Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6028210 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Kaldırmadan önce kelepçe ve boruların üst kısmındaki kulaklara kısa halatları da diagonal bağlarlar herhalde kaldırınca gerginleşir.
@Efe  @FARUK hocamdan görüş alalım..
uzun halatlar kelepcelere baglanacak kisa halatlarda uzun halatlara ve gerdirilecekler kisa halatlar kirislere tutturulacak gerdirme islemi sonrasi aslinda halatlar icin zaman alan bi kisim yok diger isler zaman aliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

uzun halatlar kelepcelere baglanacak kisa halatlarda uzun halatlara ve gerdirilecekler kisa halatlar kirislere tutturulacak gerdirme islemi sonrasi aslinda halatlar icin zaman alan bi kisim yok diger isler zaman aliyor
Cevap için sağol @Efe hocam ben kelepçelerin iki yanındaki kulaklardan boruların üstündeki kulaklara olan bağlantıları kastetmiştim :) Tabii kısa halat mı olacak yoksa boru mu bilmiyorum..
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 11:38:00 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı FARUK

Kaldırmadan önce kelepçe ve boruların üst kısmındaki kulaklara kısa halatları da diagonal bağlarlar herhalde kaldırınca gerginleşir.
@Efe  @FARUK hocamdan görüş alalım..
Şuan alttaki 4 lu halat bölgesi tam gergin değil takılabilir bencede kaldırma işlemi başlamadan önce

Çevrimdışı YunusEmre

Şuan alttaki 4 lu halat bölgesi tam gergin değil takılabilir bencede kaldırma işlemi başlamadan önce

valla şu borulardaki kulaklardan da dikey olmasa da çapraz vs halar uzatılacaktır o kulaklar boş değil :D

Çevrimdışı Fatih

ts bu sene yeni stada gecmeyecegini acikladi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı FARUK

valla şu borulardaki kulaklardan da dikey olmasa da çapraz vs halar uzatılacaktır o kulaklar boş değil :D
Olacak zaten her aralıkta X şeklinde çapraz halat var sadece kapalı tam orta bölümde yok numaralı da da olmayabilir orayı net görmedik

Olacak zaten her aralıkta X şeklinde çapraz halat var sadece kapalı tam orta bölümde yok numaralı da da olmayabilir orayı net görmedik
Zaten oradaki iki kelepçede de o tarafın kulakları yok geçenlerde bir arkadaş sormuştu :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Temmuz 2015, 12:55:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Ocak'tan önce biz de geçemeyeceğiz zaten tamamen duyguları bir tarafa bırakıp değerlendirirsek..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ocak'tan önce biz de geçemeyeceğiz zaten tamamen duyguları bir tarafa bırakıp değerlendirirsek..

Her zaman söylüyorum , bazen o kadar hızlı çalışıyorlar ki isterlerse günde 15 tane beyaz çatı boru takabilirler gibime geliyor. Çatı için fazladan 4 vinç kiralasalar yine fazladan 50 işçi alsalar maliyetleri 1 milyonu geçmeyecek. Neyse ben anlamadığımı biliyorum da umarım onlar da ne yaptıklarını biliyorlardır  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

onlarin zaten stad bitse bile yapilacak yollar vs isleri var o yuzden gecemezler herseyi bitsin oyle gecerler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

geceriz 22 kasimda stadtayiz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Cevap için sağol @Efe hocam ben kelepçelerin iki yanındaki kulaklardan boruların üstündeki kulaklara olan bağlantıları kastetmiştim :) Tabii kısa halat mı olacak yoksa boru mu bilmiyorum..
onlar ince kisa halat olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ordada yok tek kulak mickey mouse koydular orayada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

ordada yok tek kulak mickey mouse koydular orayada
İç halkaya ulaşım yerleri olabilir oralar

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı fatihsahin

siyah beyaz

Çevrimdışı beşiktaşk

başkan q7 ile stadı gezdi periscope tan yayın yaptılar sonra bir prefabrik eve gittiler  kameramanları dışarı çıkardılar :D
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 13:45:58 beşiktaşk ]

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Erhan

Şu fotoya göre strandjackler havada asılı kalacak gibi geliyor bana.

Yerdeki uygulamalara da benziyor ama borular iskeleler var nasıl yapılacak aklım almıyor

Sizin fikirleriniz nedir @Efe @FARUK
[ Son Düzenleme: 22 Temmuz 2015, 14:01:32 Erhan ]

Çevrimdışı kaanzor

Şu bizim başkan ölmeden stadı bitirse adam eridi gitti acayip çöktü valla  :by2:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.