Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029062 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TALAT

Stadın gecikmesi en çok vodafone'a yarıyor 10 senelik sponsorluğun 13 sene reklamı olacak :)

tam olarak öyle değil. muhtemelen stadsız iki sene olacağı hesap edilmiş ve bu  yüzden stad bitmeden bize 10m dolar verdi. yani stadsız zamanda da yıllık 5m dolar gibi ödeme yapmış ama bir sene daha uzarsa zarar bize yazar
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ahmetemre

her şerde bir hayır vardır.
kolay elde edilen hep korkutmuştur beni.
çok sıkıntı çektik zorluklar çıkarıldı kazalar yaşandı ama inşaallah kazasız belasız bitecek ve inşaallah hep yüzümüzün güldüğü bir stat olacak...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Şimdi arkadaşlar daha önce sorulmuşsa kusura bakmayın da bu halat konusu ne zaman netleşir?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı can1903

Biz daha Vodafoneden sağlam parayı almadık dimi stat bitmedği için?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı TALAT

Biz daha Vodafoneden sağlam parayı almadık dimi stat bitmedği için?

stad isim hakkı için 10m aldık. bundan sonraki ödemeler stad açıldıktan sonra yıllık olarak peyderpey ödenecek.
ama forma için almaya devam ediyoruz.

kesin konuşuyorum ama heralde ödüyordur vodafone :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

100 milyon euroluk stad yapıyoruz ama firmalarla adam gibi anlaşma yapmıyoruz. Bu hatadan dolayı ne gibi bir yaptırım olacağını bilemiyoruz ki bu firmanın eti ne budu ne bize tazminat ödesin. Bazı şeyleri ucuza kapatacaz derken öbür taraftaki kayıpları ne yapacağız? Her tarafımızdan iş bilmezlik akıyor ülke olarak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı hic2222

100 milyon euroluk stad yapıyoruz ama firmalarla adam gibi anlaşma yapmıyoruz. Bu hatadan dolayı ne gibi bir yaptırım olacağını bilemiyoruz ki bu firmanın eti ne budu ne bize tazminat ödesin. Bazı şeyleri ucuza kapatacaz derken öbür taraftaki kayıpları ne yapacağız? Her tarafımızdan iş bilmezlik akıyor ülke olarak..
Adam gibi anlaşma yapmadığımız konusunda kaynağınız nedir ?
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ahmetemre

Şimdi arkadaşlar daha önce sorulmuşsa kusura bakmayın da bu halat konusu ne zaman netleşir?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haftaya netleşir
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam gibi anlaşma yapmadığımız konusunda kaynağınız nedir ?
Aha geldi kaynakçı arkadaşlar :) hepimiz biliyoruz olmadığını olsa bu tarz hatalar olmaz. Önümüzdeki dönemde borsa bildirimlerini takip edersen olmadığını sen de görürsün. Üç dört aylık gecikmeye yol açacak şekilde bir hata yapılmasının maddi karşılığını sözleşmeye ekleyecek kafa yok bizim yönetimde. Hep hatır gönül işleriyle yapılıyor stattaki.çoğu şey. Yabancı firmalarla ayrıdır olay onlara bişi diyemem ben iz inşaatla olan anlaşmayı kastettim
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

tam olarak öyle değil. muhtemelen stadsız iki sene olacağı hesap edilmiş ve bu  yüzden stad bitmeden bize 10m dolar verdi. yani stadsız zamanda da yıllık 5m dolar gibi ödeme yapmış ama bir sene daha uzarsa zarar bize yazar

10 yıl boyunca her yıl 10 milyon euro değil miydi? 10 milyonunu peşindir inşaat halindeki durumuna ayrıca para verilmemiştir heralde.

