Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6038143 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Bence de. Bir kisinin bir anlik hatasi dedigine gore vincin bumu  iskeleye carpti heralde...

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah korumuş herkesi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

yeni inönün fotosunu bekliyordum heyecanla ama olana bak :s20: :s20:

görüldüğü kadarıyla hasar olsada sadece borularda olur önemli olan ana halatlar ve kelepçelere bişey olmaması eğer onlara bişey olduysa bu sezonuda unutalım eğer bi sıkıntı yoksa borular değişir çok problem değil bize kesin birileri beddua ediyor ve bu beddualar kabul oluyor anlamak çok güç olanları gerçekten işçilerede geçmiş olsun büyük bir olaya sıkıntısız atlatıldı mabet ne halde acaba :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Efe

Vinç borulara çarpmış

zaten başka türlü onları yıkmak çok zor heralde vinç dengesini falan yitirdi :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Necmi abim yeni açığın kapalıya doğru tarafında da iskele çökmüştü ekim-kasım zamanlarında.Ciddi gibi gözüken ama çabuk telafi edilen bi sıkıntıydı.Bu da öyle olur mu?
Bilemiyorum eğer bağlantılar iyi sıkıldıysa pabuçlarda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum en fazla bir kaç boru yamulmuştur oda bir hasar gözüyle bakılmaz
burda en önemli konu halat ona bir şey oldumu buda gözle değil en iyi ihtimal röntgeni çekilir öyle belli olur halata bir şey olduysa önümüzdeki seneyi unutun halat sağlamsa maksimum on günlük bir sıkıntı oda sökülüp yeniden montajı buda kaybedilen sürede diğer işler yapılacağı için bize kayıp olarak döneceğini sanmıyorum ama
burda kritik durum halattır dua edelim halat hasar almamış olsun ama ben alacağını sanmıyorum çünkü burda maruz kaldığı yükten çok daha fazlasına karşı direnç göstermek üzere imal edilmiş bir malzeme bu kadar ufak bir şeyde hasar almamalı

Çevrimdışı Deniz

Hasar gören malzemelerin üretimi kaç gün alır acaba?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Bilemiyorum eğer bağlantılar iyi sıkıldıysa pabuçlarda bir sıkıntı olacağını sanmıyorum en fazla bir kaç boru yamulmuştur oda bir hasar gözüyle bakılmaz
burda en önemli konu halat ona bir şey oldumu buda gözle değil en iyi ihtimal röntgeni çekilir öyle belli olur halata bir şey olduysa önümüzdeki seneyi unutun halat sağlamsa maksimum on günlük bir sıkıntı oda sökülüp yeniden montajı buda kaybedilen sürede diğer işler yapılacağı için bize kayıp olarak döneceğini sanmıyorum ama
burda kritik durum halattır dua edelim halat hasar almamış olsun ama ben alacağını sanmıyorum çünkü burda maruz kaldığı yükten çok daha fazlasına karşı direnç göstermek üzere imal edilmiş bir malzeme bu kadar ufak bir şeyde hasar almamalı
aynen abi düşüncelerimi aynen anlatmışsın bu açıklama çok net arkadaşlr sorularınızın cevabıdır :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

borular için imalat fabrikasına sipariş geçilir yeniden zaten proje var olduğu için çok kısa sürede yenileri gelir yarın olsun bakalım ne diyecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

borular için imalat fabrikasına sipariş geçilir yeniden zaten proje var olduğu için çok kısa sürede yenileri gelir yarın olsun bakalım ne diyecekler
15 günlük bir kayıpla atlatırız bence..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Emekçilerimizin de durumu iyi.

