Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6036917 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

1 saate kadar numaralidaki cati kolonu imalati tamamlanacak eski acik kapali tarafina bugun gececeklarmi bakalim 4 tane falan boru imal ettiler diger ufak vincler heralde hepsini imal edecekler buyuk vinclerde onumuzdeki 2 gun bunlari takip bitirecek sonrada strand jackler ve halatlari serecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı toedeyou

Yeni inonu fotosu cok iyi giderdi ama bugun pazar :s20:

Çevrimiçi Necmi

nerdeyse forum açıldığından beri üyesin şu yavru kartallıktan bir türlü kurtulamadın @toedeyou  :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Ben de boruları saymak için yeninönüyü bekliyorum
İyice kapandı kamera

Çevrimdışı Efe

numarali eski acik birlesti ama islerde bitti gibi paydos ettiler galiba hafta icine 9 adet borumuz kaldi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben de boruları saymak için yeninönüyü bekliyorum
İyice kapandı kamera

sayma 9 kaldi borumuz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Efe

İyi 2-3 güne biter
bugun sadece 1 tane takildi ama numarali eski acik birlesiminden dolayi uzun surdu imalat yarin icin hazirlanan 4 tane falan kolon var 2 gun sonra bitecektir sonrasi strand jackler ve halatlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yarin dahada iyi gider aksama dogru ozellikle
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sbrhrzmn

Bugün burda niye kimse yok. 6 bucuk saattir kimse mesaj atmamış. Şaşırdım :alala:

Çevrimdışı Deniz

Bugün burda niye kimse yok. 6 bucuk saattir kimse mesaj atmamış. Şaşırdım :alala:
Hafta sonu herkes dışarda burda olanlar da maça takıldı  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Easthanbool

İşler erkenden bitti bugün konuşacak pek bir şey olmadı.Deniz'in de dediği gibi birde maç olunca
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı megiddo

an itibariyle beyaz futbolda hunharca vodafone arena tartışılıyor, stadın 2015 te acilamayacagi kanaatindeler.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

an itibariyle beyaz futbolda hunharca vodafone arena tartışılıyor, stadın 2015 te acilamayacagi kanaatindeler.

ROK hep boyle  :bandit:  2017 diyor adam ya.. :steamed:

ysariusta

• Ziyaretçi

Gerçekten hiç bir bilgileri olmadan bu kadar boş konuşan adamları neden izliyorsunuz ben hayretler içindeyim. İzlemeyin ve tarihe karışsınlar bu kadar net.

Çevrimdışı tr_ahmet06

Rasim ozan Kütahyalı gibi adamlar algı operasyonunda ustadır, milletin bilinç altına çalışırlar.. Bu (Hakaret yok) adam Beşiktaş taraftarının canını sıkmak için elinden geleni yapıyor, baktı Gs de işler kötü hemen çamur atmaya başlıyor.. O yüzden fazla dert etmeyin stad en fazla 4 ay sonra açılır..
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2015, 02:33:53 Necmi ]
Açın gözlerinizi bakmayın şaşı, alayınız gelse yıkamaz Beşiktaşı!

Çevrimdışı Deniz

Ocakta acilirsa 2016 oluyor :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı hic2222

Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Temmuz 2015, 00:20:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ocakta acilirsa 2016 oluyor :)

Galatasaray maçına yetiştirmeyi deneyeceklerdir.

Takımın durumuna göre karar verilir. Zirvedeysek açarlar kopma olursa açmazlar Şubata ikinci yarıya atarlar diye düşünüyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fatihsahin

abi rasim ozan neyse oktay derelioğlu bile a spor da bu sene çok zor diyor başka adam da ismini unuttum fotoğraflarına bakıyorum olmaz yetişmez diyor her programda bi yetiştiremezler havası veriyorlar
siyah beyaz

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Valla kimse kusura bakmasın, kulup başkanı 10 ayrı tarih verdi 10 tarih de tutmamışken, millette konuşur böyle 2016 2017 diye kimsede sesini çıkartamaz, çıkartmamalıda.

Çevrimdışı Murat Aksakal

Valla kimse kusura bakmasın, kulup başkanı 10 ayrı tarih verdi 10 tarih de tutmamışken, millette konuşur böyle 2016 2017 diye kimsede sesini çıkartamaz, çıkartmamalıda.

Katılıyorum, adamlar zaten bir açık bulalım da şunlara saydıralım diye fırsat kolluyor..
başkanın bu fırsatı vermemesi gerekiyordu şu adamlara..
Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı Altuğ

İyi geceler Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı toedeyou

nerdeyse forum açıldığından beri üyesin şu yavru kartallıktan bir türlü kurtulamadın @toedeyou  :D
@Necmi Abi aslinda ilk gunun aksamindan  beri takipteyim(2 ay sonra uye oldum 10.8.14)  forum acilisinda bir link bulmustum dh den. Sessiz uye oldugum dogru ama bu basliklarda okumadigin mesaj yok. Bazen cok merak ettigim seyleri soruyorum hem uzakta oldugumdan hemde fazla bilgim olmamasindan dolayi fazla yazmiyorum(aslinda bayagi birseyler ogrendik sayenizde) ama daha fazla katilmaya calisacagim.
Enbuyuk hayalim bir macgunu toplanmasinda aranizda bulunmak ve Vodafone Arenada Besiktasimizi hepbirlikte desteklemek.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi aslinda ilk gunun aksamindan  beri takipteyim(2 ay sonra uye oldum 10.8.14)  forum acilisinda bir link bulmustum dh den. Sessiz uye oldugum dogru ama bu basliklarda okumadigin mesaj yok. Bazen cok merak ettigim seyleri soruyorum hem uzakta oldugumdan hemde fazla bilgim olmamasindan dolayi fazla yazmiyorum(aslinda bayagi birseyler ogrendik sayenizde) ama daha fazla katilmaya calisacagim.
Enbuyuk hayalim bir macgunu toplanmasinda aranizda bulunmak ve Vodafone Arenada Besiktasimizi hepbirlikte desteklemek.
gelirsin artık bir maç tanışırız yada bir deplasman olur biz geliriz aslında Brugge maçına gelmeyi düşünüyorduk bilet satışı olmadı @toedeyou