Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6002948 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar  Merhaba bi süredir yazıları okuyordum muhabbete katılasım geldi. Herkes tff ye giydirmiş ama bu fikstür kurayla belirlenmiyor mu? Eğer kurayla değilse yaptıkları (Hakaret Yasak)₅. Geçen sene başkan gerekirse ilk yarı maçlarının tamamını deplasmanda oynarız ikinci yarı evimize taşınırız demişti. Geçen sene ocak da bitmesi imkansızken bunu söyleyen başkan bu sene en kötü ocak da bitecek stad için niye böyle bir talep de bulunmadı anlamıyorum. Bari yine Ankara ya gelseler :) geçen sene Ankara taraftarı olarak çok iyi desteklediğimizi düşünüyorum bu sene de evimize kavuşana kadar Ankara da oynamayı düşünmeliler bence

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk maçlar ddışında tümünde şaibe var ilk hafta için top cekiyorlar sonrası bilgisayar ortamli

:hosgeldin
Teşekkürler hoş bulduk

Çevrimdışı FARUK

Teşekkürler hoş bulduk

Merhaba hoşgeldiniz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Stadın bu hali bile çok güzel görünüyor , çatı yapılınca efsane olacak  :ok:
bencede
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı carsikartali

Konya ile fikstür çapraz bu sene.Kesinlikle değerlendirilmeli.Özellikle derbilerde.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 21:05:01 carsikartali ]

Çevrimdışı KAP

Konya ile fikstür çapraz bu sene.Kesinlikle değerlendirilmeli.Özellikle derbilerde.

bence de böyle yapılmalı da gs ve fb geçen senede olduğu gibi Konya'ya gelmeyi kabul etmeyebilir
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı carsikartali

bence de böyle yapılmalı da gs ve fb geçen senede olduğu gibi Konya'ya gelmeyi kabul etmeyebilir

Peşinen bildirilsin federasyona sezon başlamadan.Ozaman bişey yapamazlar diye biliyorum.

Çevrimdışı Savaş

Bende Konyanın uygun olacağını düşünüyorum ama Şenol hoca istanbul dışına çıkmayı istemiyor. Olimpiyat olur muhtemelen derbilerde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Altuğ

Konya'nın stadı muhteşem geçen sene Trabzon maçındaydım taraftar muhteşemdi. O maçı 3-0 taraftar aldırdı diyebilirim. Zaten gs de tribünlerden korkup vazgeçmişti Konya'da oynamaktan

Peşinen bildirilsin federasyona sezon başlamadan.Ozaman bişey yapamazlar diye biliyorum.
Ben de öyle biliyorum. Önceden oynayacağımız yeri bildirmemiz yeterli sanırım. Degisiklik yaparsak rakip takımın onayı gerekiyor galiba

Merhaba hoşgeldiniz
Teşekkürler hoş buldum

Çevrimdışı vdede

Bence fener  maci acilis icin hedef olur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mert_

bu stat en kötü ihtimalle gese maçına yetişmeli.

Çevrimdışı vdede

Bence ona yetisir

Çevrimdışı vdede

Abi gunde 3 tanemi takiyolardi

Çevrimdışı tayfunyasar

Herkese merhaba. Günde 500 koltuk takılsa 80 günlük koltuk süresi var diyebilir miyiz? Yoksa daha fazla takılma şansı var mı? Çatı işleri tamamen bitmeden koltuk takımı başlayabilir mi gibi geçmişte cevaplamış olması muhtemel sorular aklımı meşgul ediyor ama tam bir cevap bulamıyorum.  Herkese iyi akşamlar şimdiden.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı vdede

Ewet oda ayri bi hsp

Çevrimdışı cagdas44

Herkese merhaba. Günde 500 koltuk takılsa 80 günlük koltuk süresi var diyebilir miyiz? Yoksa daha fazla takılma şansı var mı? Çatı işleri tamamen bitmeden koltuk takımı başlayabilir mi gibi geçmişte cevaplamış olması muhtemel sorular aklımı meşgul ediyor ama tam bir cevap bulamıyorum.  Herkese iyi akşamlar şimdiden.

Bursa'ya koltuk takan firma günde 1300-1500 koltuk takabiliyoruz demişti

Çevrimdışı tayfunyasar

Süper o zaman en fazla 30 günde biter. Teşekkürler.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.