Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

Tirbünlere kurulan iskeleler ne işe yarayacak sanırım her tirbüne kuracaklar bunlardan.
Evet kurulacak hocam uzun çelik halatlara destek olsun diye kuruldular 42 tane kurulacak
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yavvuzz

Sabah 5 te çalışmaya başlayıp akşam 9 lara kadar devam ediyorlar. Arada bayram olmasa kesin diyeceğim ama belki bayramda tek gün izin yapıp diğer günlerde çalışırlar. Bayramda 3 gün izin alacağıma çatı kalktıktan sonra 10 gün izni tercih ederim kendi adıma  :)
Bende stad bitiminden sonra izni kullanırdım ama sonuçta çalışanlarda emekçi hepsi bizim gibi manyak değil. İnşallah 25 Temmuz gerçekleşir ama cidden daha çok iş var gibi .

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bende stad bitiminden sonra izni kullanırdım ama sonuçta çalışanlarda emekçi hepsi bizim gibi manyak değil. İnşallah 25 Temmuz gerçekleşir ama cidden daha çok iş var gibi .
Olaya bu açıdan bakmamak lazım. Bayramda otellerde, tur işletmelerinde vs bir çok insan çalışıyor  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

Olaya bu açıdan bakmamak lazım. Bayramda otellerde, tur işletmelerinde vs bir çok insan çalışıyor  :)

Aynen.. sanırsın bayramda bütün sektörler tatil yapıyor.. ayrıca tatil yapılan sektörlerde bile yeri gelir bir projenin yetişmesi gerekiyorsa tatile çıkılmaz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı yavvuzz

Onların işi gereği çalışması gerekiyor . Aynı durumda olan herkes bunu yapmak zorunda . Neyse stadımız bitiyor ya 10-15 gün benim için problem değil.
Bu sene çok mutlu mesut bir sezon olacak gibime geliyor .

Çevrimdışı Musmarin

Near..Far..Wherever you are..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

kapali orta bolume takilan mickey mausenin bi kulagi yok  :D orda halat birlestirme oldugu icin bir kulak eksik olacak anlasilan 4 kaldi bu arada :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Tirbünlere kurulan iskeleler ne işe yarayacak sanırım her tirbüne kuracaklar bunlardan.
tribunden gelecek uzun halatlari mickey mouselara baglanmasini saglayacak iskeleler baya kuruldu yavastan uzun halat serilimide baslayabilir artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SDemirsoy

Yazdığım mesaj neden silindi? Yaptığınız röportajdan yola çıkarak bir soru sordum konu dışı mi oluyor bu
çünkü konumuzla alakasız mevzuyu uzatacak bir ileti yazmışsın

Çevrimdışı Efe

Babalar boruyu iyi döşemiş. :evillol: :evillol:

borularda 6 adet oldular gun sonunda 10 adete dogru gidebilir bi aksilik olmazsa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savaş

Sabah 5 akşam 9 başlamış çalışmalar. Bekle ulan Fener!

Çevrimdışı KUMANOVALI

Sabah 5 akşam 9 başlamış çalışmalar. Bekle ulan Fener!

Fb maçı namümkün gibi

hep beraber sinerjiyi sarı kızların kırmızılı olanına aktaralım  :naughty: :naughty:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Ferhat Türk

borularda 6 adet oldular gun sonunda 10 adete dogru gidebilir bi aksilik olmazsa

Boru da 42 tane mi takılacak @Efe
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Efe

Fb maçı namümkün gibi

hep beraber sinerjiyi sarı kızların kırmızılı olanına aktaralım  :naughty: :naughty:
29 ekimden once acilmaz abi daha catida bi ton is var o yuzden fb macini pek dillendirmeyelim en erken 29 ekim benim guzumde
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Benim anlamadigim baskanin israrla Fb macina yetistirmeye calisiyoruz demesi.. Acaba artik bu gece calismalari ve sabahin ilk isiklariyla işe start verilmesi  sanirim bu hedefe yurume anlaminda mi ama yetismeyecegi de ortada.bayram sonu gercekten bu çati kalkacak arkadaslar. Bu kelepceler icin üc dort farkli ekip ayni anda calismalar yapti bu surece kadar.Beyaz boru dosemesi icin bir soru isaretim vardi sira atlamadan yan yana tek tek dosenir diyordum ama onun da oyle olmadigini yeni acigin oraya bagimsiz olarak kurulunca anladim. Bu uc dort ekip farkli noktalardan boru dosemesine baslayabilir bu durumda ne dersiniz?
Physical Education Teacher

Çevrimdışı yldrmaydn

eğer çimler ekme olacaksa fb maçına yetişmesi için 3-5 gün içinde çim işleri başlamalı. başka türlü imkansız.
ama serme olacaksa çimler iş değişir  :D
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Burak Akay

Yeni gelen Tırda ne var acaba gören oldumu arkadaşlar
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı VOLKİ3358

eğer çimler ekme olacaksa fb maçına yetişmesi için 3-5 gün içinde çim işleri başlamalı. başka türlü imkansız.
ama serme olacaksa çimler iş değişir  :D
merhaba bir soru sormak istiyorum bu sene serme çim yapsak,seneyede hibrite dönsek çok büyük zararımız olurmu acaba teşekkürler
Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı Burak Akay

merhaba bir soru sormak istiyorum bu sene serme çim yapsak,seneyede hibrite dönsek çok büyük zararımız olurmu acaba teşekkürler
Olur hocam serme çimi komple sökmemiz gerekir sezon sonu ve buda bize sadece 30 gün kazandırır hiç gerek yok olmuşken tam olsun
İyi Günde Kötü Günde

evt 42 adet olacak her mickey mousa bir boru  :evillol:

En kötü Kasımpaşa macında acarız 1 kasım veya 31 ekim zaten burda acamassak .

Bir sonraki iç saha macı 22 Kasım 2015 Pazar Sivas maçı olur bir sonraki haftada içerrde 2 hafta üst üste :)

Max 4  kaçırcaz 2 si derbi anasını satım:)

Çevrimdışı yldrmaydn

röportajdan anladığım serme olarak da hibrit yapılabiliyor. yani hibrit olmasına engel değil. kaldı ki yaz dönemi renovasyon yapılacak çimlere o zaman tekrar ekmeye dönülebilir.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Kemal

Adamlar Çim işinde son nokta ropörtaj yaptılar, siz hala serme olursa çim yetişir serme olur mu diyorsunuz, bazen sizi anlamak gerçekten mümkün değil .

Vodafone Arena 15.06.2015 - 15.07.2015 Arası Gelişmeler

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+