Çevrimdışı TALAT

Aha geldi kaynakçı arkadaşlar :) hepimiz biliyoruz olmadığını olsa bu tarz hatalar olmaz. Önümüzdeki dönemde borsa bildirimlerini takip edersen olmadığını sen de görürsün. Üç dört aylık gecikmeye yol açacak şekilde bir hata yapılmasının maddi karşılığını sözleşmeye ekleyecek kafa yok bizim yönetimde. Hep hatır gönül işleriyle yapılıyor stattaki.çoğu şey. Yabancı firmalarla ayrıdır olay onlara bişi diyemem ben iz inşaatla olan anlaşmayı kastettim

anlaşma olunca kaza olmuyor yani. güzel mantık

Çevrimdışı TALAT

10 yıl boyunca her yıl 10 milyon euro değil miydi? 10 milyonunu peşindir inşaat halindeki durumuna ayrıca para verilmemiştir heralde.

her yıl 10 milyon değil. anlaşma aşağıdaki şekilde;

irketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında imzalanan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

Hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Vodafone arasında;

-Stadın tamamlanmasına kadar geçecek süre zarfında 10 milyon Amerikan Doları,
-Stadın tamamlanmasını müteakip ilk 8 yıl her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 56 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 5  yıl her yıl 9 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 45 milyon Amerikan Doları,
-Stadvision sistemi kurulumu için 5 milyon Amerikan Doları,
-Toplam 116 milyon Amerikan Doları

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında ana sponsorluk konusunda 2014-15 sezonundan başlamak üzere;

-İlk 3 sezon her yıl 5 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 15 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 2 sezon için her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 14 milyon Amerikan Doları
-Toplam 29 milyon Amerikan Doları.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

her yıl 10 milyon değil. anlaşma aşağıdaki şekilde;

irketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında imzalanan anlaşmanın detayları şu şekildedir:

Hakim ortağımız Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği ve Vodafone arasında;

-Stadın tamamlanmasına kadar geçecek süre zarfında 10 milyon Amerikan Doları,
-Stadın tamamlanmasını müteakip ilk 8 yıl her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 56 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 5  yıl her yıl 9 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 45 milyon Amerikan Doları,
-Stadvision sistemi kurulumu için 5 milyon Amerikan Doları,
-Toplam 116 milyon Amerikan Doları

Şirketimiz ile Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. arasında ana sponsorluk konusunda 2014-15 sezonundan başlamak üzere;

-İlk 3 sezon her yıl 5 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 15 milyon Amerikan Doları,
-Sonraki 2 sezon için her yıl 7 milyon Amerikan Doları karşılığı toplam 14 milyon Amerikan Doları
-Toplam 29 milyon Amerikan Doları.

Ben de şimdi baktım 116+29 gördüm detaylı yazmışsın çok sağol. Bilgi kirliliği işte nerden kalmışsa aklımda...

Çevrimdışı hic2222

Kaynakçı ne demek tam bilemedim.
Yalnız özür dileyerek ifade etmeliyim ki bu işlere uzak olduğunuz malesef ifadelerinizden anlaşılıyor.
Ülkemizde her alanda işin meblağına göre (sizn anlayacağınız şekliyle belirteyim elma alırkende, duvar boyarkende, kiremit döşerkende) çeşitli zorunlu uygulama kaideleri, teminatlar, iş gerçekleştirme veya gerçekleştirebilme kabiliyetinde olduğunu garanti alan çeşitli kriterleri gerçekleştirme kıstasları uygulanmaktadır.
İlaveten bir ihaleye/alıma/işe giriyorsanız çalıştırdığınız/çalıştıracağınız personellerin konuyla ilgili teknik kabiliyetini ortaya koymalısınız.
Kısacası bu ve benzeri kaideleri, sizin ifadenizle düşünecek kafada yöneticilerimiz yoksa! dahi devlet mecburi kılıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

anlaşma olunca kaza olmuyor yani. güzel mantık
Özenin ve dikkatin daha fazla olacağını kastettim. Böyle büyük bir iş yapıyorsan insan kaynaklı böyle bir hata yapamazsın yaparsan da bedelini ödersin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kaynakçı ne demek tam bilemedim.
Yalnız özür dileyerek ifade etmeliyim ki bu işlere uzak olduğunuz malesef ifadelerinizden anlaşılıyor.
Ülkemizde her alanda işin meblağına göre (sizn anlayacağınız şekliyle belirteyim elma alırkende, duvar boyarkende, kiremit döşerkende) çeşitli zorunlu uygulama kaideleri, teminatlar, iş gerçekleştirme veya gerçekleştirebilme kabiliyetinde olduğunu garanti alan çeşitli kriterleri gerçekleştirme kıstasları uygulanmaktadır.
İlaveten bir ihaleye/alıma/işe giriyorsanız çalıştırdığınız/çalıştıracağınız personellerin konuyla ilgili teknik kabiliyetini ortaya koymalısınız.
Kısacası bu ve benzeri kaideleri, sizin ifadenizle düşünecek kafada yöneticilerimiz yoksa! dahi devlet mecburi kılıyor.
Stat dört ay gecikirse bundan doğacak olası maddi zararları bu firmanın karşılayacağını söylüyorsun yani?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sezer

Stadın gecikmesi en çok vodafone'a yarıyor 10 senelik sponsorluğun 13 sene reklamı olacak :)

@Tuncay Heliya Sîa sponsorluk süresi imza atıldığı gün başladı. Bu daha öncede tartışılmıştı, sponsorluk başladı mı yoksa stad açılıncamı başlayacak diye.. Necmi abi buraya kap resmini falan koymuştu sponsorluğun iki yıldır aktif olduğuna dair.

Ne kadar gecikirse o kadar zarara uğrar vodafone. Kendileri bilirler, isterlerse elini taşın altına koysunlar biraz hızlandırsınlar nakitle o zaman.

Çevrimdışı TALAT

Özenin ve dikkatin daha fazla olacağını kastettim. Böyle büyük bir iş yapıyorsan insan kaynaklı böyle bir hata yapamazsın yaparsan da bedelini ödersin.

hiç kimse böyle bir kaza yapmak istemez zaten adı üstünde kaza. anlaşma var mıdır bilmiyorum ama varsa bu anlaşmanın olup olmadığını ordaki operatör bilmez. bilse de aman sözleşmede ağır şartlar var daha dikkatli davranayım demez. ordaki çalışan bütün işçiler işlerine bakar.

anlaşma şartlarını düşünen üst düzey yöneticilerdir.

ayrıca 100m euroluk stadı yapabilen, bütün malzemelerin, çatının, çimin en iyisini seçen yönetimde bu tarz anlaşmalar yapacak kafa yok demek de boş sıkmaktan başka bir şey değildir.

bilmem biliyor musunuz ama başkanın esas işi inşaat. insanları itham etmeden önce insan kendisini sorgulamalı. adam milyon euroluk inşaatlar yapmış bugüne kadar, eğitimi de ona göre, yaş tecrübe sizden daha fazla. bütün bunları düşününce bilip bilmeden konuştuğunuz durumunu çıkarıyorum

Çevrimdışı TALAT

@Tuncay Heliya Sîa sponsorluk süresi imza atıldığı gün başladı. Bu daha öncede tartışılmıştı, sponsorluk başladı mı yoksa stad açılıncamı başlayacak diye.. Necmi abi buraya kap resmini falan koymuştu sponsorluğun iki yıldır aktif olduğuna dair.

Ne kadar gecikirse o kadar zarara uğrar vodafone. Kendileri bilirler, isterlerse elini taşın altına koysunlar biraz hızlandırsınlar nakitle o zaman.

vodafone zararlı çıkmaz. oraya hala resmi olarak vodafone arena denir ama biz o boş yıllar için para alamayız. stadın bitmesi uzadıkça sadece vodafone anlaşması için konuşuyorum zararlı çıkan sadece beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Ben her şer de bi hayır ararım. Bu olay daha sonradan da olabilirdi. Belki bu bi işaretti bilemeyiz.

Şimdi daha dikkatli ve daha sabırlı yapacaklardır bu işi. Geç olsun, sağlam olsun temiz olsun. Varsın 5 ay geç girelim. Yıllarca kullanıcaz bu stadı. Sağlam olsun, güvenli olsun ben başka bişey istemem.

Evet bi sıkıntı oldu ama tarihe tanıklık ediyoruz. Tadını çıkarın arkadaşlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  12 dk.12 dakika önce
Vodafone Arena 3 Ağustos 2015
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimiçi Necmi

neden anlaşma imza atıldığı gün başladı adamlar 3 senesini yiyor stad bitmeden
vodafone tam bitmeden açılmasınada izin vermez. Tamamını bitirip açılışta gövde gösterisi yapacaktır
diğer taraftan çimide yapalım sökeriz diye bir şey olmaz.
milletteki mantığı çözemiyorum takım her yerde desteklenir demiyoruzda şu kadar zarar edelim ama
çatısız açalım @Anıl çok güzel açıklamış çatısız açacağın bir stadın çatısını daha sonra 3 ayda nasıl yapmayı
düşünüyorsun tabi sadece çatı değil çim koltuk elektrik işleride var.
komik olanda olimpiyata gitmek zor geliyorun diğer adı şampiyonluk gidiyor oluyor.
işin daha ilginç maçı Beşiktaşın hiç bir maçını kaçırmayan arkadaşların içinde bu duruma itiraz eden kimse
yok tepkiler toplasan 3 maça gitmemiş insanlardan geliyor buda şampiyonluk gidiyor lafını taça atıyor
bunun diğer şekli gitmek istemiyoruz demek Benim için farketmiyor Ben takımın gittiği her yere giderim
bu arada ulaşım açısından başakşehir olimpiyattan daha zor bir seçenek ve biz başakşehiri hiç dolduramayız
birde Başak şehir kapalı bir stad olduğu için sürekli iki takımın maçını kaldırmaz. istanbulda iki takım yükünü
kaldırabilecek birtek kasımpaşa stadı varmış.

Çevrimdışı hic2222

Stat dört ay gecikirse bundan doğacak olası maddi zararları bu firmanın karşılayacağını söylüyorsun yani?
Bu konuda sınırları, kıstasları, hata yada hatalı tespit süreçlerini bilemiyorum ama SPKya açık bir şirket olarak burada bir zarar oluşacaksa muhatap gösterilmelidir/gösterilmiştir.
Benim ifade ettiğim köyde bahçene 2 göz bi salon yaptırmıyorsun. Sen düşünmesende sınırları, kaideleri olan, bazen elini güçlendiren bazen elini kolunu bağlayan hukuksal düzenlemeleri olan bir iş bu.
Bu bakımdan içiniz rahat olsun. Zaten yöneticiler bunları düşünmez, düşünmesi de gerekmez. Ha şahsi olarak bilgili olduğu bir alan ise konuya vakıftır o kadar. Ne kadar demir alınacak, hangi iş ne kadar sürecek, aksaklıklarda kime ne ceza kesilecek, hangi sınıf malzeme kullanılacak falan filan bunlar profesyoneller tarafından sunulur, idari yetkililer bilgilendirilir, yetkililer sınırlar dahilinde seçim/yorum yaparlar. Ama kimse fatura almazsak ne olur, iş güvenliği uzmanı tutmazsak kaça mal olur gibi pazarlıklar yapamaz. Özetle konu böyle..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

vodafone zararlı çıkmaz. oraya hala resmi olarak vodafone arena denir ama biz o boş yıllar için para alamayız. stadın bitmesi uzadıkça sadece vodafone anlaşması için konuşuyorum zararlı çıkan sadece beşiktaş
Haklısın bu işten biz zararlı çıkarız ne kadar erken biterse kãrımıza
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Doğuhan

stadı bu sezon hiç açılmayacak gibi kabullenirsek herkes için daha iyi olacaktır