Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6001541 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Hakan Gülcan

abi birisi sağlıklı bir bilgi versin ya.. gerçekten 20 eylüle yada 27 eylüle yetişme ihtimali varmı? ufak bir ihtimal dahi olsa yetişebilirmi.

İmkansız oğlu imkansız ..
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Ceeyyhun

Fenerbahçe'nin kadrosu güzelce otursun diye adamların ilk önemli maçı 9. haftada. Biz ilk 6 haftada 2 derbi oynuyoruz. Ne güzel kuraymış beddua etme sezonu başlamıştır
sen daha bizle oynayacakları maçı bile önemli maç görmezsen, istersen bırak derbileri, 34 haftayı da içerde oynasan hikaye.
6. haftada bizimle oynayacaklar, madem kadroları oturmaz diyorsun o zaman rahat kazanırız demen gerekiyor.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Çarka bak, gsnin tüm derbiler dışarda + cl öncesi ve sonrası tüm maçları istanbulda
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tempo bu olursa, gs maçınıda oynayamayız burada. Bırakın fb maçını.

gündüz 5 de başlasın mesai akşam 9 a kadar. Gece de içerde durmadan çalışsın 100-200 kişi.

en azından deriz ki uğraşıldı ama yetişmedi. Sinirim bozuldu, bari fb maçı deplasman olsaydı, bunlar nasıl kurulmuş planlardır ya. oyuna bak

Çevrimdışı Erdinç

Turlu maddi sıkıntı içinde borca girip kombine aldim ama sansima kuseyim bir tane derbi izleyemicem. Fikstur oncesi tarihler acitmiyordu bu kadar simdi bekleki stad bitsin. Seneye fikstur istedigimiz gibi olur cunku stadimiz bitmis olacak. Olsun be bu senede yapsinlar yapacaklarini biz yine serefli 3. luklere talim.:(

Çevrimdışı ebabil

ts ve fb maçını konyada oynamak için acilen müracat etsinler. sonra rakibin olurunu almak gerekiyor ve adamlar tabiki kabul etmiyorlar.

Çevrimdışı YunusEmre

3.luge konsantre olanların konuşmaya hakkı yoktur..neden başarısız oluyorz yıllarca sizlere bakınca iyi anlıyorum daha yolun başında bıraktiniz herşeyi biz bu yıl sşampiyon oolacaz hem de gsnin sahasında.. Bir ikinci konu da serme çimolursa stad yyetişecek aklınızda olsub

Çevrimdışı ErsinA.

abi birisi sağlıklı bir bilgi versin ya.. gerçekten 20 eylüle yada 27 eylüle yetişme ihtimali varmı? ufak bir ihtimal dahi olsa yetişebilirmi.

İmkansız maalesef.

Çevrimdışı Erdinç

@YunusEmre  kardesim ben derdimi anlatamadimki neden 3. luge konsantre olyim ama ya bir tane derbi deplasman olmazmi gs deki (şansin) neden yarisi yok bizde zoruma gidiyor daha lig baslamadan boyle daha neler gorcez ki m bilir. Hayirlisiyla biteydi yuvamiz dise dis mücadelemizi vericez tabi. Yanlis anlasildiysam kusura bakma.
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 17:22:08 Erdinç ]

Çevrimdışı YunusEmre

@YunusEmre  kardesim ben derdimi anlatamadimki neden 3. luge konsantre olyim ama ya bir tane derbi deplasman olmazmi gs deki (şansin) neden yari

Her yerde 3.lük hayırlıolsun diyen taraftarlarımz var ona kizdim ben şahsi algılama lütfen.. Gsdeki şans değil abim dikenin saibenin büyüğü ... İnanmaliyiz önce biz inanacaz ki takım inansın kenetlenelim   bu fikstürsstadındaha erken aaçılışına vesile olacak ins

Çevrimdışı Hasan Tahsin

3.luge konsantre olanların konuşmaya hakkı yoktur..neden başarısız oluyorz yıllarca sizlere bakınca iyi anlıyorum daha yolun başında bıraktiniz herşeyi biz bu yıl sşampiyon oolacaz hem de gsnin sahasında.. Bir ikinci konu da serme çimolursa stad yyetişecek aklınızda olsub
Ben insanların bir şekilde enerji yaydığına inanıyorum. Daha şimdiden bu negatifliği anlamak mümkün değil. Şu elimizdeki kadroyu ver bir Anadolu takımına hemen havaya girip şampiyonluğa oynuyoruz derler. Sana katılıyorum. Maçlarda negatif enerji yaymanın anlamı ne. Şimdiden buna engel olmamız lazım
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Erdinç

@YunusEmre inaniyorum ve umit ediyorumki insallah dedigin gibi olur.

