Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6002483 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mehmet92

%100 bittiği vakit fazla güzel bir stad olucağa benziyor şu son fotoğraflarla birlikte

Çevrimdışı vdede

Baskan londroda
Sicak haber
Baskan iyidir abi

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

strand jackler sahaya indirilmiş yine kelepçe takımı devam ediyor fotolardan görüldüğü kadarıyla işler bugün güzelmiş seyredemedik :icool: ayrıca 1 adet sarı vinç gelmiş
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 19:14:39 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı vdede

Kactane kaldiki

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ah be Başkan yaa yeter artık ama
Sokaktan Geçen Herkes Bu stadın 20 Eylülde bitmeyecegini anlar , Neden Israrla 20 Eylül dedin neden neden neden :s20: :s20:
TFF de sağolsun madem 20 Eylülde açıyorsunuz alın size İlk Maç Derbi , Derbiyle yapın açılışı dedi :tabe: :tabe:
TFF de çok net biliyor 20 Eylülde stadın bitmeyecegini bu nedenle Bütün derbileri iç sahaya verdi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mehmetthedum

Serme çimi:değerlendirmek lazım bu şartlarda.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Anıl

1 ay drenaj, 2.5 ay çim @Necmi abi. En azından bildiğimiz kadarıyla öyle. Serme çim olursa, ki olmasın, 1 ay daha erken biter.

Çevrimdışı Necmi

1 ay drenaj, 2.5 ay çim @Necmi abi. En azından bildiğimiz kadarıyla öyle. Serme çim olursa, ki olmasın, 1 ay daha erken biter.
ne alakası var nerden çıkarıyorsun bu tarihleri yarın bu konuyla ilgili detaylı bir bilgi geçecek
şuan gereksiz yere bilgi kirliliği yaratmayalım :bandit:

Çevrimdışı Efe

gördüğüm kadarıyla 2 yada 3 tane mickey mouse takılmış bugün 3.kesin değil ordamıydı değilmiydi hatırlayamadım :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ne alakası var nerden çıkarıyorsun bu tarihleri yarın bu konuyla ilgili detaylı bir bilgi geçecek
şuan gereksiz yere bilgi kirliliği yaratmayalım :bandit:
yarını bekliyoruz o zaman :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kutay

Ben Şimdi Kafamı nerelere vurayım :s20: :s20: :s20: :s20:
Başta TFF nin en başındaki ŞAHIS olmak üzere , Bütün TFF yönetim kurulunu SAYGI ile ANIYORUM :bandit:
Yahu Buyuk Abilerim daha iyi bilir , Biz Bunlara NE YAPTIK da KUYRUK ACILARI hiç dinmiyor :alala:
Tesadufe Bak , Ts derbiside dahil olmak üzere bütün Derbiler İç sahada , Bu Nasıl bir KORKUdur , Bu nasıl bir DÜŞMAN lıktır !!!
Amaç belli Daha ilk yarı bitmeden Bizi Devre dışı bırakmak !!
Dostuda , Duşmanıda biliyoruz , Sesssizligimize ve Ofkemize Bulaşmayın !!
Savaş mı istiyorsunuz ???? CAMOOONNN :tabe: :tabe:
abi maalesef onlarla savaşacak gücümüz yok lobi onlarda,para onlarda,kadro kaliteside renklilerin daha iyi  :s20: :s20:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Efe

miickey mouslar 27 oldular kaldı 15 pazar olmasa bile hafta içi bitecek bu iyi oldu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

@rubi_tobin abi öncelikle fotoğraflar için eline sağlık, sonrasında siz içerde o kadar teknolojik aletle ne yapıyorsunuz, Beşiktaş Üniversitesi kuracağız derken direkt statta süper bilgisayar mı kuruyorsunuz ne oluyor orada  :ebebe:

Çevrimdışı MHakan

gördüğüm kadarıyla 2 yada 3 tane mickey mouse takılmış bugün 3.kesin değil ordamıydı değilmiydi hatırlayamadım :biggrinking:
Şu an mickey mouselar takıldığı için yavaş gözüküyor. Çatı havaya kalkmaya başladığında çok güzel olacak.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bugün itibariyle bir taraftar olarak klüp başkanımdan talebimdir: Vodafone Arenanın açılışında federasyondan eski/yeni 1 tane bile davetli görmek istemiyorum.
Hatta beşiktaşlı geçinip de klübün lobiye ihtiyacı olduğunda kılını kıpırdatmayan medyadaki sözde beşiktaşlıları da çağırmasınlar. Hiç ayıp olur falan da demesinler. Ayıpsa da ayıp. Her ayıp bize mi olacak. Sonuçta bu (anlayan için) bir tepkidir.   

