Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6034537 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı hic2222

emekçilerimizin taburcu olması ancak iyi haber olur
bu gün emekçilerimizle ilgili bir bilgiye ulaşamadım

Keşke hiç kaza filan olmasaydı ama iyi haberden kastım söylemeye dilim varmıyor ölümcül bir kaza olmamasıydı necmi abi, çok şükür çaresi tedavisi olan şeyler olduğuna sevindim,
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı dropoon

bu kazadan sonra artık akşam çalışma olmaz çatı için herhalde

Çevrimdışı tayfunyasar

ben de ameliyat ile ilgibi bilgi araştırıyordum twitter da filan belki biri yazmıştır diye ama bir şey çıkmadı.

o konu bir hallolsun da halatlara demirlere sevinmeye hak görüceğim kendimde. hafiften bir tebeessüm olmadı değil ama gomez üstüne umutla baktırdı.

derken ülke gündemine baktım boş işler bunlar neyse.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı heart

Emekçi abilerime tekrar geçmiş olsun diliyorum. Tez zaman da ailelerine kavuşurlar inşallah.

Şükürler olsun ki ben yanıldım. Hasar yok demek ki çalışmalar tekrar başladı.  :sevinc :sevinc
@Necmi abi bilgiler için teşekkürler. Kazasız belasız yola devam ederiz umarım.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı happy_

Hey Hey... Pınar Başı Burma Burma,
Yar Yar Yar Yar Yar Yar Aman.
Yaz Gelince Öter Durna,
Leylim Leylim Leylim Aman.  :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı Caner

@Necmi abi çok teşekkürler güzel bilgiler için. Umarım gerçekten de öyledir de kaldığımız yerden devam ederiz.

Çevrimiçi murat

arkadaşlar çalışmalar tekrar başladı
çok emin değilim ama halatlarda hasar yokmuş fransadan uzman gelmiş kontrol etmiş
demirlerdede bir sorun yokmuş borularda bir ikisinde olabilir ama şu an için yok görünüyormuş
bu kaza on günlük bir gecikmeye neden olacakmış

moralim yerine geldi. :sevinc

Çevrimdışı Fatih

çok emin değilim ama halatlarda hasar yokmuş fransadan uzman gelmiş kontrol etmiş
demirlerdede bir sorun yokmuş borularda bir ikisinde olabilir ama şu an için yok görünüyormuş

Cok iyi haber abi, tesekkurler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ferhat Türk

O zaman canlı yayın  1-2 güne  başlar herhalde @Necmi abi?
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

az önce yolda 20 liramı düşürmüş kaybetmişim, onun hüznünü yaşarken, bu güzel haberi almak unutturdu o acıyı.  :halay: :halay: :halay:

kartalbaz01

• Ziyaretçi

@Necmi abi bu gecikmelerle stad kacinci haftaya yetisir?

Çevrimdışı Gomez_33

Merhabalar aranıza yeni katıldım abilerim kardeşlerim  :D Beklediğim kadar uzun surmedı allahtan calısmaların baslamaları ınsallah kazasız belasız bitiririz inşallah  :ok:

Çevrimdışı Efe

Merhabalar aranıza yeni katıldım abilerim kardeşlerim  :D Beklediğim kadar uzun surmedı allahtan calısmaların baslamaları ınsallah kazasız belasız bitiririz inşallah  :ok:
:hosgeldin

windows 10 la uğraşırken müjdeli haberi kaçırmışım zaten yükleyemedim sinirlendim ama bu iyi geldi :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Gomez_33

Çevrimdışı FARUK

Merhaba, Hoşgeldiniz

Çevrimdışı heart

Hoş geldin.  :)

Çevrimdışı dropoon

ekip yeniden toplanıyo desenize. stad bitince böyle olcaz işte sudan çıkmış balık misali  :D

Çevrimdışı Altuğ

Hoşgeldin @Gomez_33

Çevrimdışı heart

ekip yeniden toplanıyo desenize. stad bitince böyle olcaz işte sudan çıkmış balık misali  :D

inşaatı izlemeye alışmışım kamera kapandığından beri dev yapıları izliyorum.  :D

Çevrimdışı can1903

RANANAYNANAYNAYNAY HADİ BAKALIM HOBAA

:ishock: :ishock: :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Gomez_33

Çevrimdışı dropoon

inşaatı izlemeye alışmışım kamera kapandığından beri dev yapıları izliyorum.  :D

ata sporumuz zaten :)

Çevrimdışı Anıl

Haber doğrulatılmış sanırım.

Yetkililerden alınan bilgiye göre Fransa’dan gelen uzman ekip tarafından hasar tespit çalışmasının yapıldığı ve halatlarda herhangi bir hasara rastlanmadığı bilgisi alındı.

Diğer demir aksamda da bir hasar gözlenmediği belki bir kaç boruda çıkabileceği onlarında yenileriyle değiştirileceği bilgisine ulaşıldı.

Vodafone Arena çatısında meydana gelen üzücü kazanın çatı işlerini 10 gün kadar aksatacağı bilgisine ulaşılmıştır. An itibariyle Bütün çatı ekipleri çalışmalara başlamıştır.

İç kısımlardaki ince işlerde bütün hızıyla devam ediyor bilgisine ulaşıldı.

Hepimize geçmiş olsun.

Beşiktaş Arena Özel Haber

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arenada-son-durum.html

Çevrimdışı Gomez_33

Kazasız belasız devam edelim inşallah. Kameramızda acılırsa daha mutlu olacağız  :halay: