Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6037566 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

Su ana kadar hep eleman geliyor sayı artıyor saydigim gördüğüm 10 kisi geldi :) aldigim bilgiye gorede eleman icib baski var isteniyor isler hizlaniyor

sen rus kızlarla bodrumda çok takılmışsın ya  :evillol: :evillol: başkan var istemek çok işçi çok para vermek  :evillol:

ysariusta

• Ziyaretçi

sen rus kızlarla bodrumda çok takılmışsın ya  :evillol: :evillol: başkan var istemek çok işçi çok para vermek  :evillol:
Sen dalga geç ki içeriden gelen bilgiler kesilsin emi Yunus Emre efendi.

ysariusta

• Ziyaretçi

Su ana kadar hep eleman geliyor sayı artıyor saydigim gördüğüm 10 kisi geldi :) aldigim bilgiye gorede eleman icib baski var isteniyor isler hizlaniyor
Hergün giriş oluyor galiba Kerem aslında bir şhift listesi aşırsana bir yerlerden. Tc isim falan bilgilerini gizleyip atalım buraya.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sen yine Yunus Emreleri karıştırdın Galiba :evillol: :evillol: :evillol: @Yunus abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı keremfrat1

ooo :) onlari saymadim bile :)

Çevrimdışı keremfrat1

Hergün giriş oluyor galiba Kerem aslında bir şhift listesi aşırsana bir yerlerden. Tc isim falan bilgilerini gizleyip atalım buraya.
bulmam lazim :)

Çevrimdışı ebabil

yeni iskelelerin kurulması ne kadar sürecek bilen var mı?

Çevrimdışı serti67

yarına bıter catı celıklerı muhtamelen hızlandı masallh demekkı daha oncekı aksılıkler ve zzmn kayıpları olmasa şimdi sis in yaptıklarını ıncelıyorduk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Geri kalan halatları iç halkanın üzerinden sermek zor olmaz mı? Özellikle uzun olanlar için.
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı YunusEmre

dalgalık bir durum göremedim.. ve içeriden gelecek bilgileri de kesecek bir şey göremedim ve yine @keremfrat1 ın üstüne basa basa tanıtım yapacağım ruslara dediği için ona vurguladığım bir söz oldu sadece..  :claps: :claps:

Çevrimdışı Efe

8 adet boru kaldi ama yavas gidiyorlar 2 gundur hala yeni aciktaki bolum bitmedi aksama kadar ne yapacaklar bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

strand jackleri ne zaman yerlestirecekler acaba ben bugun baslar diyordum ama bi hareket yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

@Yunus sen bodrumdan kastımın Vodafone Arena bodrumu olduğunu düşünerek yazdın galiba öyle tahmin ediyorum ora değil diğer Bodrum...

Çevrimdışı Efe

uzun halatlar icin iskele isi devam ediyor 10 taneye yakin iskele kuruldu uzun haltlarda serilmeye baslanabilir yavastan su borular bitse yarina iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

uzun halatlar icin iskele isi devam ediyor 10 taneye yakin iskele kuruldu uzun haltlarda serilmeye baslanabilir yavastan su borular bitse yarina iyi olacak

@Efe Eski açıkta neden iskeleler kurulmuyor acaba bir sıkıntı mı var yoksa üstü kapanmayacak mı  :evillol:

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 14:13:37
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
bu kadar emre mi olur forumda arkadaş karıştırıyor insanlar :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı YunusEmre

bu kadar emre mi olur forumda arkadaş karıştırıyor insanlar :evillol:
o değil de hangimiz ne yapsak olan @Yunus Emre Dökmeci ye oluyor :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe Eski açıkta neden iskeleler kurulmuyor acaba bir sıkıntı mı var yoksa üstü kapanmayacak mı  :evillol:
mecbur kurulacak simdi tahta koynaya oncelik verildi bi kac gune eski aciktakilerde kurulur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

galiba yeni aciktaki imalat bitti kapalidan devam edecekler heralde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

bu yerdeki saha boyunca uzanan lar celik halat mı yoksa başka bişey mi .kameranın tam önünde altında tahtalar var.çözemedim onları
İsmet Yarkın ONUR

ysariusta

• Ziyaretçi

Başlarım demokrasine bu ne qrkadaş bu kadar yunus emre mi olur. Akşam sizin nickler değişiyor haberiniz olsun.
o değil de hangimiz ne yapsak olan @Yunus Emre Dökmeci ye oluyor :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 14:43:42
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Mobilde hepiniz aynısınız
doğru diyorsun mobilde resim yok herşey aynı görünüyor :o_o:
mobilde ben kendi iletimi bile bulamıyorum :tabe:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 27 Temmuz 2015 (13:30) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.