Çevrimdışı eski inönü

Federasyon dan Allah razı olsun 20 eylülden 1 hafta sonraya derbi vermişler açılış dediğin derbiyle olur.
:ok: al sana 20 Eylül demişler.

Çevrimdışı kralkartal

Stadin temposunu görünce keske 32. Hafta gs maci icerde olsaydi diyorum.

Çevrimdışı Haldun

en erken ocak ya da şubatın başı

Çevrimdışı baro19

Umarım içerdeki ilk derbi maçında yenilmeyiz :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben insanların bir şekilde enerji yaydığına inanıyorum. Daha şimdiden bu negatifliği anlamak mümkün değil. Şu elimizdeki kadroyu ver bir Anadolu takımına hemen havaya girip şampiyonluğa oynuyoruz derler. Sana katılıyorum. Maçlarda negatif enerji yaymanın anlamı ne. Şimdiden buna engel olmamız lazım
Daha maçlar başlamadan taraftara giydirme şenlikleri başlamış. Geçen sene şampiyonluğu taraftar yüzünden kaçırdık, en büyük suçlu taraftar zaten. Sanki futbol takımı değil Yoga takımı, teknik taktik futbolcu kalitesi idman çalışma şartları önemli değil tek önemli olan sinerji bugüne kadar şampiyon olan takımların tamamı zaten taraftarları sayesinde şampiyon oldular. Bazen gerçekten futbol forumunda mıyız diye kendime soruyorum. Futbolcular da zaten idman sonrasında sosyal medyaya girip buralara girip ne yazmışız ne etmişiz onlara bakıyorlar ve önemsiyorlar. Ben şahsen senede 5 trilyon para alsam hiç bir şeyi önemsemem ama bizimkiler çok duygusal(!) çocuklar o yüzden bizim onlara destek olmamız gerekiyor. Anaokulu öğrencisi mi bunlar?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

27 eylüle 80 gün var 20 günde çatı havaya kalkarsa işler değişe bilir ama gs maçına stadtayız inşallah fb maçınıda oynarız vodafone arenada hee hiç yetişmedi tüm maçlar olimpiyatta kimse stadını falan vermez hiç umutlanmayın :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MHakan

https://twitter.com/cArsi_1982/status/619140991581331456
Bence bu durum doğrultusunda pek bir şey konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Hep olduğu gibi lobisi güçlü olanın sesi çıkıyor.
Burada Necmi Abinin yazdığı yazı aklıma geldi. Bir abi bunu şöyle özetlemiş.

necmi abiyi özetliyorum kısaca diyor ki...Beşiktaş puan kaybetti yenildi diyelim...locada ki amcalar dayılar fikret başkana bi telefon açıyor...ya başkan biz buraya Beşiktaşın yenilmesini mi izlemeye geldik diyorlar iş burada çözülüyor...Bak bakalım lobi nasıl oluyormuş...hak aramak nasıl oluyormuş ne federasyon kalır orta da ne de mhk...senin benim için hak aranmıyordu...ama işler başka boyut kazanıcak bundan sonra...fener kaymağını yıllarca yedi o zaman ki şartlara göre locaları çok fazlaydı (şimdi olsa bizim gibi çift kat yaparlar eminim) hakemler yıllarca elleri ayakları titredi çalamadı neden kale arkalarında ayakta duran zavallılar için mi tabi ki locadakiler yüzünden...şimdi sıra gs de ki onlarda kısa vadede 3 şampiyonluk gördü (kafayı yememek elde değil) bitince sıra bize gelicek kimseye acımamız lazım çünkü yıllardır bize hiç acımıyolar...pastaya bıçağı tam ortadan sokacağız bakalım rekabet nasıl oluyormuş görsünler...

