Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017141 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

Catıcılar bugun iyi is cikardilar sanki sisteme alistilar ve ivme kazandilar. Yarin daha da guzel bir is cikartacaklardir.

Çevrimdışı Oktay

Catıcılar bugun iyi is cikardilar sanki sisteme alistilar ve ivme kazandilar. Yarin daha da guzel bir is cikartacaklardir.
evet @ZEKI hocam sahaya ısındılar işleride güzel sıraya koymaya başladılar İnşallah nazar değmeden en önemlisi kazasız belasız bu şekil devam ederler

Çevrimdışı Efe

@Efe , Türkiyede bayram tatili kaç gün sürüyor ? Fransizlar çalisacaklarmi ?
buyuk ihtimal calismayacaklar pazartesi baslarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

saat 21:53 ve bir kelepçe daha kaldırıyorlar  :busted_cop: :busted_cop: :bandit:

ula disari ciktim yine kelepce takilmis
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Efe çatı işlerini bu aralar nasıl görüyosun

Çevrimdışı ALI RIZA

Neden Efe yabancılarında Bayramı  :alala: :alala:

Çevrimdışı vdede

Bence acil bolumler calisir yonetim ozellikle bu izin konusunda cozume kavusturmustur
Acikcasi ben guveniyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

@Efe çatı işlerini bu aralar nasıl görüyosun
super oktay abi bundan iyisi olmaz zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yabancilara degil ama turk iscilere bayram sonucta he gitmeyen olur calisirlar o ayri
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

İyi geceler arkadaşlar. Uzun zamandırdır takip edemiyorum başkanın dediği gibi bayramdan sonra çatı kalkarmı ve şuan ne durumdayız  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi geceler arkadaşlar. Uzun zamandırdır takip edemiyorum başkanın dediği gibi bayramdan sonra çatı kalkarmı ve şuan ne durumdayız  :money:
Hee başkanın dediğine inansaydık şu an statta top oynuyorduk  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Hee başkanın dediğine inansaydık şu an statta top oynuyorduk  :kop: :kop: :kop:
Belki oynuyoruzdur @ALI RIZA  :alala: :alala: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Alparslan

@Efe mabet 2 firma ve kendisinin bayramda çalışacağını yazdı twitter'dan. Tabi çatıcılarmı bilmiyorum.

Çevrimdışı kadir137

Gölge, renklilere güzel bir mizah yapmış...
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Fikret Orman Super Star'ları bu stada indirmeye kararlı :halay:
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 01:39:47 Yusuf Tunaoğlu ]

Çevrimdışı sbrhrzmn

@Efe mabet 2 firma ve kendisinin bayramda çalışacağını yazdı twitter'dan. Tabi çatıcılarmı bilmiyorum.

6 firma çalışacak diye yazdı diye hatırlıyorum  :alala:

Çevrimdışı Efe

5 adet kelepce kaldi gecte olsa 1 adet yerlestirdiler bayramda calisma olursada zaten iyi olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TALAT

yurtdışı çalışanları için hem orjin ülkenin hem de çalıştıkları ülkenin resmi tatilleri onlara tatil sayılıyor. çalıştırmak istersen tabi extra money. yabancılar için de muhtemelen bu baya külfetlidir.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

İşin iyi tarafı üçgenler çok hızlı birleştiriliyor...Yerine takmak da çok zaman almayacak gibi...
Işıklandırma ve skorboardın da çatı işi bitmeden üretilip takılması lazım bu iş için de sanırım vinç gerekecektir...Çimcilere işi bırakmak için herşeyi halletmek lazım, o da zamanı hep ileri atar...Sıfır hatayla müthiş bir planlama yapılması lazım...
Tartan pist olsaydı hem vinçler hem çimler aynı anda yapılabilirdi...Tartan pistin işe yarayabileceğini bile düşündürttü ya bu özlem; pess... :)

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

sabah saat 05:26 başladı çalışmalar :D bu hızla devam ederler inşallah :D

Çevrimdışı İmansız26

Sabahın köründe çalışma  :super: :super:
 Stad Bitiyor Stad Yarereyyyy yarereyyyyyyyyyy  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
Tabutumuz Siyah-Beyaz