Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6037559 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Bu halatlara zarar verebilmek istensede verilemiyeceğini düşünüyorum.90 derece dönme ile onlarca ince telden halat halini almış,tonlarca yüke dayanabilecek bu halatlara zarar gelmiş olamaz,olmamalı.Borularda yamulma,fare ve boruların birleşimlerinde yırtılma hasarı oluşmuş olabilir.
Arkadaşlar halatlarda hasar olmuş veya olmamış bir önemi yok o halatlar büyük ihtimal sökülür ve tekrar direnç testine tabi tutulur.
Kim öyle bir riskin altına imza atabilir burda iki yol var ya getirir röntgenle kontrol ederler yada silbaştan yaparlar bu tamamen Beşiktaşın
tavrına bağlı önümüzdeki günler göreceğiz gelişmeleri ama bana çabucak çözülecek bir iş değilmiş gibi geliyor

Çevrimdışı Mehmet92

Muhtemelen gelen haberler güzel olmayacak.Kendimizi yavaştan kötüye hazırlayalım,en ufak 1 riskin bile alınamayacağı bi süreç çatı.Halatları bile söküp kontrol ederlerse şaşmamak lazım

Çevrimdışı MUTLU

Bu zararı kim tazmin edecek. İz inşaat mı çatı firması mı. Yoksa klube mi fatura çıkacak
Sevdalı yüreklerde beyaz sürgünler Halayla,türkülerle sevdi bu kalpler Yıldızlarlar tutuştu siyah beyazla Marşlarımız ağlasın kartal aşkıyla Beşiktaş seninle ölmeye geldik…Beşiktaş Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik…

Çevrimdışı Türkay

Genel bilgi verebilir misiniz isciler in sagligi ve stat hakkinda
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar son aldığım habere göre bir işçimizin hiç bir şeyi yokmuş ufak tefek çizikle atlatmış
diğer işçimizde bacak kırığı varmış iki yerden birden ameliyat olacakmı belli değil haber aldıkça iletiriz.

Çevrimdışı can1903

Tüm halatları tek tek kontrol ederler öyle başlarlar.. Ocakı unutun bence..

Anlayamadım bu Rasim filan akşam bişeyler dedi ne ayak yav?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı fore_kazık

Kazada yaralanan emekçilerimize geçmiş olsun. Çok şükür hayati tehlikeleri yok... şimdi gelelim işin maddi zararına... ben sadece çelik boruların zarar gördüğünü düşünüyorum. Yeni imalat ne kadar sürer bilmem ama ana halatların zarar gördüğüne inanmıyorum. Eğer bu kazada zarar görüyorsa iyiki bu kaza yaşanmış. Bu kazada zarar gören halat çatı kalktığında mazallah başımıza yıkılırdı.... yani bence gereksiz telaşa gerek yok. Ana halat bence zarar görmedi. camiamıza geçmiş olsun Allah beterinden saklasın... bir abimizin  forumda sürekli yazdığı gibi... bahtı kara kartallar...:((

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

İşinin ehli bir arkadaşımdan öğrendiklerime göre; yıkılan kısmın tamamen demonte edilip, fiziksel muayenesinin yapılması gerekiyormuş. En ufak riske sahip çatı elemanların kullanılması mümkün değilmiş. Bu sebeple konstrüksiyon direklerinin yeniden imal edilmesi büyük olasılıkmış. Zira düşmeye bağlı gerilimden zarar görmemesi çok zayıf ihtimalmiş.

o zaman yaklaşık 10 kolon ve parçaları yeniden yapılacak kelepçelere çok bişey olmamıştır eğer onlarada olduysa onlarda imal edilecek strand jackler ve uzun halatlar yerlerine konurken onlarında imalatı yapılır sonrada yerlerine takılır ama kayıp ne kadar olur bilemeyiz tabi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canU

Halatların vebalini kimse alamaz 40 bin kişi üzerine düşme riski oluşacaksa söksünler. Hatta olmadı komple sökülsün 1 sene çatısın yapalım dicem de ozaman da aydınlatma sorunu olacak. Of ulan of çöktüm yemin ederim olcak iş mi şu ya.

Çevrimdışı Efe

Öyle bi durumda çatısız da açılmaz heralde :bandit:
açılmaz zaten bu saatten sonra benim için fark etmez çok ağır çalışsınlar ama sıkıntı olmasın hız  hız derken başımıza gelenlere bak yok yetişmeyecek yok bitmeyecek al işte acele işe şeytan karışır lafı çok güzel bir laf o yüzden gerekirse komple sökülsün yeniden yapılsın zaten iskeleler halatlar hazır imalatlar testler tamamlanıp öyle başlansın yeni sezona bitsin hiç umrumda değil bu işler şakaya gelmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Halatların vebalini kimse alamaz 40 bin kişi üzerine düşme riski oluşacaksa söksünler. Hatta olmadı komple sökülsün 1 sene çatısın yapalım dicem de ozaman da aydınlatma sorunu olacak. Of ulan of çöktüm yemin ederim olcak iş mi şu ya.
çatısız olmaz yeni sezona kalır fark etmez bu saatten sonra yinede ben çok büyük bir problem olmayacağını düşünüyorum yarın belli ederler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

açılmaz zaten bu saatten sonra benim için fark etmez çok ağır çalışsınlar ama sıkıntı olmasın hız  hız derken başımıza gelenlere bak yok yetişmeyecek yok bitmeyecek al işte acele işe şeytan karışır lafı çok güzel bir laf o yüzden gerekirse komple sökülsün yeniden yapılsın zaten iskeleler halatlar hazır imalatlar testler tamamlanıp öyle başlansın yeni sezona bitsin hiç umrumda değil bu işler şakaya gelmez

Aynen abi haklısın. Böyle bi olaydan sonra o çatının altında durmak cesaret ister artık..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı CanEmre

Halatlar neden hasar almış olsun ki???
Onlara bir yük binmiş midir ki? Sonuçta domino gibi yere düştü üçgenler. Halatlar iskele üzerinde aynen duruyor???
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı canU

Bu halatlar komple dönmemişti yanlış hatırlamıyorsam sahayı. Yarıya kadar olan kısım açılıp yapılırken öbür taraflarda jackler uzun halatlar serilebilir belki böylece gecikmeyi 1 aya indirebiliriz bir ihtimal eğer halatlar çabuk gelirse. Ancak galiba yeni halat gerekirse işimiz yaş. Şimdi kızabilirsiniz bana da vinç operatörü yüzünden olduysa tüm bunlar yazıklar olsun ona.

Çevrimdışı ALBATROS

madem bu kadar çelik var asma çatının bir anlamı yok zaten düz çelik çatı yapılsın

Çevrimdışı Factatum

Enseyi karartmayalım. 1-2 aylık bir gecikme olacağını tahmin ediyorum ben. Öyle zannediyorum ki, devre arası gibi açılış gerçekleşir. Allah başka kaza bela vermesin.

Çevrimdışı Efe

Onlara bir yük binmiş midir ki? Sonuçta domino gibi yere düştü üçgenler. Halatlar iskele üzerinde aynen duruyor???
bazı bölümler havalanmış abi o bölümlerde sıkıntı olabilir yeni inönü foto paylaştı onu atabilecek olursa orda görünüyor 1 tane üçgende kopmuş kelpçenin üzerinden onda zaten büyük sıkıntı var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Aynen abi haklısın. Böyle bi olaydan sonra o çatının altında durmak cesaret ister artık..

Kasıma yetişsin de biz o cesareti gösteririz ama onlar kabul etmezler. Bu arada bu işin Beşiktaş'a ek bir mali yükümü olmayacaktır. Sonuçta götürü bir iş ve iz inşaatın kendi vinci değil ise vinç firmasına rücu ederler.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı heart

İskele üzerinde aynen durmuyorlar. Onlarda üçgenlerle ve kelepçelerle beraber yerlerinden oynamış ve havaya kalkmış durumda. Bu yüzden hasar tahmin edilenden çok çok fazla olabilir. Umarım ben yanılırım.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Dogan Küçükemre ‏@dogankucukemre 3 dk.3 dakika önce
AsBaşkanımız Umut güner ile yaptıgım görüşmede stadın en cok 3 ay gecikme olabilecegi yaralanan işciler ile bizzat ilgilendiklerini belirti

Çevrimdışı canU

Belki belli açıdan fazla kıvrılmamaları gerekiyordur bazı kılcalları kopuyor olabilir bilmiyoruz ama o düşüşle sınır açı geçilmiş içindeki kılcallar kopmuş ya da kırılmış olabilir

Çevrimdışı Efe

ulan adamların stadlarıda sakatlanıyor (Küfür Yasak)₆ diyorlar harbiden ne şansızıs yaa :akuma: :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Dogan Küçükemre ‏@dogankucukemre 3 dk.3 dakika önce
AsBaşkanımız Umut güner ile yaptıgım görüşmede stadın en cok 3 ay gecikme olabilecegi yaralanan işciler ile bizzat ilgilendiklerini belirti
Umarim bu 3 ay eylülden itibaren 3 aydir..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

İskele üzerinde aynen durmuyorlar. Onlarda üçgenlerle ve kelepçelerle beraber yerlerinden oynamış ve havaya kalkmış durumda. Bu yüzden hasar tahmin edilenden çok çok fazla olabilir. Umarım ben yanılırım.

O şaşkınlık ve üzüntü gözlerimi yanıltmadıysa eğer halatlar bazı noktalarda  ( V ) şeklini ( Ters olarak ) almıştı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Başkan yarın çıkıp, Stadı bu sene açamayacağız. Sağlıklı bir inşaat olması açısından gelecek sene stadımıza geçeceğiz demelidir.

2 gün of pof deriz, 3. gün unuturuz bu kadar basit. Yok 3 ay yok 1 ay yok 10 kolon falan, adamı iyice sinir strese sokacaklar.

Bu sene stadda yokuz desin. 16 bin kombine satılmış madem, anlaşsınlar başakşehirle, gerekirse ödesinler 2-3 milyon dolar, orada oynayalım. Alacağımız 3+ galibiyet o 2 milyon doları karşılar zaten.

Kimseyide uğraştırmasınlar olimpiyatla falan.