Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6029206 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı serdart

strandjackler iç halkaya monte edilecek gibi geliyor bana saha içinde tutanabilecekleri bi yer var mı? tutunacak bi şey yoksa kendini yukarı çekmiş olmayacak mı? bir de fare kulaklı aparat sayısı kadar gelmiş olması gerek daha tek tek 42 tane strandjac takılacak demek oluyor bu. iş çok gibi ...

Çevrimdışı FARUK

Şu fotoya göre strandjackler havada asılı kalacak gibi geliyor bana.

Yerdeki uygulamalara da benziyor ama borular iskeleler var nasıl yapılacak aklım almıyor

Sizin fikirleriniz nedir @Efe @FARUK

bence kirişe tutunacak strand jack ler
strand jack in tutundugu çelik parçaların ucunda kırmızı ile işaretli bölge kirişte işaretli yere tutunacak gibi

Çevrimiçi Necmi

abi stad zaten harika oldu ve bu stadı kıyaslayabılecegım bır stadta daha yapılmadı dunya uzerınde. ben acaba bıraz daha estetık katabılırmıyım su halıne dıye kendımı zorlardım bısey bulamayınca kosedekı yırtıklara ve eskı acık ust tunellerıne sarıyım barı dedım. Yırtıklar olabıldıgınce kucuk benım dusuncem boyut olaraktan zıyade bırı dıgerlerıne gore ufak olsa estetık ve ozellık bakımından güzel gorunur dısardan bakınca dedm yoksa samsun ts bursa tokı hepsınde kosedekı yırtıklar bızımkının en az 1bucuk katı. Bır an ıcın uefa krıterlerıne uydugunuda varsayarak konusursak sencede kapalı eskı acık kösedekı yırtık(en az kullanılacak olan) dıgerlerıne gore ufak ve eskı acık ust 6 tunellı daha estetık olmazmıydı abi?
:alala: makyaj yaparız  :D
biraz ruj biraz rimel daha estetik durur :bandit:

Çevrimdışı Erhan

strand jack in tutundugu çelik parçaların ucunda kırmızı ile işaretli bölge kirişte işaretli yere tutunacak gibi

O kiriş üstündeki platform ondan kurulmuş olabilir doğru @FARUK

Ben V halat ile uzun halat arasında kalasların üstünde kalacaklar diye düşünüyordum bakalım nasıl olacak :alala:

Çevrimdışı FARUK

O kiriş üstündeki platform ondan kurulmuş olabilir doğru @FARUK

Ben V halat ile uzun halat arasında kalasların üstünde kalacaklar diye düşünüyordum bakalım nasıl olacak :alala:
bu görseli daha önce hazırlamıştım ama ne olduğunu çözemediğim için paylaşmamıştım
v halatların bağlanacağı bölgeler mevcutken bunların her 2 sinin arasında fazladan bir delikli bağlantı bölgesi var yeşille işaretli
ne için olduğunu anlamamıştım o zaman ama strandjack lerin bağlanması için bırakılmış bence
az kaldı zaten görücez bakalım :)

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Yeni açığın arkasında bir vinç var . Neden orada acaba
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erhan

bu görseli daha önce hazırlamıştım ama ne olduğunu çözemediğim için paylaşmamıştım
v halatların bağlanacağı bölgeler mevcutken bunların her 2 sinin arasında fazladan bir delikli bağlantı bölgesi var yeşille işaretli
ne için olduğunu anlamamıştım o zaman ama strandjack lerin bağlanması için bırakılmış bence

Aynen böyle olacak gibi platformda strandjack ve kontrol panolarını tutacak o zaman.

Güzel bi görsel olmuş aydınlatıcı :claps:

8 adet strand jack hazırlandı uçları da biraz ilerisinde duruyor.

Üçgen borular yavaşladı bugün akşama doğru hızlansalar bari

Çevrimdışı pascal26

@Efe az önce  BJK tv de enbaba kartal programında Hulusi baba çatı işleri için bayram öncesi başkanla  konuştuğumuzda bize verilen bilgiye göre dedi; beyaz çatı kollarının takılmalarında sıcak soğuk havalara göre verilmesi gereken toleranslar varmış dedi.Aralarındaki  mesafenin öneminden bahsetti.O miki kelepçelerin ayarları sanırım o toleranslara  göre  belkide yeniden düzenleniyor.Bazı bölgelerde belkide kaydırıyorlar kelepçeleri.Çatı beyaz üçgenlerinin takılma sayısı 3 ila 4 normal  dedi öyle  söylenmiş..Ayar sonrası işlerin hızlanacağından bahsetti.Bu tolerans ayarlamasından haberin var mı  @Efe????

Evet abi akşam ben de izledim. Başkan kendilerine açıklamalar yapmış. (Çimlerin altında havalandırma sistemleri olacağını fln da anlattı programda.)

Önemli olan halkanın kalkması ondan sonra hemen çim için drenaj başlayacak fln dedi. Yani benim anladığım bahsettiğinz şu kedi yolları, semer fln yapılırken zeminde de bi şekilde çalışma başlayacak. Zaten çim işlemi sırasında da saha kenarlarında yani tribünle saha zemini arasındaki 6 ve 9 metrelik alanlarda yine vinçler çalışacak koltuk takılma işlemleri için  fln dedi. Benim izlenimim en geç Kasımı işaret etti. Artık ben kendimi 29 Ekim'de açılmış bir stada hazırlıyorum  :halay:

Çevrimdışı Efe

suana kadar 2 cati kolonu takildi yeni aciga bugun o bolum bitecek gibi 4 adet takilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

suana kadar 2 cati kolonu takildi yeni aciga bugun o bolum bitecek gibi 4 adet takilacak
18 mi oldu

Çevrimdışı Efe

olma ihtimali cok yuksek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

o hem strand jackler hemde cati uzerine konacak uzun borularin baglanti bolgesi bence faruk  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

UEFA kriterlerine göre yapılan stadın açılışının, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Bursaspor'un Gaziantepspor'u konuk edeceği maça yetiştirilmesi planlanıyor.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

ysariusta

• Ziyaretçi

UEFA kriterlerine göre yapılan stadın açılışının, Spor Toto Süper Lig'in ikinci haftasında Bursaspor'un Gaziantepspor'u konuk edeceği maça yetiştirilmesi planlanıyor.
Az beklesinler birlikte açarız

Çevrimdışı sallapati

18/42 mi şimdi?

42/42 kaç günde ulaşılır?

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2015, 15:59:13
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Az beklesinler birlikte açarız
efe bu ilk maça gidip bi test yapsın akustik görüş açısı vs bizi bilgilendirir...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı sozkul

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/63086/kombine_sahibi_taraftarlarimiza_onemli_bilgilendirme.html

kombine sahipleri unutmayın he ben unutmuştum valla :))

Bende bu mesajdan etkilenip yeniledim ama siz yapmayın, bittiği tarihden değil uzatmayı yaptığınız tarihden itibaren başlatıyorlar. Maça gideceğiniz hafta yenileme yaparsınız.

Çevrimdışı kaanzor

Bende bu mesajdan etkilenip yeniledim ama siz yapmayın, bittiği tarihden değil uzatmayı yaptığınız tarihden itibaren başlatıyorlar. Maça gideceğiniz hafta yenileme yaparsınız.

Saolasın abi o zaman ilk maçtan önce yeniletirim
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Vay bqnkacılar vay

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı keremfrat1

Bugun benden size supri var :) ipucu dun tatilden dondum :)

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı TØLGA

Bugun benden size supri var :) ipucu dun tatilden dondum :)
başknla fotolarını gördük zatn  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK