Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6004965 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yldrmaydn

fotonun güzelliğini gölgelemez tabi ama kardeşimiz pizzacı değil hamburgerci :)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Kemal

fotonun güzelliğini gölgelemez tabi ama kardeşimiz pizzacı değil hamburgerci :)

benimde gözüme çarptı :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Gece konuşulan çatının ve çubukların montajıyla ilgili bilgiler faydalı olmuş :ok:

Çevrimdışı MHakan

Herkese günaydın  :)
Bu Mickey Mouselar  :evillol:  bittiği zaman işlerin hareketleneceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

@Efe abi eğer üste takılacaksa bence halatlar şuanki durumdayken çelik montajı yapılır kısa halatlarla birbirine bağlanır. En son çelik montajı bittiğinde çatı kaldırılır ve atkı, kedi yolları yapılır diye düşünüyorum :)
olabilir bekleyip gorelim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bugun daha kelepce takipmamis yerlerini hazirliyorlar ogleden sonra takilacak gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

cevap yazsam konu çok uzayacak ama durum tam da böyle değil, herkese göre farklı demekle yetineceğim .herkes kendi içinde değerlendirmesini yapsın

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Temmuz 2015, 11:41:14
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı MHakan

Çevrimdışı Efe

Bugun kelepce isi yavas suana kadar 1 tane takildi bugun 4 taneyi bulmalari zor gorunuyor beyaz ufak vinc numaralida dunden beri hatlari birbirine birlestirmek icin caba sarfediyor vidalarini takiyorlar gibi gorunuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Bugun kelepce isi yavas suana kadar 1 tane takildi bugun 4 taneyi bulmalari zor gorunuyor beyaz ufak vinc numaralida dunden beri hatlari birbirine birlestirmek icin caba sarfediyor vidalarini takiyorlar gibi gorunuyor
3 olsun
Bayrama kadar bitsin en azından

Çevrimdışı yldrmaydn

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

2 gündür başlığa girmiyordum, vallahi kendime geldim. Detoks detoks.  :lol: :lol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kadir137

az önce stada bir tır giriş yaptı. ama içinde ne var hiç kestiremedim  :alala:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Burak Akay

Bu çelik halatlar bu kadar çelik malzemeyi nasıl taşıyacak merak ediyorum açıkcası daha ışıklandırma skorboard ses sistemleri vs. gelicek membran gelicek çok ağır olucak inşallah güvenli olur birde üzerine kar yağdığını hesap edin insan tedirgin oluyor ister istemez.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  36 sn.36 saniye önce
3 tır 'strand jackler' sahaya geldi...
0 favori
Yanıtla  Retweetlendi1  Favorilere ekle
Daha fazla
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Savaş

Strand jack gelmis 3 tir. Mabet yazmis twitter'da.. :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı idilahmet

az önce stada bir tır giriş yaptı. ama içinde ne var hiç kestiremedim  :alala:

mabet yazdı 3 tır strand jackler diye  :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..