Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6037707 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALBATROS

prekast altıları bu renk mi olacak yoksa koruyucu gbi birşeymi bu

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Samet Karabıyık

Başlarım demokrasine bu ne qrkadaş bu kadar yunus emre mi olur. Akşam sizin nickler değişiyor haberiniz olsun.

senin adında yunus
senin adında yunus

bundan sonra birinizin adı mustafa yunus olsun  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :sevinc

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı toedeyou

Çevrimdışı CanEmre

bu yerdeki saha boyunca uzanan lar celik halat mı yoksa başka bişey mi .kameranın tam önünde altında tahtalar var.çözemedim onları
Starnd jackler ve uçlarına bağlanmış çekme kabloları...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 15:09:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
senin adında yunus
senin adında yunus

bundan sonra birinizin adı mustafa yunus olsun  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking: :sevinc
eski maçlara bakıyorum bazen trt spikerinin anlatımıyla gülmekten kopuyorum.
büyük metin küçük metine pası verdi ortaladı metin3 vurdu gol :kop:
3 tane metine böyle çözüm bulmuştu trt.
forum yönetimi de büyük yunus küçük yunus ve yunus3 olarak ayarlama yapabilir :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 15:12:54
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
ısı yalıtımı için mantolama malzemesi mi bunlar?
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erhan

Ellerine sağlık @keremfrat1  :claps:

Mavi kutular vardı ne çıktı içlerinden kaçırdım ben orayı,giremedim bi süredir foruma

Çevrimdışı YunusEmre

Mobilde hepiniz aynısınız

aynı değiliz mesela sen @Yunus  ben @YunusEmre diğeri de @Yunus Emre Dökmeci yani kendiliğinden yunusa eklenmiş gitmiş  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

aynı değiliz mesela sen @Yunus  ben @YunusEmre diğeri de @Yunus Emre Dökmeci yani kendiliğinden yunusa eklenmiş gitmiş  :evillol:
Ben demiştim Kesin Yunus Emreleri karıştırdı diye :lol: :lol:
O yazıyı benim yazdığımı zannetti ondan uslubu okadar sertti :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı YunusEmre

Ben demiştim Kesin Yunus Emreleri karıştırdı diye :lol: :lol:
O yazıyı benim yazdığımı zannetti ondan uslubu okadar sertti :kop: :kop: :kop:

@Yunus Emre Dökmeci valla anlaşılan sorun sensin bundan sonra senin adın cabbar olsun bu sorun da çözülsün bence  :evillol:

@Yunus Emre Dökmeci valla anlaşılan sorun sensin bundan sonra senin adın cabbar olsun bu sorun da çözülsün bence  :evillol:
Yok benim adım aynı kalsın :bandit:
Ben alıştım Valla , Buradan Survivor Hasanı da analım , Arkadaşlar "USLUP" LÜTFEN :evillol: :evillol:

Mobilde hepiniz aynısınız
#Çare mobil kullanmamak :tabe:
Masaüstü Surumu çok daha iyi , Bende mobilden giriyorum ama Masaustu Sürümünü kullanıyorum :ok:

Çevrimdışı YunusEmre

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

senin adında yunus
senin adında yunus

:kop:
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimiçi Necmi

Koyu renk punto yasaksa normal üyeler için mesajları bir filtreden geçirirsiniz koyu renk etiketlerini kaldırıp düz yazdırabilirsiniz. Basit bir iş, bunun sorumluluğunu binlerce üyeye vermektense; tartışmaya, sürekli ikaza mahal vermeden, baskıcı bir ortam yaratıyor gibi gözükmeden kendiniz halledebilirsiniz.
neden böyle bir engelleme yapalım bazen konu içinde bir kelimeye dikkat çekmek için koyu yazılır.
Biz bu tip şeyleri engellemek gibi bir durum içinde değilizki bazı arkadaşlar sürekli koyu punto yazıyor ikaz ediyoruz umursamıyor
bizim dikkat çekilmesini istediğimiz mesajlarımızda arada kaynıyor dikkat çekmiyor herkes sadece gerekli olduğunda kullansa
sorun olmayacak ama imzalar mesajlar sadece göz yoruyor sürekli kullanıldığındada anlamını kaybediyor komple yasaklamak çözüm değil
bu seferde mesaj içinde dikkat çekmek istediğiniz şeyleri engellemiş oluruz bu şekilde sistem en azından amacında kullanılmasını sağlar.
biz yasak koymuyoruz düzen sağlamaya çalışıyoruz aslında bu tür şeyler sıkıntı olmuyordu ama forum büyüdü ve çok fazla
bu forumun özgürlüklerinin avantajını bilmeyen sırf bunları kendi kişisel egolarını tatmin etmek için kullanan insanlar türedi
bu tip insanlara burada yer yok. Ya burdaki düzene uyarlar yada giderler insanlara saygı göstermeyenler bu forumda istenmiyor
bizde buranın çizgisini belirledik bu topluluğun bir parçası olmak isteyenler çizginin içinde kalır. @Tuncay Heliya Sîa
bir kaç kendini bilmez yüzünden tüm forumu yaptırım içine sokmak yanlış

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi #AdımaDokunmaDokundurtma ne olur  :evillol: :lol:
ismin tehlike arz ediyor. Arada kim vurduya gidersen kader deyip geçeceksin o zaman :D

Çevrimiçi Necmi

ısı yalıtımı için mantolama malzemesi mi bunlar?
şap altına atılan zemin yalıtımı onlar ısı yalıtım öyle olmaz bunlar çok sert
mantolama için kullanılanlar 5 cm kalınlığında ve daha yumuşak olur gerçi incede kullandıkları oluyor
ama 5 cm doğru olandır şap altı zemin için kullanılanlar ikilik veya üçlük olur pembe veya mavi renktedir. @ahmetemre

Çevrimdışı YunusEmre

ismin tehlike arz ediyor. Arada kim vurduya gidersen kader deyip geçeceksin o zaman :D

valla bu platform için tehlikenin en büyüğüyle karşı karşıayım.. artık ilgili arkadaşların da merhametine kalmış bir durumdayız  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı serdart

bugün aşırı sıcak hava. allah emekçilere yardım etsin  :isad: :poke:

çalışmalar yine de sürüyor.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş