olduğu için mali külfetide yok
emekçilerimizin sağlık durumu iyi emekçimiz ibrahim yakın bir zamanda ameliyat olacak
bunu özel hastanede yapacaklarını duymuştum ama ne derece doğru bilmiyorum ama üzerlerinde
hem Beşiktaş hemde iz inşaat çok hassas davranıyorlar yani hastanede kaderlerine terkedilmediler.
ama emin olun Allah korumuş böyle bir kaza atlatılacak en düşük zararla atlatıldı. çok daha üzücü
olayların olması mümkündü.

Çevrimdışı Necmi

Bugün yetkili biriinden ulaşan bilgilere göre çatının 3-4 hafta gecikeceği bazı kolonlarda deformasyon olduğu (kaç adet olduğunu soramadık, çok kurcalamaya gelmiyor anında sohbet kesilebilir endişesi) sadece halatlarla igili @Necmi abininde dediği gibi fransaya gönderilme durumu varmış, şayet olursa gecikme ne kadar olur bi şey söylenemiyor. bu perşembe yada cuma günü tekrar bir toplantı yapılacak, muhtemel halatların akıbeti belli olacak. bilgi geldikçe paylaşmaya devam edeceğim, hayırlısı olsun.
halatlar sökülürse minimum 4 ay bunun 6 aya çıkacağıda söyleniyor.
ama dediğim gibi farklı bilgiler geliyor ve bunları örtüştürüp doğruyu bulmaya çalışıyoruz
tahminden öteye gidemiyoruz tabiki birde tecrübemizin olduğu bir iş koluda değil
birde gerçekten tam olarak bilende yok çünkü sürekli toplantılar yapılıyor farklı çözüm yolları
kesin tartışılıyordur.bir taraftan enkaz temizleniyor diğer taraftan yol haritası çizilmeye çalışılıyor.
ama kolon ve kirişler sıkıntı yaratmıyor her yerden gelen farklı bilgilerde bu sonuç net az bir hasarlı parça varmış
kaldıki tamamı bile yeniden yapılsa bu öyle aman aman bir zaman alacak işler değil diğer kısımlar yapılırken onlarda hazırlanılır
ciddi bir zaman kaybı yaratmaz en azından fabrikaya ham madde girişini burda yazdık ve girdikten 3-4 gün sonra buraya mamül madde dolu tırlar yanaşmaya
başladı.iş yapılırkende tümünü bitirip gönderdiler. yani halatlarda sorun yoksa zaten sahadaki elemanlar monte edilirken yeni parçalar gelir.
neyse olumlu bakalım olumlu gelişsin.

Çevrimdışı heart

allahım sen beşiktaşımın yardımcısı ol.  :pray: :pray: en kısa şekilde nasıl telafi edebileceksek edelim de bitsin artık şu iş. vallahi sabrımız kalmadı.  :bawling: :bawling:
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı laoban

sozum ona besiktasli olan ulker senelerdir fenerin yalamadigi yerini birakmadi maglesef. ben sahsen urunlerini almiyorum iki senedir.

Çevrimdışı talha

Yanlız belediye işinde bile gecikme bedeli konulurken türkiyenin en pahalı tesislerinden biri olan arena için gecikme bedeli konulmadığını düşünmek te çok abes kusura bakmayın ama

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

ysariusta

• Ziyaretçi

Fener'in anlaşmasında "tüm reklam alanları" dahil. Tabi burada tümden kasıt nedir ilk lig maçında görürüz.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yanlız belediye işinde bile gecikme bedeli konulurken türkiyenin en pahalı tesislerinden biri olan arena için gecikme bedeli konulmadığını düşünmek te çok abes kusura bakmayın ama

iyide müteahhit biziz. Taşeronlar için mi diyorsun  :alala:

Çevrimdışı talha

iyide müteahhit biziz. Taşeronlar için mi diyorsun  :alala:
Tabiki her anlaşma da en azından hukuk çerçeveleri içerisinde gecikme bedeli yansıtılır.

Bunun tersini düşünmek çok abes

Biz en kadar müteahhit olarak göeünsekte işi yaptıran ve ana kontrol mekanizması biziz.

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.