Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017453 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Benim anlamadigim baskanin israrla Fb macina yetistirmeye calisiyoruz demesi.. Acaba artik bu gece calismalari ve sabahin ilk isiklariyla işe start verilmesi  sanirim bu hedefe yurume anlaminda mi ama yetismeyecegi de ortada.bayram sonu gercekten bu çati kalkacak arkadaslar. Bu kelepceler icin üc dort farkli ekip ayni anda calismalar yapti bu surece kadar.Beyaz boru dosemesi icin bir soru isaretim vardi sira atlamadan yan yana tek tek dosenir diyordum ama onun da oyle olmadigini yeni acigin oraya bagimsiz olarak kurulunca anladim. Bu uc dort ekip farkli noktalardan boru dosemesine baslayabilir bu durumda ne dersiniz?

Başkanımız psikolojik olarak hitap etmeyi bilen birisi ağzından çıkan sözlere dikkat edin popülist değil hedef odaklı sözlerdir ve her hedef ağızdan çıktığı gibi gerçekleşmese bile farklı amaçlara hizmet ederek gerçekleşir. Stat fb maçına yetişmeyecek ama o gün geldiğinde görüntü olarak bitmiş ama çim için beklenen bir görüntü olacak dolayısıyla yapıyorken en iyisini yapıyoruz sözü güçlendirilecek ayrıca başkanın son demeçlerini hatırlayın bizden bu kadar korkmayın neden ilk maçlarımızı deplasmanda oynamamıza karşı çıkıyorsunuz diyor bu bir psikolojik baskı unsurudur hedefe ulaşması çift yönlüdür deplasman iznini çıkarmaya yetmez ama kararsızların karar vermesine yardımcı olur. Daha çatıda iş kalemi çok en başta strand jackerların takılması lazım ki onun nasıl olacağını bilmiyoruz bu adımı atlatana kadar zaten çatı tamam diyemiyoruz önümüzdeki en bilinmez süreç bu. Çatı kalktıktan sonra daha hedef odaklı psikolojik söylemlere hazır olun. Başkanımız sadece bize değil rakip taraftarlara da mesaj veriyor yeri geliyor onların bize karşı olan adımlarını değiştirtebiliyor. Ne demişler Dünya'yı değiştirmek istiyorsan buna kendinden başlamalısın. Başkanımız değişimi küçük adımlarla küçük kazanımlarla yapıyor ama toplamda küçük kar tanelerinden oluşan dev bir çığ geliyor  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

borularda 6 adet oldular gun sonunda 10 adete dogru gidebilir bi aksilik olmazsa
Efe hocam , sen bilirsin, bu borular öncelikle fenere mi döşeniyor, cincona mı, yoksa her ikisi de mi?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkanımız psikolojik olarak hitap etmeyi bilen birisi ağzından çıkan sözlere dikkat edin popülist değil hedef odaklı sözlerdir ve her hedef ağızdan çıktığı gibi gerçekleşmese bile farklı amaçlara hizmet ederek gerçekleşir. Stat fb maçına yetişmeyecek ama o gün geldiğinde görüntü olarak bitmiş ama çim için beklenen bir görüntü olacak dolayısıyla yapıyorken en iyisini yapıyoruz sözü güçlendirilecek ayrıca başkanın son demeçlerini hatırlayın bizden bu kadar korkmayın neden ilk maçlarımızı deplasmanda oynamamıza karşı çıkıyorsunuz diyor bu bir psikolojik baskı unsurudur hedefe ulaşması çift yönlüdür deplasman iznini çıkarmaya yetmez ama kararsızların karar vermesine yardımcı olur. Daha çatıda iş kalemi çok en başta strand jackerların takılması lazım ki onun nasıl olacağını bilmiyoruz bu adımı atlatana kadar zaten çatı tamam diyemiyoruz önümüzdeki en bilinmez süreç bu. Çatı kalktıktan sonra daha hedef odaklı psikolojik söylemlere hazır olun. Başkanımız sadece bize değil rakip taraftarlara da mesaj veriyor yeri geliyor onların bize karşı olan adımlarını değiştirtebiliyor. Ne demişler Dünya'yı değiştirmek istiyorsan buna kendinden başlamalısın. Başkanımız değişimi küçük adımlarla küçük kazanımlarla yapıyor ama toplamda küçük kar tanelerinden oluşan dev bir çığ geliyor  :ok:
Senaryo yazarı filan olmalısın. Ya biz farklı bir dünyada yaşıyoruz ya da sen çok abartmışsın :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Wow'da yüzyılın başarısı çim firması ile yapılan röportaj paylaşılmış da aktar ismail çamur atmış böyle röportaj mı olur diye bu adam eskiden burada yönetici değil miydi@Necmi abi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba  :alala:
evet yöneticiydi beğenmediyse saygı duyarım kendi fikridir.  @CosmiC

Çevrimdışı ALI RIZA

Yapbozlar da koyuluyor yeni açıkta daha hızlı daha hızlı

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ysariusta

• Ziyaretçi

Bir arkadaşımız ilk maç fb ile olmasın demişti. Zira biz de ilk defa o atmosferi yaşayacağız. Biraz düşündüm işin içinden çıkamadım. Ama Ümraniye antreman sahasının da aynı çim olması dolayısıyla ilk maçı fb ile oynamamız gerektiğinde karar kıldım. ( Kendimce  :) ) Yalnız eğer maç Pazar olacaksa cuma ya da cumartesi stad içinde bir toplantı - tanıtım yapılmalı, bizler tribünde olmalıyız ki futbolcularımız atmosfere nispeten alışsınlar.
Abi şöyle bir konuda var tabii. Oyuncular sahayı ezberler. Tribünde reklam tabelasında falan belli mirengi noktaları olur zaman içinde. Bir kaç maç sonra olacak şeyler bunlar. Ancak ne kadar etkiler ki. Rakipte ilk kez orada oynayacak. Sen büyük bir motivasyon yakalamış olacaksın. Rakip kıskançlık içinde olacaktır. Emin ol RvP bile öyle stat görmedi daha. Seyirci bakacak bağırınca yer gök inliyor daha bir coşacak. Bu kadar avantaj varken aman ilk maç derbi olmasın demek ne derece doğrudur açıkçası bilemedim. Hangi riski almak daha doğru o hocanın işi. Ama insan evinden korkmamalı

Çevrimdışı Necmi

merhaba bir soru sormak istiyorum bu sene serme çim yapsak,seneyede hibrite dönsek çok büyük zararımız olurmu acaba teşekkürler
ruloda yapsan sana zaman kazandırmıyor çatı kapandığı günün ertesi gün stadda maç oynanır.
burda sıkıntı çimin yetişmesinde değil çatının bitmesi önemli çatı bitene kadar çim bitecek zaten.
uzun vadeli dayanıklılık için ekme çim sağlıklı oluyormuş ve bunun içinde zaman varken neden rulo yapılsın
sonuçta gene çatının bitmesi beklenecek. kaldıki bitmese ne olur 2 yıl beklemişik dışarda iki sezon
geçirmişiz 2 maçın hesabımı olur bu saatten sonra @VOLKİ3358

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ruloda yapsan sana zaman kazandırmıyor çatı kapandığı günün ertesi gün stadda maç oynanır.
burda sıkıntı çimin yetişmesinde değil çatının bitmesi önemli çatı bitene kadar çim bitecek zaten.
uzun vadeli dayanıklılık için ekme çim sağlıklı oluyormuş ve bunun içinde zaman varken neden rulo yapılsın
sonuçta gene çatının bitmesi beklenecek. kaldıki bitmese ne olur 2 yıl beklemişik dışarda iki sezon
peki necmi abi bu zemin çalışması kaç gün sürecektir çatı eylülün başında kalkarsa ne zamana açılabilir ?

Çevrimdışı Ayberk

ekme çim daha sağlıklıymış demek. bu yoktu yazıda  :alala:
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Necmi

peki necmi abi bu zemin çalışması kaç gün sürecektir çatı eylülün başında kalkarsa ne zamana açılabilir ?
kardeşim haberi okumak çokmu zor geliyor :alala:
bütün bilgiler orda var  @Melamadil

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kardeşim haberi okumak çokmu zor geliyor :alala:
bütün bilgiler orda var  @Melamadil
yok abi görmedim ki son bi kaç aydır transfer başlıgında takıldıgım icin görmedim :)

Çevrimdışı Necmi

ekme çim daha sağlıklıymış demek. bu yoktu yazıda  :alala:
rulo çimi her sene değiştiriyorsun anladığım kadarıyla hibritte çok tercih edilmiyor
burda Desso tarzı hibrit yapılıyor sen sahayı hazırlayıp rulo yu seriyorsun desso geliyor hibriti dikiyor
tabi firma o tip işide yaptığı için bu iyi bu kötü demiyor bu sefer diğer yaptığı işleri kötülemiş olur
ama özellikle stada çok üst seviye saha çalışması yapacaklarını ve ekme çimi tercih ettiklerini
söylediler.tabi aslında mantıken düşünmek gerekirse ekme çim senin sahanda kök salıyor sahaya uyumu çok daha üst seviyede olur hibritle
birlikte yapıldığı ve hibrite sarılarak kök saldığı için çok daha stabil olacağını tahmin ediyorum. @Ayberk

Çevrimdışı COB

Yani cati 25 temmuz falan kalkarsa ertesi gun cim calismalari mi baslanabiliyormu?

Hos gerci cati ozamana yetismez de...

Çevrimdışı İzzet

evt 42 adet olacak her mickey mousa bir boru  :evillol:
Peki bu borular çatının sahaya bakan yüzünü mü oluşturacak?
Eğer öyleyse çok yüksek değil mi?

Çevrimdışı Necmi

yok abi görmedim ki son bi kaç aydır transfer başlıgında takıldıgım icin görmedim :)
her gün haber sitesinede bakmayı alışkanlık edin orda yapacağınız bir tık bir kaç saniyenizi
alır ama bunun bize büyük katkısı olur ne kadar çok tıklama google da o kadar üst sıralara çıkmak
demektir buda tanınırlığımızın daha çok artması demektir. @Melamadil

Çevrimdışı Berk

Merhabalar üniversite sınav sonucu üniversite tercihi derken yaklaşık 20 gündür foruma bakamadım.Ne gibi gelişmeler oldu?Stadın fener maçına yetişme olasılğı var mı ?İçeriden koltuk scoreboard vb bilgiler sızdı mı ?Bilgilendirirseniz sevinirim abilerim

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Berk

Necmi abi görürsen sorularıma cevap veir misin?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yani cati 25 temmuz falan kalkarsa ertesi gun cim calismalari mi baslanabiliyormu?

Hos gerci cati ozamana yetismez de...
çatı agustos sonu eylül başı havaya kalkar

Çevrimdışı denilanz

Ne zamandır soracağım diyorum, unutuyorum. Bu duvarın eğiminde bir sıkıntı mı var? Dik değil gibi sanki? :alala:

Her yeni inönü resmine bakınca burası batıyor gözüme. :D

Çevrimdışı COB

Fikret Orman temmuz basi drmisti,  biraz gecikti diye 25 dedim. Agustos sonu kalkarsa Kasim'a hazirlanalim.

Çevrimdışı COB

Bu arada roportaj harika olmus, zevkle okudum,  helal olsun emeginize saglik.