Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6017642 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

@Efe , Türkiyede bayram tatili kaç gün sürüyor ? Fransizlar çalisacaklarmi ?
Mabet bazı firmaların çalışacağını söyledi.Fransızların çalışması muhtemel..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı martin40

Mabet bazı firmaların çalışacağını söyledi.Fransızların çalışması muhtemel..

EyvAllah  :)

Çevrimdışı Ali Aba

Çevrimdışı asyakartalı

saat 21:53 ve bir kelepçe daha kaldırıyorlar  :busted_cop: :busted_cop: :bandit:

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Merhaba arkadaşlar bir haftadır ziyaretçi olarak sizleri takipteydim.. Bu sıcak ortamı gördükten sonra dayanamayıp üye oldum.. :)
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Deniz

Merhaba arkadaşlar bir haftadır ziyaretçi olarak sizleri takipteydim.. Bu sıcak ortamı gördükten sonra dayanamayıp üye oldum.. :)
:hosgeldin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

merhaba hocam hoşgeldiniz   :claps

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı Bjk_kosova

Kaç kelepçe kaldi bilen varmi??? Ben 5 sayabildim , bu arada çim hakindaki makaleyi okudum muhteşem olmus emeği gecen herkesi tebrik ediyorum elinize sağlik :)
Bir gün değil hergün Beşiktaş

Çevrimdışı can1903

:hosgeldin :hosgeldin :photo:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Murat Aksakal

Sevmeler emek ister, Beşiktaş emeğimsin..

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Hosbulduk sevgili arkadaslar herkese ayri ayri tesekkur ederim... Bu ortama kayitsiz kalamazdim...

Çevrimdışı mert_

Çevrimdışı dropoon

bence bi şekilde firmalar ve yönetim arasında fb maçına yetişme olasılığı konuşulmuş yoksa gece bu saatte bi kelepçe için okadar emekçi tutmazlar orda. bakalım yarın bu çubuklarda baya ilerleme olacakmı. :money:

Çevrimdışı Paletli Vinç

Mesai saatlerini çözemedim bazen gecede çalışıyorlar ilginç ama güzel :)

Çevrimdışı cagdas44

bence bi şekilde firmalar ve yönetim arasında fb maçına yetişme olasılığı konuşulmuş yoksa gece bu saatte bi kelepçe için okadar emekçi tutmazlar orda. bakalım yarın bu çubuklarda baya ilerleme olacakmı. :money:

Çim'den ötürü yetişmez ama o gün geldiğinde sadece çim i bekliyoruz yoksa hazır denecek şekilde adımlar atılacaktır

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mert_

şu kulaklılar bir bitse onla uğraşan ekipler de çelik çubuk olayına girişecek inş. :halay:

Çevrimdışı megiddo

kelepçe işini kafaya takmamak gerek bitti gözüyle bakalım çünkü çelik boruları engellemiyorlar , asıl bakmamiz gereken bu borular artık diğer işler onlara bağlı.

Çevrimdışı can1903

@Efe Ben sana bugün kelepçe sayısını verdim dimi  :lol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erhan

5 kelepçe kaldı galiba :super:

Üçgen çatı direkleri yapıldı yarın yeni açık köşenin birleşmesini bekliyorum

Strand jackler ne durumda nasıl kurulacak o muamma şu an

Çevrimdışı Necmi

Hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Çevrimdışı vdede

Helal beee emekciler calisiyo
Gonullerimiz onlarla

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Oktay

Gereksiz Yazı
Aktar Düzgün ve İyi birisi...!

aktar ismaili burda çogu yönetici ve arkadaş iyi tanır kendisi düzgün ve iyi bir beşiktaşlıdır, hala benim açımdan öyle ama malesef kafasını bazen çözemiyorum :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 23:52:54 ALI RIZA ]