Çevrimdışı Efe

trabzon başakşehir fenerbahçe ve çaykur rize maçları kuvvetle ihtimal olimpiyatta olacak 1 kasım günü beşiktaş kasımpaşa maçı vodafone arenada olacaktır tahminim bu yönde tek temennim bu sefer bizi yanıltıp 27 eylüle açmaları ama çok düşük ihtimal tabi :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MamiReyiz_39

15.hafta gs derbisine yetişebilir..geçen sene 15.hafta aralık'ın sonuna denk gelmiş..ligte ilk haftalardan kurban bayramı yüzünden oynanmayacak...böyle bakarsan 15.hafta gs derbisi ocak ayına gelebilir..
Mermiler Atılacak Gökyüzüne..Şampiyon Olduğun Gece..Piuvvv Piuvvvv Piuvvvvv
İletişim Adresi: http://instagram.com/muhammetrslan

Çevrimdışı Edebikartal

Arkadaşlar çatı havaya kalktıktan sonra çim işleri yapılsa membran kaplama devam etse de maç yapılamaz mı geçen sene çatısız açabiliriz demişti başkan o da yetişmedi ama olduğu kadar yapılamaz mı maç

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

26 Temmuz 2013.

FİKRET ORMAN: "Yalanlara kimse inanmasın. Benim dilimde tüy bitti. Biz bu stadı 1 sene içinde yapıcaz! "

28 Temmuz 2013.

FİKRET ORMAN: "Yeni stadı 2014 yılı Eylül ayında açmayı planlıyoruz. Büromu stadın yakınındaki kulelere taşıyarak inşaatı takip edeceğim."

Allah aşkına bari son dediğini mucize eseri gerçekleştir de bir an önce geçelim şu stada lütfen..

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Daha maçlar başlamadan taraftara giydirme şenlikleri başlamış. Geçen sene şampiyonluğu taraftar yüzünden kaçırdık, en büyük suçlu taraftar zaten. Sanki futbol takımı değil Yoga takımı, teknik taktik futbolcu kalitesi idman çalışma şartları önemli değil tek önemli olan sinerji bugüne kadar şampiyon olan takımların tamamı zaten taraftarları sayesinde şampiyon oldular. Bazen gerçekten futbol forumunda mıyız diye kendime soruyorum. Futbolcular da zaten idman sonrasında sosyal medyaya girip buralara girip ne yazmışız ne etmişiz onlara bakıyorlar ve önemsiyorlar. Ben şahsen senede 5 trilyon para alsam hiç bir şeyi önemsemem ama bizimkiler çok duygusal(!) çocuklar o yüzden bizim onlara destek olmamız gerekiyor. Anaokulu öğrencisi mi bunlar?
Bak Armağan net olarak yazmış oruç, transfersizlik, fikstür vs diye. Sende de aynıları olabilir diye düşünüyorum  :) Taraftara giydirmeyi nereden çıkardın. Eğer taraftara kupa verilse açık ara bile demiyorum tek şampiyonluk vermezdik. Ben tüm olumsuzlukların yanında taraftarın durumuna değindim. Eğer bu havayla stada gidersek her kafadan ayrı ses çıkacak ve bu da takımı olumsuz etkileyecek anlamında yazdım. Bu yazdıklarından günümüz futbol mantalitesini kavrayamadığını anlıyorum. Futbol da şampiyonluklar bir çok faktörün bir araya gelmesiyle kazanılır ki bunda seyircinin de etkisi bulunur. Aslında lafımı geri aldım, kavrayabildiğini elbette biliyorum ama sanırım başta yazdığım etkenler duygularına hakim olmuş  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

27 eylüle 80 gün var 20 günde çatı havaya kalkarsa işler değişe bilir ama gs maçına stadtayız inşallah fb maçınıda oynarız vodafone arenada hee hiç yetişmedi tüm maçlar olimpiyatta kimse stadını falan vermez hiç umutlanmayın :)
FB maçı imkansız, GS maçı da zor