Ne yani federasyondan mhk dan kimseyi çağırmazsak saha kapatma cezası mı verecekler. Tepkini koy geç. Haktır.

Çevrimdışı Easthanbool

Resimler çok güzel @rubi_tobin abi eline sağlık teşekkürler  :claps:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Kutay

Bugün itibariyle bir taraftar olarak klüp başkanımdan talebimdir: Vodafone Arenanın açılışında federasyondan eski/yeni 1 tane bile davetli görmek istemiyorum.
Hatta beşiktaşlı geçinip de klübün lobiye ihtiyacı olduğunda kılını kıpırdatmayan medyadaki sözde beşiktaşlıları da çağırmasınlar. Hiç ayıp olur falan da demesinler. Ayıpsa da ayıp. Her ayıp bize mi olacak. Sonuçta bu (anlayan için) bir tepkidir.   

Ne yani federasyondan mhk dan kimseyi çağırmazsak saha kapatma cezası mı verecekler. Tepkini koy geç. Haktır.
:claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: :claps: +1903 :claps: :claps: :claps:
En Başta o TÜP ŞİRKETİ olan kişi Stadın yanına bile yaklaştırılmasın :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Kesinlikle katılıyorum bence yönetim kurulu taraftar  vede bu yönetimi destekleyenler dışında açılışta kimseler olamaması lazım.sürekli beşiktaşı aşağıya çekmek isteyen fedarasyon başta olmak üzere sözde beşiktaşlı olup tek yaptıkları laf taşımak olan. 1 tl bile yardımı olman eski kafalı yaşlı adamlardanda kurtulur biranönce bu kulüp inşallah.tek bildikleri ortaya laf söyleyip ahkam kesmek.bıktık usandık bu kör zihniyetten.adlarıda sözde beşiktaş abileri.Sizin Abiliğinizin Allah cezasını versin  sümüklü böcekler...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Acaba 20 Eylül geldiğinde halen 20 Eylül tarihinde açacağız diyecekler mi?  :D Düğme basılı kalmış olabilir mi bizim yönetimde?  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 34BJK64

FB derbisine hayatta yetişmez bu stat. Bence derbiyi Konya'da oynayalım.

GS derbisi Aralık'ta. O zamana stat bitmiş olur ama FB derbisi imkansız.

TFF'nin de Allah belasını versin. 3 sezondur derbileri ilk yarıda hep içeride oynuyoruz. Kesinlikle tesadüf değil bu olay. :steamed:
BEŞİKTAŞ JK

Stadın bu hali bile çok güzel görünüyor , çatı yapılınca efsane olacak  :ok:

Arkadaşlar  Merhaba bi süredir yazıları okuyordum muhabbete katılasım geldi. Herkes tff ye giydirmiş ama bu fikstür kurayla belirlenmiyor mu? Eğer kurayla değilse yaptıkları (Hakaret Yasak)₅. Geçen sene başkan gerekirse ilk yarı maçlarının tamamını deplasmanda oynarız ikinci yarı evimize taşınırız demişti. Geçen sene ocak da bitmesi imkansızken bunu söyleyen başkan bu sene en kötü ocak da bitecek stad için niye böyle bir talep de bulunmadı anlamıyorum. Bari yine Ankara ya gelseler :) geçen sene Ankara taraftarı olarak çok iyi desteklediğimizi düşünüyorum bu sene de evimize kavuşana kadar Ankara da oynamayı düşünmeliler bence

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

Arkadaşlar  Merhaba bi süredir yazıları okuyordum muhabbete katılasım geldi. Herkes tff ye giydirmiş ama bu fikstür kurayla belirlenmiyor mu? Eğer kurayla değilse yaptıkları (Hakaret Yasak)₅. Geçen sene başkan gerekirse ilk yarı maçlarının tamamını deplasmanda oynarız ikinci yarı evimize taşınırız demişti. Geçen sene ocak da bitmesi imkansızken bunu söyleyen başkan bu sene en kötü ocak da bitecek stad için niye böyle bir talep de bulunmadı anlamıyorum. Bari yine Ankara ya gelseler :) geçen sene Ankara taraftarı olarak çok iyi desteklediğimizi düşünüyorum bu sene de evimize kavuşana kadar Ankara da oynamayı düşünmeliler bence

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:hosgeldin
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