Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6024526 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

1 kelepçe daha takılacak vinç kaldırıdı :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Temmuz sonu germe işi zor @Efe
Olursa müthiş olur ama  :icool:
zor evt ama bellide olmaz bekleyip görelim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

zor evt ama bellide olmaz bekleyip görelim :icool:
Uzun halatların serimi ve strandjack montajları başladığında daha net tahmin yapabiliriz
Strandjack montajı bana pek hızlıca olacak bir işlem gibi gelmiyor ama dediğin gibi bekleyip göreceğiz  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Alparslan

Eski açık orta kısımda sanki bir halat kirişe doğru uzatılmış gibi. Göz yanılsaması olabilir bilemiyorum. Altında da sarı bir nesne var sanki. Strand jack olmasın.

Çevrimdışı Factatum

Strandjack montajı bana pek hızlıca olacak bir işlem gibi gelmiyor ama dediğin gibi bekleyip göreceğiz  :ok:

Bizim strand jackler zemine monte olacağı için, hızlı bir montaj beklemeliyiz.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim strand jackler zemine monte olacağı için, hızlı bir montaj beklemeliyiz.
Yanlış hatırlamıyorsam yukarı halkaya monte edecek bir yer hazırlamışlardı   Yukarı monte edilecek yani

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı CanEmre

Eski açık orta kısımda sanki bir halat kirişe doğru uzatılmış gibi. Göz yanılsaması olabilir bilemiyorum. Altında da sarı bir nesne var sanki. Strand jack olmasın.
Göz yanılması maalesef
beyaz vincin ucu halatlara paralel durmuş  :evillol:

Çevrimdışı Factatum

Yanlış hatırlamıyorsam yukarı halkaya monte edecek bir yer hazırlamışlardı   Yukarı monte edilecek yani

O boyuttaki strand jackleri nasıl monte edecekler çok merak ediyorum. Dahası söylediğin gibi olursa, ağustos sonrası ancak kalkmaya başlar bizim çatı.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O boyuttaki strand jackleri nasıl monte edecekler çok merak ediyorum. Dahası söylediğin gibi olursa, ağustos sonrası ancak kalkmaya başlar bizim çatı.
Onun için ancak devre arsından sonra açılır diyorum

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı CanEmre

bahsi geçen foto bu
nasıl olacağını yapılırken göreceğiz

Çevrimdışı Efe

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/62706/

Vodafone Arena açılışından itibaren bir yıl boyunca kombineler geçerlidir.

kombine kart alacak arkadaşların kafasında artık soru işareti kalmasın alınan tüm kombineler vodafone arena açılışından 1 yıl sonrasına kadar geçerlidir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Factatum

bahsi geçen foto bu
nasıl olacağını yapılırken göreceğiz

O halde 41 adet daha bundan takılacak kirişe. Buna strand jackler monte edilip, çatının kaldırılacağı düşüncesi biraz tuhaf kaçıyor bu işlere uzak biri için. Neyse ki işin ehli uzman ve firma bu işi yapıyor.  :D

Çevrimdışı CanEmre

O halde 41 adet daha bundan takılacak kirişe. Buna strand jackler monte edilip, çatının kaldırılacağı düşüncesi biraz tuhaf kaçıyor bu işlere uzak biri için. Neyse ki işin ehli uzman ve firma bu işi yapıyor.  :D

Moral bozmak gibi olmasın ama tam olarak;
uzun halatların bir ucu mickey'lere diğer ucu V halatlara ve strandjack'e bağlanacak sanırım.
Tüm strandjackler bir merkezi kontrole bağlanacak
hep birlikte gerilecek
V'lerin ucu dış halkaya sabitlenecek
Sonra diğer çelik aksam ve semerler monte edilecek
Kedi yolları Vs. yapılacak
Sonra vinçler çıkacak
Ben böyle anlıyorum...

Çevrimdışı Efe

onada söyleneni söylüyordur belki ama yetişmeyeceği kesin ay sonu daha net bi görüntü olacak ama ağustos ayı içinde kaldırılacak gibi görünüyor temmuz sonuna zor eğer imalatlar hızlanırsa olabilir tabi  :)
[ Son Düzenleme: 20 Temmuz 2015, 21:11:37 ZEKI ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Moral bozmak gibi olmasın ama tam olarak;
uzun halatların bir ucu mickey'lere diğer ucu V halatlara ve strandjack'e bağlanacak sanırım.
Tüm strandjackler bir merkezi kontrole bağlanacak
hep birlikte gerilecek
V'lerin ucu dış halkaya sabitlenecek
Sonra diğer çelik aksam ve semerler monte edilecek
Kedi yolları Vs. yapılacak
Sonra vinçler çıkacak
Ben böyle anlıyorum...
eylül sonuna kadar zamanları var abi tüm işler için eylül sonu dahi sahadan çıkılsa 2 ay sonra saha maç oynayacak hale geliyor aralık başına denk gelir her ihtimalde gs maçını oynayacağız vodafone arenada stad aralık öncesi açılacaktır ama ne zaman :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

3.çatı kolonu ve 2.kelepçe takıldı bugün fena iş çıkarmadılar az işçi olmasına rağmen  hafta içi hız artarak sürecektir :ok: :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Strand Jack ler kirişe nasıl takılacak diyoruz ama bence mümkün , kirişler küçük değil  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

eğer 22.11.2015 gününe stadı açrsak tam 4 iç saha maçı oynayacağız 1 ayda bence kayıp çok azalır asıl hedefin bu olması lazım 2 hafta üst üste içeride oynadıktan sonra deplasman sonra gs maçı ve 17.hafta yine içeride konya maçını oynayacağız 4 iç saha maçı 1 ayda oynanacak 5 iç saha maçını kaçırmış olacağız 1 kasıma yetişirse ise 4 iç saha kaçacak 5 iç saha oynamış olacağız 1 kasım yada 22 kasım bu tarihlere yoğunlaşılmalı artık ve bitirilmeli :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

günlük 3 adet çatı borusu takıldımı ay sonuna bitiyor  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Ay sonuna kadar alt kat iskeleleri de bitmiş olur.
Ağustosta görürüz strandjack montajının performasını  :ok:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Efe Benim gördüğüm isterlerse günde 15 çatı borusu bile takabilirler. Benim merak ettiğim alt iskeleye dizilen halatlara ne gerek vardı. Çatı borularını yine bir boru ile aşağıdan birleştirseler bir yukarıdan ve bir aşağıdan bağlayacakları halat ile yukarı kaldırabilirlerdi . Böylece kelepçe derdi de olmazdı. Fikrin nedir  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı asyakartalı

Başkan dan izin alalım açılışta alacalının beyaz vinci saha ortasında yakalım :evillol: :akuma: :akuma:.nasıl olsa bi işe yaramıyor.yaramadığı gibi bide ayak altında duruyor boş boş :steamed:

Çevrimdışı Efe

@Efe Benim gördüğüm isterlerse günde 15 çatı borusu bile takabilirler. Benim merak ettiğim alt iskeleye dizilen halatlara ne gerek vardı. Çatı borularını yine bir boru ile aşağıdan birleştirseler bir yukarıdan ve bir aşağıdan bağlayacakları halat ile yukarı kaldırabilirlerdi . Böylece kelepçe derdi de olmazdı. Fikrin nedir  :alala:
abikelepçe olmazsa halatlarda olmaz :D aslında bu çelikler normalde havaya kaldırma işlemi başladıktan sonra takılıyordu bizde farklı yapılıyor çatı kaldırma işlemi aynı ama üzerinde fazladan çelik elemanla kalkacak aslında zamandan tasarruf sağlıyoruz şuan takılacak çeliklerin sayısı azalıyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erhan

4 gelmiş bile günde 6 7 takılır aslında :super: