Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6016834 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı megiddo

sabahın ilk ışıklarıyla başladı çalışmalar, kapalının hemen önüne iskeleye kelepçe malzemesi indirildi artık son kelepçeler de takılacak bugün kelepçeler biter gibi bir his var içimde.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Ağlamak istiyorum Super Mario Gomez için çalışın :super:

[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 06:30:51 Yusuf Tunaoğlu ]

Çevrimdışı megiddo

numaralının önünde halatların birleştiriliyor galiba.

Çevrimdışı megiddo

günün ilk kelepçesi saat 7 den önce göründü :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Hakan Bilgin

ne zaman açılır bilmiyorum ama süreyi kısaltmak için çabalıyorlar  :super: :super:
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın, sabah sabah bir kamyon bi şey gelmiş ne gelmiş  :o_o:

Çevrimdışı kyiv

Günaydın,

Kelepçeler bugün bitiyor gibi. Bol bol beyaz boru montajı bekliyoruz.Hadi hayırlısı.

Çevrimdışı yavvuzz

Herkeslere Günaydın ,

Stat çok güzel ilerliyor son zamanlar , ekim sonu kasım gibi oradayız inşallah . Çok bekledik forum ama artık çok ta yakınız gibi . Çatıcılar gözle görülür şekilde hızlandılar . Acaba adam sayısı mı arttı ? Yoksa işe hız mı verildi ? Bilenler aydınlata bilirse memnun oluruz .

Çevrimdışı kaanzor

Günaydınlar

Boru işi kolay gibi kelepçe işine nazaran eğer bayramda çalışılırsa bence bayram sonuna borular bitebilir  :biggrinking:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmet türken

günaydın. şu yeni açıktaki 2.üçgende sıkıntı var herhalde.dünden beri indirip indirip duruyorlar

Çevrimdışı mert_

herkese günaydın...

harıl harıl çalışma var :) bu tempoda gidersek febe yırtsa bile gese yırtamayacak cehennem çukurunda yanmaktan  :halay:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Başkan 25 Temmuz da çatı havaya kalkacak demişti. Sanırım bu sefer haklı   :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Murat Gültekin

bugün en az 2 üçgen bekliyorum çatıcı kankalardan  :lol:
DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Stada gitsek gezmek icin ya da resim icin izin verirler mi acaba ya, gidenlerin,bilenlerin  tavsiyelerini bekliyorum :D

Çevrimdışı can1903

Çatının kalkması için daha neler lazım yazabilecek varmı?
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ebabil

bu üçgenler takıldıktan sonra arka taraflarına da borular eklenecek değil mi? giderek küçülecek şekilde olacak sanırım

ysariusta

• Ziyaretçi

Abi 25 inde başlarsa Ağustos 15 havada olur 22 Ağustos makineler çıkar saha başlar. 31 Ekim Cumartesi eğer iç saha maçımız varsa açılış o gündür. Bunu en fazla 10 gün geri alabilirler fazlası olmaz.  Oda çatı günde iki metre kalkarsa tabi.

Çevrimdışı ahmet türken

kamera eski açıktan yeni açığa doğru dönerken yani uzak çekimdeyken gözüken (yakın çekimde ekrana girmiyor) tam kapalının önündeki bağlantı kısmındaki kelepçenin sağ kulağı yok. Acaba benmi yanlış görüyorum. Yok doğruysa sebebini bilen varmı?

Çevrimdışı ahmet türken

Stada gitsek gezmek icin ya da resim icin izin verirler mi acaba ya, gidenlerin,bilenlerin  tavsiyelerini bekliyorum :D
çok izin vereceklerini sanmıyorum. Heleki şu aralar gerek stadiçi gerek dışı çok hareketliyken biraz zor gibi gözüküyor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Abi 25 inde başlarsa Ağustos 15 havada olur 22 Ağustos makineler çıkar saha başlar. 31 Ekim Cumartesi eğer iç saha maçımız varsa açılış o gündür. Bunu en fazla 10 gün geri alabilirler fazlası olmaz.  Oda çatı günde iki metre kalkarsa tabi.
Bir arkadaşımız ilk maç fb ile olmasın demişti. Zira biz de ilk defa o atmosferi yaşayacağız. Biraz düşündüm işin içinden çıkamadım. Ama Ümraniye antreman sahasının da aynı çim olması dolayısıyla ilk maçı fb ile oynamamız gerektiğinde karar kıldım. ( Kendimce  :) ) Yalnız eğer maç Pazar olacaksa cuma ya da cumartesi stad içinde bir toplantı - tanıtım yapılmalı, bizler tribünde olmalıyız ki futbolcularımız atmosfere nispeten alışsınlar.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yavvuzz

Bu stad temmuz ayı içinde havaya kalkmaya başlayamaz maalesef benim kanımca . İnşallah başkanın dediği olur .

Çevrimdışı Musmarin

Tirbünlere kurulan iskeleler ne işe yarayacak sanırım her tirbüne kuracaklar bunlardan.
Near..Far..Wherever you are..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu stad temmuz ayı içinde havaya kalkmaya başlayamaz maalesef benim kanımca . İnşallah başkanın dediği olur .
Sabah 5 te çalışmaya başlayıp akşam 9 lara kadar devam ediyorlar. Arada bayram olmasa kesin diyeceğim ama belki bayramda tek gün izin yapıp diğer günlerde çalışırlar. Bayramda 3 gün izin alacağıma çatı kalktıktan sonra 10 gün izni tercih ederim kendi adıma  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

Sabah 5 te çalışmaya başlayıp akşam 9 lara kadar devam ediyorlar. Arada bayram olmasa kesin diyeceğim ama belki bayramda tek gün izin yapıp diğer günlerde çalışırlar. Bayramda 3 gün izin alacağıma çatı kalktıktan sonra 10 gün izni tercih ederim kendi adıma  :)
Bayramda bazı firmalar çalışacak
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..