Buna da şükür..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Efe

borular çok sıkıntı olmaz zaten deniz strand jacleri takarken onlara devam ederler en fazla 5-6 tanesinde hasar olmuş olabilir oda tamamında değil belirli parçalarda sökülür yenisi takılır halat ve kelepçelere bişey olmamısştır inşallah özellikle taşıyıcı halatların 1 tanesinde bile sıkıntı olsa komle sökülmesi lazım çatının
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

bir haftada bir tır malzeme gönderdiler. genel ritimleri bu. farkındaysanız ilk hafta 3 tır geldi. sonra borular gelirken hep haftalık teslimat. borularda hep birer tır. bakalım ne kadar hasar var

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Deniz

bir haftada bir tır malzeme gönderdiler. genel ritimleri bu. farkındaysanız ilk hafta 3 tır geldi. sonra borular gelirken hep haftalık teslimat. borularda hep birer tır. bakalım ne kadar hasar var
Yarın sabah gündüz gözüyle hasar tespit çalışması yapılır inşallah çok birşey çıkmaz..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şom ağızlı olmak istemem ama bu kadar büyük bir projede o halatların yeniden üretileceğini düşünüyorum. Belki bir şey olmamıştır ama bu alınabilecek bir risk değil. 2600 tonluk bir çatıdan bahsediyoruz ve bu halatlar ana taşıyıcı. En ufak bir ihmalde çatının 40 bin kişinin üzerine çökme ihtimalini kimse üzerine almaz . Umarım bu yazdıklarım benim teknoloji eksikliğimden kaynaklanıyordur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Easthanbool

Sahada sanki fazladan boru vardı gibi onlarda kullanılabilir belki eğer fazla ise tabi
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Efe

Sahada sanki fazladan boru vardı gibi onlarda kullanılabilir belki eğer fazla ise tabi
fazla olmasa bile yarından itibaren hemen yeni üretimleri gerçekleştirmek için hasar tespit yapılır ivedi şekilde siparişleri geçilir halatlarda problem varsa artık yeni sezona kadar beeklemek zorundayız yapacak bişey kalmaz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Beni ucgen borulari degildei halatlar dusunduruyor. Eger halatlarda sikinti varsa vay halimize. Cok fazla sokum isi, yeniden malzeme bekleyisi ve yeniden montaj..

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Efe

Şom ağızlı olmak istemem ama bu kadar büyük bir projede o halatların yeniden üretileceğini düşünüyorum. Belki bir şey olmamıştır ama bu alınabilecek bir risk değil. 2600 tonluk bir çatıdan bahsediyoruz ve bu halatlar ana taşıyıcı. En ufak bir ihmalde çatının 40 bin kişinin üzerine çökme ihtimalini kimse üzerine almaz . Umarım bu yazdıklarım benim teknoloji eksikliğimden kaynaklanıyordur
yok abi bence yoktur 2 bin tonu gerdirip havada tutacak halatların böyle bişey karşında zarar alacaklarını çok zannetmiyorum o kadar güçsüzse 2 bin tonuda hada tutamazdı zaten  diyerek kendimi telkin ediyorum şuan yarın gelecek açıklamalar işin rengini belli eder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Beni ucgen borulari degildei halatlar dusunduruyor. Eger halatlarda sikinti varsa vay halimize. Cok fazla sokum isi, yeniden malzeme bekleyisi ve yeniden montaj..

komple söküm ve yeniden imalat yeni sezona anca
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı celiker1

Bu halatlara zarar verebilmek istensede verilemiyeceğini düşünüyorum.90 derece dönme ile onlarca ince telden halat halini almış,tonlarca yüke dayanabilecek bu halatlara zarar gelmiş olamaz,olmamalı.Borularda yamulma,fare ve boruların birleşimlerinde yırtılma hasarı oluşmuş olabilir.
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı dropoon

köprülerin rüzgarlarda nasıl sallağını gördük o teller ile bu teller aynı değilmi sonuçta.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

komple söküm ve yeniden imalat yeni sezona anca

Öyle bi durumda çatısız da açılmaz heralde :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Factatum

İşinin ehli bir arkadaşımdan öğrendiklerime göre; yıkılan kısmın tamamen demonte edilip, fiziksel muayenesinin yapılması gerekiyormuş. En ufak riske sahip çatı elemanların kullanılması mümkün değilmiş. Bu sebeple konstrüksiyon direklerinin yeniden imal edilmesi büyük olasılıkmış. Zira düşmeye bağlı gerilimden zarar görmemesi çok zayıf ihtimalmiş.