Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6011856 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı mert_

TFF'nin FB'yi karşısına alacağını düşünmüyorum. TS konusunda da şöyle bir ayrıntı var, onların da yeni stat açılışı 2. yarı olarak planlanıyor ve Beşiktaş maçını yeni evlerinde oynamak isteyeceklerdir. Bu yüzden ilk 4 iç saha maçını deplasmanda oynama işi yaş. Bence olabilecek en iyi senaryo Başakşehir ve Rizespor'un bu teklife sıcak bakmaları olur. FB ile TS'yi de Vodafone Arena'da seneye yeneriz, ne yapalım yani. :tabe:
aynen, kaçsınlar bakalım nereye kadar kaçacaklar  :D maksimum bir sezon daha yırtarlar cehennem çukurunda yanmaktan  :halay:

Çevrimdışı Ayberk

teşekkür ederek şaktarın sahasına bakanlar aynısını bizim sahada hayal etsinler emeği geçen herkesi kutlarım hayırlı olsun
Shaktar'ın muhteşem bir stadı ve sahası vardı, defalarca maç izledim. tribünden halı saha gibi görünüyor. asla kopma ve kelleşme görmedim. Stad ENKA'nın elinden çıkma. bir gün Beşiktaşımın da keşke böyle bir stadı olsa diye içlenirdim. bugünleri de gördük. Camiamıza şimdiden hayırlı olsun
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ugurkartalizma

Dört dörtlük bir haber olmuş herkesin eline emeğine sağlık

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Bu röportajda emeği geçen herkese çok ama çok teşekkürler. Aynı zamanda tebrik etmek gerekir büyük de bir habercilik örneği sergilenmiş.Az buz bir iş değil. Stadımız da her bakımdan Türkiye'de ilk ve tek olacak birçok özellik barındırıyor.  :claps:

Ama maliyet açısından gözüm korktu. Tesislerdeki sahalarla birlikte 8 m euro yu bulacak gibi bence gerek yoktu bu kadarına. Sahanın erken açılması için rulo serme tercih ederdim aslında ama Q7 haberlerinden sonra sürenin bir önemi kalmadı pek bu yöntem daha kaliteli ve sağlam oluyorsa daha iyi olmuş, kaliteyi sahada görecez ama sadece çim olarak anlaşılan...

Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Okudukça heyecanlandırdı daha da teşekkürler :halay:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bir sorum olacak. stad bittiğinde şu nat geo'da olan mega yapılar gibi bir belgesel çıkacak mı ortaya. böyle bir hazırlık var mıdır?
vodafone un tıme lapse çekimleri var ama ne şekilde yapılacak bilmiyorum
ilgili arkadaşta o konuda bilgi vermiyor :D

Çevrimdışı TØLGA

bir stattan fazlası...
fazlası tabi abi kaçtane çocuğun göbek bağı var o stadyumun altında  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mert_

fazlası tabi abi kaçtane çocuğun göbek bağı var o stadyumun altında  :evillol: :evillol:
:D :D :D

Çevrimdışı ahmetx

Abi Pursaklar'da koltukları üreten fabrika oraya bi baskın düzenlememiz lazım  :evillol:
Onlar koltuk tedarikçisi bilmezler dizaynı @Burak Akay
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sbrhrzmn

BeşiktaşArena ailesine gönülden kocaman bir alkış  :claps:  :claps:  :claps: İyiki varsınız

Çevrimdışı ahmetx

Röportajda emeği geçen @Necmi, @ahmet türken @Fatih  @Altuğ   @FARUK hepinize teşekkürler. BBC kalitesinde olmuş gerçekden.
[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 01:53:46 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı BlackEagle132

Soluksuz gitti,Süper bir İş çıkarmışssınız..  Geliyor Çukur  :halay:

Çevrimdışı FARUK

Emeği geçen herkese teşekkürler
Soru işareti bırakmayan güzel bir çalışma oldu

Çevrimdışı melyet

süper röportaj olmuş emeği geçenlere sonsuz teşekkürler
NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı Esref

Çim röportajı için emeği geçen herkese cok teşekkür ederim. Gerçekten zevkle okudum  :ok:
İyi günde, kötü günde, her zaman Beşiktaş.

Çok güzel bir röportaj emeginize saglık..

29 Ekim güzel bir tarih..  Ya 1 Kasımda kasımpaşa macıyla acarız yetişmez ise 20-22 Kasım arası sivas macı ile acarız..

Bu tarihler tutarsa max 4 5 maç kacırıcaz.. 

Çevrimdışı fatihsahin

emeği geçen herkesin eli ayağı dert görmesin Allah razı olsun hepinizden. Başkanımızı da tebrik etmek gerek adama edilmedik küfür bırakmadılar, yoluna koymadıkları taş kalmadı ama yinede pes etmediler helal olsun. Benim anlamadığım bizi neden düşman gibi görüyorlar sonuçta bu bir spor değil mi ülke olarak tek mutluluk kaynağımız da diyebiliriz milli takımımız dünya 3.sü olduğunda hepimiz sevindik galatasaray uefa kupasını aldığında hep birlikte sevinmedik mi neden bizi düşman olarak görüyorlar ne yapmış olabiliriz hiç anlamıyorum
siyah beyaz

Çevrimdışı can1903

Mickey Mouselar takılsın yarın .. en az 3 istiyorum
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Paletli Vinç

@Necmi abi bu ropörtaj yaptığınız kişi andy croft mu İstanbul'a yerleşen eleman mı yoksa ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Çok güzel yazıl olmuş bir solukta okuyor  :super: :super:
Emeği Geçenlere helal olsun diyorum  :ok: :ok:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu ropörtaj yaptığınız kişi andy croft mu İstanbul'a yerleşen eleman mı yoksa ?
hayır sence bu kadar bilgiyi verebilirmi shakterden tut moskavaya kadar
şu anda vodafone arena ile ilgili  bu detayları bilen çok az kişi vardı. artık herkes biliyor :evillol:

Çevrimdışı mert_

[ Son Düzenleme: 14 Temmuz 2015, 03:11:33 mert kcptl ]

Çevrimdışı Altuğ

Arkadaşlar haberin altında paylaşacağınız yorumlar bizim için önemli.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Paletli Vinç

hayır sence bu kadar bilgiyi verebilirmi shakterden tut moskavaya kadar
şu anda vodafone arena ile ilgili  bu detayları bilen çok az kişi vardı. artık herkes biliyor :evillol:
sayenizde abi herşeyi öğrendik bir skorboard kaldı :) teşekkür ederim abi